GOSPODARSTVO

Skladištaru posao, opuštena atmosfera i naknada troškova prijevoza do Osijeka …

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

    Objavljeno 26.09.2018
    Alan Srčnik

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

    Elmatic GmbH Gebäudemanagement uspješna grupacija iz područja tehničkog upravljanja zgradama, s više od 800 suradnika i 20 lokacija u Njemačkoj, zapošljava na poziciji: Recruiter (m/ž). Mjesto rada: home office u Hrvatskoj. Ukoliko izvrsno govorite njemački, imate administrativnu izobrazbu (korištenje računala i Office programa), smisao za organizaciju te imate iskustvo u području zapošljavanja, ovo je prilika za vas. Na linku su detalji.

    Dating.com Group Limited zapošljava na poziciji Business Agent (m/ž) na području cijele RH. Ukoliko imate strast prema otvaranju vlastitog posla, krase vas komunikacijske i menadžerske sposobnosti, a odlično se koristite engleskim jezikom u govoru i pismu, prilika je ovo krojena baš za vas. Kliknite na link za više informacija.

    Adecco d.o.o. za međunarodnog klijenta Amazon.com Inc, globalnog lidera u e–trgovini, zapošljava na poziciji: Agente servizio clienti per Amazon.it (m/ž). Lokacija: cijela Hrvatska, za rad od kuće, uz konstantnu IT i administrativnu podršku središnjice u Zagrebu te putem računalnog sustava. Poslodavac nudi službeni laptop, ugovor o radu na godinu dana s mogućnošću produženja, na puno radno vrijeme. Prijavite se putem brze prijave.

    Manpower za klijenta zapošljava Warehouse Managera (m/ž) za rad u osječkoj regiji. Trebate petogodišnje iskustvo u menadžmentu, odlične komunikacijske i snažne upravljačke vještine. Opširnije provjerite na linku.

    Prima grupa, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, s deset operativnih kompanija u četiri države, proširuje svoj tim i zapošljava Prodajnog savjetnika (m/ž) u Belom Manastiru. Od vas se očekuje minimalno srednje stručno obrazovanje, pozitivan stav, odlične komunikacijske i prodajne vještine, fleksibilnost i spremnost na učenje. Prijaviti se možete ovdje.

    Gardenos d.o.o. traži djelatnika na poziciji: Serviser skladištar, koji je spreman raditi u opuštenoj atmosferi. Posao je vezan uz rad na kompjuteru, primanju i izdavanju robe te servisu alata i strojeva u manjoj količini. Poslodavac nudi i posebne pogodnosti za djelatnike koji nisu iz Osijeka, pokrivanjem troškova putovanja. Detalji su ovdje.

    Osnovna škola Petrijevci zapošljava Učitelja/učiteljicu biologije i kemije na određeno vrijeme. Provjerite koje sve uvjete trebate zadovoljiti i pravovremeno se prijavite putem linka. Sretno.

    Lječilište Bizovačke Toplice imaju raspican natječaj za Doktora/icu medicine-specijalista/isticu fizikalne medicine i rehabilitacije. Mjesto rada: Bizovac. Zainteresirani ste? Kliknite na brzu prijavu.

    HABUDA BUČANAC MARIJA JAVNI BILJEŽNIK ZA ZAPOSLENE zapošljava Javnobilježničkog savjetnika/savjetnicu u Donjem Miholjevcu. Potrebno vam je fakultetsko obrazovanje, poznavanje osnova informatike (osnove korištenja računala u Windows okruženju) te dvogodišnje iskustvo. Kliknite ovdje i pravovremeno se prijavite.

    TOKIĆ, poljoprivredno gospodarstvo, ima raspisan natječaj za Doktora veterinarske medicine (m/ž) u Širokom Polju. Očekuju vas njega i liječenje životinja, te stimulativna primanja u rasponu od 6 000 kn do 9 000 kn. Prijaviti se možete putem brze prijave.  

    Foto: Pixabay

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ