AFERE

Šajeta na Twitteru oblatio Škoru i njegovu kandidaturu

Što je to postalo kamen spoticanja između dva pjevača?

  Objavljeno 24.06.2019
  Ivona Amidžić

  Gledali smo kako se građani dijele na dvije strane u trenutku kada je Miroslav Škoro potvrdio svoju kandidaturu za predsjednika države. Polovica je oduševljena, polovica zgrožena.

  Dražen Turina, hrvatski kantautor, pjevač i pisac, poznatiji pod nadimkom Šajeta, povodom Škorine kandidature odlučio je o njemu objaviti nekoliko riječi za koje smatra da bi ih građani trebali znati.

  Radi li se o dogovoru između dvaju pjevača s ciljem povećanja publiciteta, o neslanoj šali ili samo izljevu ljubomore još nije sigurno, ali na prvi pogled, jasno je za koga Šajeta na izborima neće glasati!

  Znate li one STRANE tvrtke koje utjeruju dugove našim građanima koje otkupljuju od banaka i sličnih? E pa Škoro se svojedobno gorljivo zalagao da i ZAMP svoje dužnike proda jednoj takvoj! Na sreću nije prošlo jer među nama kompozitorima ima i onih koju Hrvatsku vole iskreno.” napisao je na Twitteru Šajeta.

  Šajeta je jedan je od značajnijih glazbenika koji su zaslužni za uvođenje čakavskog narječja i istarskog dijalekta u hrvatsku glazbu. Najpoznatiji je po pjesmi “Party za ekipu” iz 2003. godine u kojoj je opjevao tadašnjeg predsjednika Stipu Mesića.

  Komentari su, kao i kod Škorine kandidature, podijeljeni, a na račun situacije našalio se i jedan Šajetin pratitelj u komentaru na ranije spomenuti Tweet: “Realno, samo ne želiš pisati pjesmu o Škori ako postane predsjednik.”

  Ostaje samo vidjeti hoće li mu Miroslav Škoro odgovoriti na provokaciju.

  foto: youtube (screenshot)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Četrdeset petogodišnji državljanin Republike Srbije pokušao u Republiku Hrvatsku prokrijumčariti više od 55 000 kutija raznih vrsta cigareta bez nadzornih markica

  Pokušao prokrijumčariti 55 000 kutija cigareta preko Međunarodnog graničnog cestovnog prijelaza u Republiku Hrvatsku!

  Sramotno je da se ovaj zločin dogodio na datum kada oplakujemo i sjećamo se velike žrtve u Domovinskom ratu

  SDP održao konferenciju povodom grafita s govorom mržnje

  Postignut je dogovor i štrajk se prekida, što znači da sutra počinje nastava u školama

  Podijeljeni sindikati i vlada su se konačno dogovorili – od sutra počinje škola u cijeloj državi