SPORT

Šegavčić blizu Turskoj!

Katja Šegavčić iz Karate kluba Hrvatski Sokol ovaj vikend osvojila je dvije medalje na drugom bodovnom turniru u Zagrebu...

    Objavljeno 11.09.2022
    Iven Jurić

    Katia Šegavčić i Fran Seligman iz Karate kluba Hrvatski Sokol ovog vikenda sudjelovali su na drugom po redu bodovnom turniru u Zagrebu, u dvije kategorije osvojila je medalje dok je Fran ovaj puta imao lošiji rezultat.

    Šegavčić je u kategoriji kadetkinje koja je imala zahtjevnu međunarodnu konkurenciju, osvojila zlatnu medalju, a u starijoj kateogriji juniorke također u međunarodnoj konkurenciji, srebrnu medalju.

    Nakon odličnih nastupa u Zagrebu i Čakovcu, skupila je najviše bodova i sada joj još ostaje treći turnir u Rijeci 25. rujna, gdje će pokušati potvrditi svoju bodovnu razliku u kadetskoj konkurenciji i tako si omogućiti odlazak na završne zajedničke pripreme uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo u Turskoj koje se održava od 25. do 30. listopada.

    Seligmanov rezultat u kategoriji dječaci do 14 godina bio je slabiji nego u Čakovcu, no ne njegovom zaslugom već problematičnim odlukama sudaca.

    Katiu i Frana vodio je trener Biondić.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    KK Esseker su predstavljale kadetkinje i juniorke pojedinačno i ekipno

    Karate klub Esseker na prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore u katama

    U Zagrebu je u subotu 13. 4. 2024. održano Prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore u katama. KK Esseker su Više…

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Rijeka je u subotu 23.3.24. bila organizator memorijalnog turnira, prvi puta s novčanom nagradom za kataše/ice u kata disciplini. U kategoriji juniorki Više…

    Katijin uspjeh ravan je osvajanju zlatnog odličja jer je Katia nastupila s neugodnom ozljedom, s kojom se morala nositi u konkurenciji 52 vrlo kvalitetne juniorke iz 11 zemalja

    Katia Šegavčić najuspješnija hrvatska katašica!

    Najbolja hrvatska katašica juniorka Katia Šegavčić članica karate kluba Hrvatski sokol prvi put je nastupila na 44. GRAND PRIX SLOVAKIA  Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

    Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”