AFERE

Šajeta na Twitteru oblatio Škoru i njegovu kandidaturu

Što je to postalo kamen spoticanja između dva pjevača?

    Objavljeno 24.06.2019
    Ivona Amidžić

    Gledali smo kako se građani dijele na dvije strane u trenutku kada je Miroslav Škoro potvrdio svoju kandidaturu za predsjednika države. Polovica je oduševljena, polovica zgrožena.

    Dražen Turina, hrvatski kantautor, pjevač i pisac, poznatiji pod nadimkom Šajeta, povodom Škorine kandidature odlučio je o njemu objaviti nekoliko riječi za koje smatra da bi ih građani trebali znati.

    Radi li se o dogovoru između dvaju pjevača s ciljem povećanja publiciteta, o neslanoj šali ili samo izljevu ljubomore još nije sigurno, ali na prvi pogled, jasno je za koga Šajeta na izborima neće glasati!

    Znate li one STRANE tvrtke koje utjeruju dugove našim građanima koje otkupljuju od banaka i sličnih? E pa Škoro se svojedobno gorljivo zalagao da i ZAMP svoje dužnike proda jednoj takvoj! Na sreću nije prošlo jer među nama kompozitorima ima i onih koju Hrvatsku vole iskreno.” napisao je na Twitteru Šajeta.

    Šajeta je jedan je od značajnijih glazbenika koji su zaslužni za uvođenje čakavskog narječja i istarskog dijalekta u hrvatsku glazbu. Najpoznatiji je po pjesmi “Party za ekipu” iz 2003. godine u kojoj je opjevao tadašnjeg predsjednika Stipu Mesića.

    Komentari su, kao i kod Škorine kandidature, podijeljeni, a na račun situacije našalio se i jedan Šajetin pratitelj u komentaru na ranije spomenuti Tweet: “Realno, samo ne želiš pisati pjesmu o Škori ako postane predsjednik.”

    Ostaje samo vidjeti hoće li mu Miroslav Škoro odgovoriti na provokaciju.

    foto: youtube (screenshot)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    "Sve je jasno mi nećemo ništa silovati, a radit ćemo sve u cilju da imamo suđenje korektno, po zakonu i pošteno, vidimo se naredni puta, ali to će biti 18. travnja u 10 sati."

    Suđenja braći Mamić i ostalima odgođena jedanaesti put

    Ovo nije prvi sumnjivi posao Fine, prije 15 dana pisalo se kako Fina namješta natječaj za kupnju namještaja...

    Besramno! Fina objavila sumnjivi natječaj: Odredili su uvjete malo “pre” precizno

    Na snimci koja traje dvadesetak sekundi vidimo neugodnu situaciju i izraz svakodnevnog rasizma

    NK Osijek objavio video koji je mnogima simpatičan, ali je zapravo grozan i tužan