KULTURA

Rujan je u znaku Urban Fest Osijek festivala

Urban festival Osijek širi dobru vibraciju - Pogledajte kompletan program

Objavljeno 30.08.2019
Ivona Amidžić

Nakon godinu dana pauze Urban Fest Osijek vraća se na lijevu obalu Drave, kod Katakombi i spreman je 13. i 14. rujna zabaviti publiku više nego ikada prije.

Nakon završetka ljetne sezone, festival će tijekom svoja dva dana nadmašiti svoje zadnje izdanje uz velika koncertna, ali i klupska imena. Program prvog dana upotpunjuje veliki headliner festivala koji stiže ravno iz splitskog đira, Vojko V.

Njemu se pridružuje i zagrebačka visoka petorka, trap lordovi High 5, a uz njih, publiku će zagrijati i mladi osječki reper Tin Arbutina. Za sve ljubitelje hip – hop/funk glazbe, tu su i Vanja i Nešvil Funk.

Nakon koncertnog dijela festivala, slijedi i after u jedinstvenim osječkim Katakombama. Tako će bombastična zabava petkom biti u režiji poznatih klupskih imena – Pips i Bronski, a njima Casa kolektiv na festival pridružuje i mladog DJ-a Vladimira Božića.

Drugi dan usmjeren je na rock, punk zvukove, regionalne mainstream i underground scene

U valu potvrđenih imena, iz Beograda stiže karizmatični post punk trio, Repetitor. Subotnji line-up dovest će i do vrhunca veliki Darko Rundek i njegova Ekipa. Najpoznatiji slavonski rimokatolik Kandžija sa svojim Golim ženama, također je potvrdio dolazak.

Programu se pridružuje i sjajan zagrebački bend Porto Morto, osječki treperi Retfatlanta i punk-rock bend Igla & Ziherice. Palice na subotnjem techno afteru preuzima osječki TRAUM, Volster i Insolate, a osim što će dirigirati sami zvukom rasutim po Katakombama, ugostit će i britansku divu Stephanie Skykes.

Priču će zaokružiti i mladi techno talent, Sub Effect.

Ulaznice za Urban fest Osijek

Festivalske ulaznice se nalaze u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok dnevna ulaznica iznosi 50 kuna. Na sam dan festivala bit će moguće kupiti samo dnevnu ulaznicu po cijeni od 70 kuna.

Službena prodajna mjesta:

Entrio – online sustav za prodaju ulaznica / Entrio – Urban fest Osijek 2019.

BarcelonaPub Osijek, Vukovarska 4a, Osijek

Club EXIT Osijek, Kuhačeva 5, Osijek

Pratite službenu Facebook stranicu UFO – Urban Fest Osijek i Facebook događaj Urban Fest Osijek 2019. / Lijeva obala Drave – Katakombe.

ufo_plakat_29082019_osijeknews

foto: facebook (screenshot – UFO)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Nakon uspješno odrađenog prvog izdanja, Pannonian Rock Festival će se od kolovoza 2024. godine održavati na novoj lokaciji - Katakombe u Osijeku.

[NAJAVA] Pannonian Rock festival – ulaznice u prodaji

“Prije svega želimo zahvaliti gradu Osijeku na ukazanom povjerenju i prepoznavanju potencijala Pannonian Rock Festivala”, izjavili su organizatori festivala. Osim Više…

Ova izuzetna predstava spaja magiju priče, strastvenu glazbu i nevjerojatne plesne izvedbe stoga veliki red Osječana koji čekaju ulaznicu i nije iznenađenje

[FOTO] Počela je prodaja ulaznica za Orašara

“Počela je prodaja ulaznica za Orašara u HNK-u u Osijeku. Osječani su od ranih jutarnjih sati strpljivo čekali kako bi Više…

Više od 500 različitih programa za bezbroj nezaboravnih doživljaja najbolja su pozivnica za doći na Špancirfest, koji počinje 18. kolovoza i traje sve do 27. kolovoza.

[FOTO] Najbolja zabava za kraj ljeta, Gdje? Na Špancirfestu!

Jeste li spremni za najbolju zabavu za kraj ljeta? Svi putevi, već tradicionalno, u drugom dijelu kolovoza vode u Varaždin, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Noć knjige je manifestacija pokrenuta 2012. godine s ciljem da se kroz jedinstvenu manifestaciju potakne kultura čitanja i uvažavanja knjige kao civilizacijskog i kulturnog dosega, te da poticaj razgovoru o statusu i važnosti knjige u suvremenom društvu

[NAJAVA] Noć knjige u Muzeju Slavonije

Posjetitelji koncerta su dugotrajnim pljeskom nagradili sve izvođače, a zbor je zajedno sa svim nazočnima otpjevao skladbu Gospodin slavno uskrsnu

Uskrsni koncert Pjevačkoga društva sv. Josipa Osijek

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black