SPORT

Robert Seligman zagrijao sve uzraste na Vježbanju na otvorenom

Vježabenje na otvorenom najava je 10. izdanja Svjetskog kupa u gimnastici Osijek

Objavljeno 28.04.2018
Nikolina Ćosić

Svi koji su se danas prijepodne našli u osječkom Drvenparku, mogli su sudjelovati u Vježbanju na otvorenome koje je predvodio gimnastičar Robert Seligman. Osim vježbača svih uzrasta u osnovama gimnastičke rekracije sudjelovala je i maskota DOBRO World Cupa, kuna Gymi, ali i najmlađi članovi Škole nogometa NK Osijeka.

Robert Seligman je bio oduševljen atmosferom te je rekao kako ga raduje vidjeti mnoštvo djece na ovakvim događajima i kako je ponosan što u klubu imaju jako puno članova, od one najmlađe dobi pa do umirovljeničkih grupa. Naglasio je i kako je posebnost gimnastike ta da se svi mogu njome baviti te kako je to je najbolja baza za daljnje bavljenje sportom, a događaji kao ovaj današnji su prvi korak prema zdravom i aktivnom životu.

Inače, Vježbanje na otvorenom jedan je od nekoliko događanja kojima će se najaviti održavanje 10. izdanja Svjetskog kupa u gimnastici Osijek. U dvorani Gradski vrt tijekom finalnih dana (26. i 27. svibnja) posjetitelje će moći uživati u najatraktivnijem izdanju Svjetskog kupa do sada koji će, nadamo se, biti obilježen odličnim nastupima hrvatske reprezentacije.

 

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Osječki senior, zahvaljujući svojim odličnim nastupima na seriji natjecanja World Challenge Cupa u 2019. godini, zauzeo je visoko 3. mjesto i time dokazao da je njegovo vrijeme već stiglo!

Aurel Benović zauzeo treće mjesto na Svjetskoj rang listi parteraša!

Za mladog seniora Gimnastičkog društva Osijek – Žito, 19-godišnjeg Aurela Benovića, listopad nije mogao završiti bolje! Naime, osječki senior, zahvaljujući Više…

I četvrtim mjestom grede u jučerašnjem finalu Ana je nadmašila svoj dosad najbolji plasman iz Osijeka

Foto: Dobro World Cup – Ana Đerek osvojila još jedno zlato

Drugog finalnog dana DOBRO World Cup Osijek 2019., ponajbolja hrvatska gimnastičarka Ana Đerek razveselila je mnogobrojnu publiku u Gradskom vrtu Više…

Da je naš Seligman postao najzad 'zlatni' u rodnom gradu, zna već odavno cijeli grad satima, a mi Vam još donosimo i fotogaleriju :)

FOTO: Prvi dan gimnastičkog finala – DOBRO World Cup Osijek

Poslije dva kvalifikacijska dana, u subotu je u dvorani Gradski vrt održan prvi finalni dan gimnastičkog natjecanja DOBRO World Cup Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Najveće urbano-sportsko i glazbeno događanje u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi najavljuje vruće ljeto u Osijeku

Znamo datum Pannonian Challengea 2020.!

Nova pobjeda mladih Brokera u gradskom derbiju

Utakmica juniorskog prvenstva Slavonije i Baranje

Damjan Sedić: "Naši atletičari moraju ostvarivati osobne ili nacionalne rekorde kako bi bili konkurentni"

Hrvatski paraatletičari vratili se kući sa četiri medalje