ŽIVOT

Revolut pokrenuo banku u Hrvatskoj, klijentima nude niz pogodnosti

Do danas je Revolut privukao više od 150.000 klijenata u Hrvatskoj.

    Objavljeno 04.03.2021
    Darija Kovačić

    Globalna financijska platforma i jedan od najpopularnijih fintecha kod nas – britanski Revolut – od sada će poslovati i kao banka u Hrvatskoj, a klijenti koji počnu koristiti Revolut Bank dodatne usluge bit će zaštićeni shemom osiguranja depozita, prenosi Poslovni dnevnik.

    Do danas je Revolut privukao više od 150.000 klijenata u Hrvatskoj, koji sada u samo nekoliko minuta mogu nadograditi aplikaciju Revolut Bank. Iz Revoluta smatraju kako će depozitni računi, uz paletu proizvoda i usluga koje tvrtka nudi, pružiti klijentima u Hrvatskoj veću kontrolu, vrijednost i sigurnost od tradicionalne banke.

    „Revolut je sada najbrže rastuća tvrtka financijske tehnologije u Europi jer stavljamo klijenta u središte svega što radimo. Naš dizajn proizvoda je bez premca, nemamo skrivenih naknada i neprestano gradimo nove i inovativne financijske proizvode. Pokretanje banke u Hrvatskoj pružit će našim klijentima veću razinu sigurnosti i povjerenja i omogućit će nam lansiranje niza novih proizvoda i usluga u bliskoj budućnosti“, rekao je Virgilijus Mirkės, izvršni direktor Revolut Bank.

    Korištenjem aplikacije Revolut, klijenti mogu točno vidjeti koliko mjesečno troše na npr. restorane i namirnice, mogu odrediti mjesečne budžete za potrošnju u tim kategorijama i upravljati naknadama za usluge pretplate, trenutno poslati i tražiti novac od prijatelja te zaokružiti svoje kartično plaćanje i povećati svoje uštede. Klijenti Revoluta također mogu trošiti i prenositi novac globalno, bez skrivenih naknada, pohraniti ili razmijeniti 29 valuta u aplikaciji te novac odmah poslati prijateljima i obitelji.

    Do danas je grupa Revolut prikupila gotovo milijardu dolara ulaganja, a njezina vrijednost nedavno je procijenjena na 5,5 milijardi dolara. U samo pet godina Revolut je privukao više od 15 milijuna klijenata širom svijeta. Lani su pokrenuli i svoju specijaliziranu banku u Poljskoj i Litvi te počeli nuditi visoko konkurentne kreditne proizvode u obje zemlje. Dozvola za specijalizirano bankarstvo omogućava Revolut Bank pružanje ograničenih bankarskih usluga putem aplikacije Revolut, s nizom financijskih usluga i proizvoda koje nude druge tvrtke iz grupe Revolut.

    Revolutu se i vi možete pridružiti preko ovog linka.

    Foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    "Želimo prenijeti poruku javnosti da ukoliko dobiju poruke koje šire dezinformacije i paniku, molimo da nam ih pošaljete na [email protected] kako bismo ih proslijedili Ministarstvu unutarnjih poslova"

    RBA: Kruže lažni SMS-ovi o poslovanju banke

    Iz RBA su poslali priopćenje u kojemu upozoravaju kako proteklih dana građani dobivaju lažne SMS i druge poruke o poslovanju Više…

    Moguća razdoblja oluje, ali i duža sušna razdoblja...

    Stiže promjena vremena – AccuWeather objavio veliku prognozu za proljeće

    Danas će u većini zemlje biti pretežno sunčano, mjestimice uz umjerenu naoblaku. Na sjevernom Jadranu povremeno oblačnije, uglavnom na širem Više…

    Na prošloj karti je gotovo cijela EU bila tamnocrvena, osim jedne regije u Rumunjskoj...

    Ovo je nova korona-karta Europe, određuje se drugačije – Evo kakva je situacija

    Europski centar za sprečavanje i kontrolu bolesti (ECDC) nastavlja svakog četvrtka objavljivati kartu regija država članica u kojoj se upotrebom Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

    Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

    Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

    FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

    Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

    [FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje