OSJEČANI

Sigurna vožnja za osnovnoškolce

Grad bicikala educira mlade bicikliste

Objavljeno 16.04.2018
Nikolina Ćosić

Već osmu godinu za redom Policijski moto klub Osijek organizira akciju za osječke osnovnoškolce Sigurna vožnja 2018. S obzirom na velik broj biciklista u našem gradu, posebice dolaskom ljepšeg vremena kakvo je sada, iznimno je važno mlade vozače bicikala educirati o pravilima ponašanja u prometu.

Zbog toga će se ove subote 21. travnja 2018., na Trgu A. Starčevića u Osijeku s početkom u 10 sati okupiti sva zainteresirana osnovnoškolska djeca, čiji su zadaci podijeljeni u dvije kategorije: biciklisti iz nižih razreda (1.-3.) polažu samo poligon vožnje spretnosti, a viši razredi (4.-8.) uz poligon pišu i ispit znanja o prometu u suradnji s HAK-om. Za one s najboljim rezultatima Policijski moto klub Osijek osigurao je nagrade. Prva nagrada za mlađu skupinu je rođendan u Mc Donaldsu, a za više razrede romobil za odrasle sponzora Parfumerije Marie.

Akciju Sigurna vožnja, kao zanimljivo i edukativno druženju, Policijski moto klub organizira uz potporu Županije osječko-baranjske, Grada Osijeka, Hrvatskog auto kluba i mnogih osječkih moto klubova koji će se također pridružiti akciji.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Policijski moto klub Osijek osigurao je nagrade za najbolje, a prva nagrada je ROBMIL PRO :D

Sigurna vožnja za djecu osnovnih škola!

Policijski moto klub Osijek, već tradicionalno, devetu godinu za redom, organizira akciju za osječke osnovnoškolce pod nazivom Sigurna vožnja 2019. Akcija Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?

Šetnja obiluje zanimljivostima za koje sigurno niste znali te pokojim iznenađenjem (op.a. pandur Mirko u lovu na vesele prolaznike).

Nova storytelling tura osječkom Tvrđom

"Šumska kraljica" je prva opera za djecu na svijetu skladana da je u cijelosti izvode djeca!

Dječja opera Šumska kraljica ponovno u Osijeku