Arhiva

Sea Air otvara novu poslovnicu u širem centru grada Osijeka!

    Objavljeno 29.11.2015
    OsijekNews redakcija

    Tvrtka Sea Air, koja se bavi zračnim prometom, širi svoje poslovanje na još jednu adresu. Naime, do kraja ove godine svi putnici Sea Aira svoje zrakoplovne karte moći će kupiti, osim na Zračnoj luci, i u novoj poslovnici u gradu Osijeku, na adresi – Gacka 10 (bivši Mercator centar).

    Nova poslovnica na mnogo dostupnijoj lokaciji najviše će značiti putnicima i korisnicima Sea Air usluga kojima je, najčešće zbog prijevoza, dolazak na Zračnu luku bio otežan. Ovako će korisnička služba Sea Air-a i sve usluge koje Sea Air pruža svima biti mnogo dostupniji upravo zbog svoje nove odlične lokacije kojom prometuje između ostalog i gradski prijevoz (tramvajska linija broj 2.).

    Pored novog prostora Sea Air će svojim putnicima i dalje biti na raspolaganju na Zračnoj luci Klisa, kao što je i bilo do sada, i to svakim radnim danom od 08 do 19 te subotom od 08 do 16 i nedjeljom od 09 do 15 sati.

    Se Air također radi na tome da otvori poslovnicu na svakoj destinaciji prema kojoj prometuje ili planira prometovati. Za sada je to, osim u Osijeku, poslovnica u Munchenu.

    Da podsjetimo, prema novom zimskom rasporedu koji je nedavno objavljen, Sea Air prometuje na relacijama Osijek – London, Osijek – Frankfurt, Osijek – Stuttgart, te Osijek-Mostar. Za sve letove koristi se Boeing 737-300 a u najavi su i dva potpuno nova Boeinga.

    Sve detalje o letovima možete naći na službenoj web stranici www.sea-air.hr ili nazovite kontakt telefon 031/ 514-426. Karte za spomenute letove mogu se kupiti preko web stranice www.sea-air.hr ili na (za sada jedinom) Sea Air prodajnom mjestu na Zračnoj luci Klisa u Osijeku.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Nova direktna zračna linija Osijek – London!

    Od 07.12. ove godine kompanija Sea Air uvodi novu direktnu zračnu liniju Osijek – London i to zbog, velikog interesa, Više…

    Sea Air zapošljava više od 20 stjuardesa!

    Tvrtka Sea Air d.o.o. zbog potrebe širenja opsega posla zaposlila je 11 stjuardesa a u proceduri je i drugi krug Više…

    Nova direktna zračna linija Osijek – London!

    Ove jeseni zaokružite si svaki ponedjeljak u kalendaru jer Sea Air uvodi direktnu zračnu liniju za London! Osječka kompanija Sea Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!