AFERE

Šajeta na Twitteru oblatio Škoru i njegovu kandidaturu

Što je to postalo kamen spoticanja između dva pjevača?

  Objavljeno 24.06.2019
  Ivona Amidžić

  Gledali smo kako se građani dijele na dvije strane u trenutku kada je Miroslav Škoro potvrdio svoju kandidaturu za predsjednika države. Polovica je oduševljena, polovica zgrožena.

  Dražen Turina, hrvatski kantautor, pjevač i pisac, poznatiji pod nadimkom Šajeta, povodom Škorine kandidature odlučio je o njemu objaviti nekoliko riječi za koje smatra da bi ih građani trebali znati.

  Radi li se o dogovoru između dvaju pjevača s ciljem povećanja publiciteta, o neslanoj šali ili samo izljevu ljubomore još nije sigurno, ali na prvi pogled, jasno je za koga Šajeta na izborima neće glasati!

  Znate li one STRANE tvrtke koje utjeruju dugove našim građanima koje otkupljuju od banaka i sličnih? E pa Škoro se svojedobno gorljivo zalagao da i ZAMP svoje dužnike proda jednoj takvoj! Na sreću nije prošlo jer među nama kompozitorima ima i onih koju Hrvatsku vole iskreno.” napisao je na Twitteru Šajeta.

  Šajeta je jedan je od značajnijih glazbenika koji su zaslužni za uvođenje čakavskog narječja i istarskog dijalekta u hrvatsku glazbu. Najpoznatiji je po pjesmi “Party za ekipu” iz 2003. godine u kojoj je opjevao tadašnjeg predsjednika Stipu Mesića.

  Komentari su, kao i kod Škorine kandidature, podijeljeni, a na račun situacije našalio se i jedan Šajetin pratitelj u komentaru na ranije spomenuti Tweet: “Realno, samo ne želiš pisati pjesmu o Škori ako postane predsjednik.”

  Ostaje samo vidjeti hoće li mu Miroslav Škoro odgovoriti na provokaciju.

  foto: youtube (screenshot)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  "Ajme kakvo tijelo! Nisi ti mršava, ti si istrenirana, vretenasta i izdefinirana!"

  Severina opovrgnula glasine i pokazala mišiće

  Modrice, zavoji, otekline - Pokazala kako je sve izgledalo!

  Ella dvornik objavila slike nakon operacije nosa

  Malo je reći da je urnebesni prijenos kod građana izazvao opće veselje... :D

  (VIDEO) Službenici pakistanske vlade slučajno uključili “mačji filter” na prijenosu uživo