SPORT

Ritmix kup Novi Sad

KRG Osijek se iz Novog Sada vraća s tri medalje, uključujući zlatnu - Bravo, djevojke!

    Objavljeno 24.06.2019
    Ivona Amidžić

    Na novosadskom natjecanju u ritmičkoj gimnastici kategoriji za B i C program u dvorani Futog nastupile su i tri osječke gimnastičarke.

    U godištu 2009. nastupila je Emma Tomić u vježbi bez rekvizita i osvojila 4. mjesto. U kategoriji godišta 2010. Larisa Ivanković, također vježbom bez rekvizita osvojila je 2. mjesto.

    Juniorka Inga Rukovanjski pred ogromnim brojem posjetitelja izvela je vježbe s čunjevima i s obručem i osvojila zlatnu medalju, ali i pehar za najbolju natjecateljicu turnira Ritmix kup.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Boje Osijeka branili su plivači: Nikša Galić i Oton Kocsis te plivačice: Petra Kristek, Lada Mrganić, Mia Sesar, Anja Svalina, Lucija Štulina, Elena Valenteković, Gita Vučak, Buga Vukić i Korina Žigić.

    Berba medalja PK Osijek na Prvenstvu Hrvatske za kadete u 25m bazenu

    Zadar je od 17. do 18. veljače 2024. bio domaćin Prvenstva Hrvatske kadete. PK Osijek je uz vodstvo trenera Mihaela Više…

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 4 natjecatelja. Mlađi kadet  Domagoj Ljevar, juniorka Dora Dragovan, seniorke Nina Vicković i Laura Zahirović.

    Taekwondo – Tehničko prvenstvo Hrvatske 2024.

    Dana 18.02.2024. održano je tehničko prvenstvo Hrvatske za sve uzraste, u Zaprešiću pod pokroviteljstvom Hrvatskog taekwondo saveza i domaćinstvom taekwondo Više…

    Natjecanje je održano za kategorije kadeta i ml. kadeta, a sudjelovalo je 16 plivačkih klubova sa oko 300 natjecatelja

    Plivački klub Osijek na natjecanju u Zagrebu – Medo 2024

    U Zagrebu je na bazenu Jelkovec  u organizaciji PK Medveščak održano natjecanje Medo 2024.  Natjecanje je održano za kategorije kadeta Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kao uvijek, veselja neće nedostajati: iako je primat zabava, najbolji pojedinci bit će nagrađeni medaljama i nagradama sponzora, dok prvih dvoje iz svake discipline/kategorije u rujnu putuje u Zagreb na veliko finale gdje će, u sklopu World Athletics Continental Tour Zagreb Gold 2024. - 74. Hanžekovićevog memorijala, imati priliku predstaviti sebe i svoju Regiju

    Erste plava liga Osijek započinje danas u 14:00 sati

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.