ŽIVOT

Roditelji, ima li vaš “mališan” sluha? Music Together poziva na besplatni ogledni sat!

Music Together, osmišljen je kako bi kroz prilagođen program pomogao razvitku dječjeg talenta od malih nogu

Objavljeno 19.09.2018
Josipa Maksimović

Dragi roditelji, ako ste primijetili da je vaš “mališan” sklon uživanju u glazbi ili pjevanju, Music Together priprema nešto “super” za njega/nju!

Music Together je program, namijenjen djeci od 0 do 5 godina, osmišljen s namjerom da od “malih dječjih nogu” razvija njihove glazbene kompetencije, sluh, ritam, motoriku, socijalne vještine i strane jezike.

Ovaj program uspješno traje već 30 godina i u čak 40 zemalja svijeta okuplja mnoge obitelji.

Music Together zainteresirane roditelje i mališane poziva na drugi po redu besplatni ogledni sat!

Sat će se održati 20.9.2018. u 17,30h, u prostoru nama “dobro znane” Dokkice, o kojoj smo pisali i ranije (“klikni pa saznaj 🙂“) .

Ipak, za one koji ne znaju, u pitanju je adresa O. Keršovanija 4, Osijek.

S obzirom na ograničen broj mjesta, prijava je obvezna na [email protected], broj 098/1753410, ili na Facebook stranici.

Požurite, jer vremena je još vrlo malo!

 

Objavljuje Pozitivni i sretni Music TogetherPonedjeljak, 4. lipnja 2018.

Izvor fotografija: Facebook

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Vrijedni volonteri, djeca i mladi njih 22, iz i oko Bajera JUG2 izvukli su oko 200 kg otpada

[FOTO] Djeca i mladi očistili Bajer Jug2!

Povodom dana planete zemlje 20.04.2024. Održana je akcija čišćenja 3. Rezolucija Zemlja. Inicijator aktivnost je Večernji list s partnerima: Grad Više…

Prema željama najmlađih i ove godine HŽ je odlučio organizirati veselo blagdansko putovanje na kojemu će se djeca družiti, pjevati i zabavljati se, a uskrsni Zeko razveselit će ih i darivati

Uskoro kreće Zeko-express

HŽ Putnički prijevoz od 16. ožujka ponovno organizira vožnje dječjih uskrsnih vlakova Zeko-express. U Zeko-expressu bit će organiziran zabavni program, Više…

Osim teoretskih predavanja, mladi planinari će proći razne vježbe koje će im pomoći ne samo za planinarstvo i odlazak u prirodu već i u samom budućem životu. 

HPD “Bršljan-Jankovac” poziva u Dječju planinarsku školu

Planinarskog društva HPD “Bršljan-Jankovac” poziva mlade u Dječju planinarsku školu. Školi je namijenjena za djecu u dobi od 7-15 godina. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje