AFERE

Šajeta na Twitteru oblatio Škoru i njegovu kandidaturu

Što je to postalo kamen spoticanja između dva pjevača?

  Objavljeno 24.06.2019
  Ivona Amidžić

  Gledali smo kako se građani dijele na dvije strane u trenutku kada je Miroslav Škoro potvrdio svoju kandidaturu za predsjednika države. Polovica je oduševljena, polovica zgrožena.

  Dražen Turina, hrvatski kantautor, pjevač i pisac, poznatiji pod nadimkom Šajeta, povodom Škorine kandidature odlučio je o njemu objaviti nekoliko riječi za koje smatra da bi ih građani trebali znati.

  Radi li se o dogovoru između dvaju pjevača s ciljem povećanja publiciteta, o neslanoj šali ili samo izljevu ljubomore još nije sigurno, ali na prvi pogled, jasno je za koga Šajeta na izborima neće glasati!

  Znate li one STRANE tvrtke koje utjeruju dugove našim građanima koje otkupljuju od banaka i sličnih? E pa Škoro se svojedobno gorljivo zalagao da i ZAMP svoje dužnike proda jednoj takvoj! Na sreću nije prošlo jer među nama kompozitorima ima i onih koju Hrvatsku vole iskreno.” napisao je na Twitteru Šajeta.

  Šajeta je jedan je od značajnijih glazbenika koji su zaslužni za uvođenje čakavskog narječja i istarskog dijalekta u hrvatsku glazbu. Najpoznatiji je po pjesmi “Party za ekipu” iz 2003. godine u kojoj je opjevao tadašnjeg predsjednika Stipu Mesića.

  Komentari su, kao i kod Škorine kandidature, podijeljeni, a na račun situacije našalio se i jedan Šajetin pratitelj u komentaru na ranije spomenuti Tweet: “Realno, samo ne želiš pisati pjesmu o Škori ako postane predsjednik.”

  Ostaje samo vidjeti hoće li mu Miroslav Škoro odgovoriti na provokaciju.

  foto: youtube (screenshot)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Najavljena je i skora zabrana aromatiziranih tekućina, npr. mentol, mango ili jagoda, jer privlače generacije mladih koje postaju ovisne

  Sjedinjene Države će zabraniti aromatizirane e-cigarete

  Video tzv. "zombi" piletine koji je pogledalo više od 15 milijuna ljudi... Što Vi mislite?

  Vjerujete li bizarnom videu gdje je sirova piletina “pokušala pobjeći” sa stola?

  "Na noge, ne na glavu, na noge! I ispravi se kad skačeš!"

  VIDEO: Objavljena šokantna snimka skoka sa Šibenskog mosta