ŽIVOT

Samo vibes dolazi u Osijek

Dnevni party donosi oazu dobrih vibracija

Objavljeno 24.06.2019
Ivona Amidžić

Na jedno popodne terasa Campus Caffea postaje oaza dobrih vibracija. U goste dolazi zagrebački DJ koji stoji iza “samo kaos” evenata, dobro poznatih svim ljubiteljima trepa, ali i šire.

Ovoga puta dolazi u malo mekšem i mirnijem izdanju sa svojim “samo vibes” eventom. Čeka vas neponovljivi rnb/hiphop/chillout mashup, ali možda se zalomi i nešto jačeg trepa.

“Iskoristite vikend u potpunosti i pridružite nam se na dnevnom partyu, jer ovo sigurno nije nešto što želite propusti”, navode organizatori.

Dobre vibracije na rasporedu su u subotu 29. lipnja s početkom u 17 sati u Campus Caffe-u (Kralja Petra Svačića 1C, 31000 Osijek).

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Plešite dok vam noge ne otpadnu, a i onda još malo ;)

Campus Caffe organizira veliki plesnjak – Fiesta Grande

Športsko-plesna udruga „Feniks“ iz Osijeka poziva sve zainteresirane na 10. Fiestu Grande 25. plesne sezone. Latino “čaga” će se održati Više…

Kao što znate, očekuju nas salsa, bachata, rueda, kizomba, reggaeton, chacha i mnogi drugi latino plesovi, stoga dođite i provjerite sami kakva vas dobra zabava čeka!

Fiesta plesnjak u Campus Caffeu

Dragi gosti i prijatelji, pozivamo vas na 5. Fiestu Grande 25. plesne sezone u Športsko-plesnoj udruzi Feniks. Latino čaga održat Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Povodom međunarodnog tjedna dojenja BESPLATAN tečaj za trudnice i partnere u Domu zdravlja Osijek!

Međunarodni tjedan dojenja: “Osnažimo roditelje – Omogućimo dojenje”

Ljetne igre napokon na Kopiki! - 34 lokacije u više zemalja, više od 150 prijavljenih ekipa, 9 sezona, 314 održanih događaja i više od milijun prijeđenih kilometara

City Games po prvi put dolazi u Osijek

Vjetar poslijepodne u slabljenju

Pretežno sunčano i danju malo toplije