Arhiva

Restoran ”KOD JAVORA” donosi mnoge novosti + nagradna igra

  Objavljeno 23.11.2016
  OsijekNews redakcija

  Priprema vrhunske hrane i domaćih slavonskih specijaliteta je dugogodišnja tradicija u restoranu ‘Kod Javora’.

  S obzirom da se restoran ”Kod Javora” nalazi na Donjodravskoj obali  14, mnogi koji nisu česti posjetitelji restorana, niti ne znaju za tu lokaciju jer su nešto udaljeniji od glavne ceste. Zato se svakako isplati zaviriti i na Donjodravsku jer bi vas ambijent  terase u dva dijela s kaminom na drva mogao ugodno iznenaditi, ovo, kako kažu iz restorana Kod Javora, potvrdit će vam i stalni gosti. Možemo istaknuti i blizinu rijeke Drave, na koju s terase pada direktan pogled iz restorana.

  kod_javora_002

  Iako većina gostiju pomisli na fiš paprikaš i riblje specijalitete na spomen ”Javora”, što bez ikakve sumnje i jest njihov zaštitni znak, u zadnje vrijeme dodatnu pažnju posvećuju i mesnim jelima, počevši od odabira najkvalitetnijeg mesa slavonske regije, sve do njegove pažljive pripreme. Iz nove ponude tako izdvajajaju: domaću kokošju juhu kao toplo predjelo, a od glavnih jela Javor odrezak (svinjetinu na roštilju punjenu šunkom, sirom, kulenom, pečenom paprikom i ajvarom uz pire od graška i pekarski krumpir kao prilog) te osječki odrezak (pohanu svinjetinu punjenu sunkom, sirom i gljivama uz pire od mrkve, pekarski krumpit i tartar kao prilog).

  kod_javora_001

  kod_javora_003

  No, to nije sve. Kako bi dodatno začinili atmosferu, za goste u redovni program petkom ponovno uključuju tamburaše, uz koje su se prijašnjih godina provodile najzabavnije večeri. Uveli su i promjene u jelovnik, novu vinsku kartu, a vrhunsko vino odsad možete naručiti i po čaši.  Novo ruho restorana prati i novi izgled posluživanja jela te osvježeni imidž njihovog vrijednog osoblja.

  Sve navedeno možete provjeriti od ovog petka 26.11. Nakon svega navedenog, ne preostaje vam ništa drugo nego doći i posjetiti restoran Kod Javora. Bili novi ili dosad već vjerni gosti, jamčimo vrhunski užitak i zadovoljna nepca kažu iz našeg nadaleko poznatog restorana ‘Kod Javora“.

  Kod Javora
  Donjodravska obala 14, Osijek
  Tel: 031 506 950
  Tel: 098 256 536
  Tel: 098 419 120
  www.kod-javora.com
  www.facebook.com/Kod.Javora

  kod_javora_004

  NAGRADNA IGRA
  OsijekNews.hr gradski portal vam u suradnji s restoranom Kod Javora poklanja večeru za dvije osobe. Potrebno je da na Facebook stranici ‘Kod Javora’ ispod ove objave napišete ‘Želim Kod Javora na _________’ i jelo po izboru. Jedan Facebook prijatelj na Facebook stranici Kod Javora će osvojiti večeru!

  Sretno!