ŽIVOT

„Samo da ti kažem” – Promocija novog kalendara osječkog Azila

"Osim naravno najljepšeg kalendara na svijetu, kod nas ćete moći ugrijati se najfinijim kuhanim vinima, kuhanom rakijom, čajem ili kavicom..."

Objavljeno 10.12.2021
Ivona Amidžić

Iz Udruge Pobjede najavljuju kako uskoro ispod tiskarskog stroja izlazi najnoviji, najljepši kalendar Azila, koji se ove godine zove: “Samo da ti kažem”. U njemu, osim 12 prekrasnih fotki još prekrasnijih kerovaca, postoji i 12 pisama, svakoga od njih onome ili onoj koji su ih ostavili, učinili azilantima.

Kao i svake godine do sada i ovaj, novi kalendar je emotivan, ali takav je i život azilskih kerovaca i svih onih koji se trude učiniti da njihove priče dobiju sretne završetke.

“Osim što je emotivan, kalendar je i ovoga puta najljepši na svijetu”, kažu volonterke i voloteri osječkog Azila.

“Zato što je najljepši, ali i zato što će zahvaljujući njemu naši kerovci lakše 2022. preživjeti u Azilu i imati dovoljno za podmiriti doktore, koji kod nas uvijek imaju pune ruke posla – e zato trebate nabaviti svoj Primjerak!” poručuju iz Udruge Pobjede.

Ako niste iz Osijeka možete ga već sada naručiti ovdje: https://forms.gle/c7AG4SVFWt49WMbK8

A ako ste tu, u Osijeku, kerovci vas pozivaju da dođete uživo po svoj primjerak, jer će vam ga nuditi ni manje ni više nego upravo oni – azilanti glavom i bradom.

PROMOCIJA će ove godine trajati ne jednu, nego na punih ŠEST večeri!

“Kalendiranje – kako smo nazvali ovaj događaj – bit će od 13.12. pa do 18.12. svaku večer od 18 do 22, u Tvrđi, na livadi preko puta Srednjoškolskog igrališta, kod rondela.”

“Osim naravno najljepšeg kalendara na svijetu, kod nas ćete moći ugrijati se najfinijim kuhanim vinima, kuhanom rakijom, čajem ili kavicom, ali i ogrnuti sebe (ili nekog drugog) toplom duškom ili kojim drugim komadom iz naše poznate Azilske Butige. Grijat ćete se uz vatricu dok na video platnu gledate videa koja smo vam pripremili, baš kao što to uvijek činimo na našim promocijama”, nabrajaju iz Udruge.

“Naravno, ne bi to bilo azilsko druženje kad bi prošlo bez fine klope. Pazite sad! Svaki dan kuhamo vam večeru za 20 sati pa dok ima, a dostavit će vam je svake večeri po jedna zvijezda Azila na četiri noge (il’ na kolicima). Naravno, uz vas, dobrodošli su i vaši kerovci”, pozivaju iz Udruge.

Više informacija pronađite na:  https://fb.me/e/1MyEqmQBA

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Sve će biti "bagatela", a unaprijed su poznati datumi i vrijeme održavanja svih Posh store-a ovog proljeća i ljeta

Posh store – prilika za vrpanje po krpicama, a sve će biti bagatela!

Udruga Pobjede poziva vas na sajam rabljenih stvari, popularni “Posh Store”! Posh Store organiziraju već 17 godina kako bi skupili Više…

U kinu Urania se održava promocija Kalendara koji nikad nije bio samo kalendar, očekuje vas i zadnji ovogodišnji "Samo Aleks" i premijeru filma "Akcija Đavolja greda"

Promocija azilskog kalendara, filmska premijera i zadnji ovogodišnji stand up

I ove godine, već tradicionalno pred Božić, u petak 15.12. s početkom u 19:00 h održat će se Promocija Kalendara Više…

Kalendar za 2024. uz 12 prelijepih i fotogeničnih četveronožnih zvijezda donosi i njihove priče skupljene pod imenom "Još se nije rodio ko bi svima ugodio" i iz prve ruke, ili ako vam je draže - šape

Promocija najljepšeg kalendara na svijetu

“U Osijeku, uz riječ kalendar najčešće se veže pridjev najljepši, a kad se to desi svi već znaju o kojemu Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša