GOSPODARSTVO

Sajam vjenčanja stiže u Osijek 18. i 19. siječnja

Dobrotvorni karakter Sajma vjenčanja za podizanje svijesti o problemima djece s autizmom

  Objavljeno 10.01.2020
  Ivona Amidžić

  Ove se godine ponovno održava Sajam vjenčanja Osijek i to za vikend, 18. i 19. siječnja u trgovačkom centru Portanova. Osječki Sajam vjenčanja pripremio je za sve buduće mladence i ljubitelje vjenčanih manifestacija bogat dvodnevni program, a posebna je poslastica dobrotvorna gala revija na kojoj će poznati Slavonci i Slavonke prošetati modnom pistom i podržati dobrotvornu akciju Sajma.

  Već 11. godinu zaredom Sajam vjenčanja Osijek nezaobilazna je adresa za sve one koji će uskoro reći sudbonosno “da”. Brojni domaći izlagači pripremaju pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja.

  Posjetitelje očekuje raznovrsna ponuda, interaktivne radionice, degustacije slastica, atraktivni sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom organiziranja svog dana iz snova i mnogo toga drugoga. Na revijama će poznate modne kuće i saloni vjenčanica te etablirani hrvatski dizajneri prikazati vjenčane trendove u nadolazećoj sezoni.

  Dobrotvorni karakter Sajma vjenčanja za podizanje svijesti o problemima djece s autizmom

  Osječki Sajam vjenčanja nastavlja činiti dobra djela za najmlađe, a već treću godinu za redom njegovo humanitarno djelovanje usmjereno je prema Udruzi obitelji djece s autizmom „DAR“ iz Osijeka.

  Dobrotvornom akcijom i kupnjom humanitarne srećke svi će posjetitelji na Sajmu moći podržati nekoliko projekata Udruge:

  • Sportom do rasta – za sportske stručno vođene radionice, jer fizička aktivnost pomaže djeci s autizmom u poboljšanju tjelesnog, psihičkog i emocionalnog zdravlja i integracije u okolini
  • Radionice samozbrinjavanja i svladavanja osnovnih kulinarskih umijeća, čime se, kroz poticanje instrumentalnih aktivnosti pripreme jela i najosnovnije snalaženje u kuhinji te edukaciju o prevenciji ozljeda, postiže veća samostalnost i poboljšava kvaliteta života djece s autističnim poremećajem
  • Zima s terapeutom – radionice organiziranog provođenja slobodnog vremena djece i odraslih s poremećajem autizma što podrazumijeva provedbu sadržaja vezanih uz aktivnosti pripreme jednostavnih zdravih obroka te socijalizacijske i komunikacijske aktivnosti atraktivne i potrebne autističnoj djeci i odraslim osobama

  Dobrotvorni projekt podržat će i poznati Slavonci – glumice Ivana Vukićević i Petra Cicvarić, nogometaš Aljoša Vojnović, dogradonačelnica grada Osijeka Žana Gamoš, pjevač grupe Vigor Mario Roth, kondicijski trener Marko Kutleša, glazbenici Nera Mamić i Matej Podgoršćak te kantautorica Aklea Neon, koji će u subotu, 18. siječnja, u 18.00 sati na Gala modnoj reviji u TC Portanova prošetati pistom, u vjenčanim i večernjim haljinama i odijelima, te pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima djece s autizmom.

  Zaštitno lice Sajma vjenčanja prekrasna je plesačica Valentina Walme, koja nas je oduševila zaraznim osmijehom, ljepotom i pozitivnom energijom.

  U nastavku je program događanja, a sve mladence i ljubitelje vjenčanih manifestacija razveselit će podatak da je ulaz na Sajam besplatan.

  PROGRAM:

  Subota, 18. siječnja 2020.

  • 09.00 Otvaranje sajma
  • 12.00 Modna revija
  • 15.30 Radionica: Sve tajne organizacije vjenčanja by Tihana Tomljanović, organizator vjenčanja
  • 18.00 Gala modna revija
  • 21.00 Zatvaranje sajma

  Nedjelja, 19. siječnja 2020.

  • 09.00 Otvaranje sajma
  • 12.00 Modna revija
  • 16.30 Radionica: Vjenčani trendovi – moda, make up, kosa, cvjetne dekoracije, slastice
  • 18.00 Modna revija
  • 21.00 Zatvaranje sajma
  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Portanova u prosincu priprema svakakva iznenađenja za svoje posjetitelje

  Popusti portastične srijede, Sveti Nikola, Djed Božićnjak, nagradna igra…

  Danas iskoristite popuste Portastične srijede i zaigrajte nagradnu igru „Advent u Portanovi“ i osvojite vrijednu nagradu koju sponzorira Magic Baby. Više…

  Mladenci i svi ljubitelji vjenčanih manfestacija rezevirajte svoje vrijeme i posjetite Sajam vjenčanja Osijek!

  Posjetite Sajam vjenčanja u Osijeku 13. i 14. siječnja 2018. godine!

  Budući mladenci pripremite se za 9. po redu Sajam vjenčanja u Osijeku 13. i 14. siječnja 2018. godine, jer u Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Gari Cappelli: "Turistički djelatnici su prvi ljudi turizma – njihov profesionalizam, osmijeh i gostoljubivost po kojoj smo poznati"

  Osijek ponovno domaćin Dana poslova u turizmu

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal - Pronađite za sebe najbolji mogući posao!

  Otvorena su nova radna mjesta! Donosimo popis…

  Ti znaš kako da se gost osjeća kao doma – Izaberi posao u turizmu!

  Dani poslova u turizmu u Osijeku: više od 9.000 poslova traže najbolje radnike