ŽIVOT

Sada imamo razlog veseliti se ponedjeljku! Stiže “Božićna bajka u Osječkom tramvaju”

I ove će godine mališani, a i oni malo veći, imati priliku uživati u božićnoj čaroliji dok se voze kroz naš grad...

Objavljeno 24.11.2018
Lucija Tokić

Gradski prijevoz putnika od 26. studenog do 31. prosinca 2018. po osmi put za redom otvara vrata svoje “Božićne bajke u Osječkom tramvaju”.

Riječ je o iznimno posjećenoj manifestaciji koja tradicionalno razveseljava veliki broj djece u gradu i cijeloj regiji. Dječicu će tijekom vožnje gradom uveseljavati Pahuljica i Vilenjaci, a svaki mali putnik od Djeda Mraza će dobiti poklon!

Osječki božićni tramvaj vozit će svaki dan od 26. studenog do 31. prosinca 2018. godine.

Prijepodnevne vožnje rezervirane su za organizirane skupine djece iz dječjih vrtića i škola, dok su popodnevne vožnje od 16:00 do 19:00 slobodne za sve koji samostalno dolaze na vožnju božićnim tramvajem.

Polazno stajalište božićnog tramvaja je na Trgu dr. A. Starčevića, a karte se mogu kupiti u GPP-ovoj Čarobnoj kućici, koja je smještena uz samo stajalište.

S obzirom na to da je broj mjesta u tramvaju ograničen, rezervacije su i ove godine obavezne. Svoje mjesto u tramvaju možete rezervirati telefonom na 031/228 351 i 031/228 303 ili osobno u čarobnoj kućici uz stajalište Božićnog tramvaja.

foto: YouTube (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Ovaj događaj namijenjen je širokom spektru sudionika - od odgojitelja, učitelja, pedagoga i psihologa do sportskih djelatnika i roditelja, kao i svima onima koji se bave odgojem i edukacijom djece

[NAJAVA] Svjetski priznati stručnjak dr. Ranko Rajović ponovno u Osijeku (dijelimo kotizaciju)

Record store day će se održati ispred jedine osječke prodavaonice gramofonskih ploča VinylMania Osijek

Record store day u Osijeku