SPORT

Regionalno prvenstvo Hrvatske u plivanju – PK Osijek Žito 22 natjecatelja i 30 medalja!

    Objavljeno 25.11.2019
    Petar Tauković

    Proteklog vikenda u Sisku je održano Regionalno prvenstvo Hrvatske, regija 4 (25m bazen).

    Na natjecanju su sudjelovali plivači i plivačice iz 11 klubova regije 4.

    PK Osijek Žito je nastupio sa ukupno 22 predstavnika (po 11 plivača i plivačica) koji su u pojedinačnim plasmanima 3 puta bili prvi, 11 puta drugi te 16 puta treći. U štafetnim utrkama plasirali su se 2 puta na prvo, jednom na drugo te tri puta na treće mjesto.

    Isplivani su limiti potrebni za nastup na Prvenstvu Hrvatske (ml. juniori-seniori) koje se u prosincu 2019. godine održava u Splitu, te su oborena dva klupska rekorda.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Na natjecanju je sudjelovalo 28 plivačkih klubova sa gotovo 500 natjecatelja. Odličnim nastupima isplivani su osobni rekordi i norme za nastup na Kadetskom prvenstvu Hrvatske.

    PK Osijek na “Festivalu plivanja” u Zagrebu

    Na Bazenskom kompleksu Svetice  u Zagrebu je 13. i 14. travnja Plivački klub Dubrava bio domaćin „19. Festivala plivanja“. Na Više…

    Za ukupni plasman bio je potreban najmanji zbroj vremena iz četiri plivačke tehnike (leptir, leđno, prsno i kraul)

    Osječki plivači na Mitingu sv. Patrika u Zagrebu

    Na bazenu Utrine u organizaciji Plivačkog kluba Novi Zagreb, 16.-17.3.2024. održan je  Miting sv. Patrika 2024 na kojem su nastupili Više…

    Plivački klub Osijek je nastupio sa 5 predstavnika uz vodstvo glavnog trenera Mihaela Močkovića. Ostvareni su odlični rezultati.

    PK Osijek na Arena open međunarodnom natjecanju u Zagrebu

    Na Bazenskom kompleksu Svetice u Zagrebu, u subotu 9. i u nedjelju 10. ožujka 2024. godine Plivački klub “Dubrava” organizirao Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kao uvijek, veselja neće nedostajati: iako je primat zabava, najbolji pojedinci bit će nagrađeni medaljama i nagradama sponzora, dok prvih dvoje iz svake discipline/kategorije u rujnu putuje u Zagreb na veliko finale gdje će, u sklopu World Athletics Continental Tour Zagreb Gold 2024. - 74. Hanžekovićevog memorijala, imati priliku predstaviti sebe i svoju Regiju

    Erste plava liga Osijek započinje danas u 14:00 sati

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.