ŽIVOT

Škola klizanja ponovo na Sokolu!

I tijekom drugog polugodišta osječki se mališani mogu itekako dobro zabaviti u zimskim uvjetima, i to na Klizalištu Sokol Centar

Objavljeno 17.01.2022
Ivona Amidžić

I tijekom drugog polugodišta osječki se mališani mogu itekako dobro zabaviti u zimskim uvjetima, i to na Klizalištu Sokol Centar.

Vrijeme im za sada ide u korist jer se, prema trenutnim prognozama, očekuju temperature povoljne za nesmetan rad klizališta, a upravo je klizalište pravo mjesto gdje se i u nedostatku snijega može itekako dobro zabaviti.

Škola klizanja namijenjena je svoj djeci u dobi od 5 do 10 godina koji žele naučiti ili poboljšati već stečene vještine klizanja.

„Veseli nas što i ove godine možemo ponuditi svim našim osječkim mališanima školu klizanja na Sokolu. Po dosadašnjem iskustvu možemo reći da je to uistinu prekrasan program u kojemu djeca zaista nauče klizati i steknu veliku razinu samopouzdanja na ledu. Najbitnije je imati dobru volju, a sve ostalo dolazi uz malo vježbanja.“ zadovoljno je istaknula Ivana Maltašić, voditeljica poslovanja Sokol Centra.

Na raspolaganju su dva termina:

  • GRUPA I: od 10. do 14.1.2022. godine
  • GRUPA II: od 17. do 21.1.2022. godine

Treninzi će biti organizirani kroz pet dana (od ponedjeljka do petka) i to u terminu od 16:00 do 17:00 sati (trening traje 60 minuta).

Kotizacija iznosi 300,00 HRK, a uključuje: školu klizanja 5 dana po 60 minuta uz vodstvo instruktora, ulaznice i najam klizaljki te diplomu po završetku škole.

Prijave su dostupne na poveznici: https://bit.ly/skola-klizanja

Dodatne informacije o programu moguće je dobiti na broj 099 536 4753 (poziv/SMS/Viber/Whats App).

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

"Naša priča s posvojenjem počela je 2016. godine, kada smo odbijeni od sustava jer smo istospolni par. Šest izgubljenih godina te djece ide na dušu politici"

Vrhovni sud odlučio: U Hrvatskoj odsad i istospolni parovi smiju posvajati djecu!

Istospolni parovi u Hrvatskoj mogu zajedno pristupiti procjeni za posvojitelje i ne smiju biti diskriminirani temeljem svoje seksualne orijentacije, rezultat Više…

Cilj Festivala je podsjetiti roditelje na važnost zajedničke igre s djecom i potaknuti uključivanje roditelja u igru s djecom

Festival igranja za djecu i roditelje ovog vikenda na Solarskom trgu!

Centar Rastimo Zajedno i Savez Društava „Naša Djeca“ organiziraju Festival igranja za djecu i roditelje povodom Međunarodnog dana obitelji 15. Više…

"Valjda je to najveća epidemija otkako ja radim - u 32 godine. Svakoga dana primamo gomilu djece"

Došlo je i do toga: Imamo dvije nove epidemije u Hrvatskoj!

Hrvatski mediji u ponedjeljak su objavili da je ministar branitelja Tomo Medved prošlog utorka završio u bolnici jer se zarazio Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

„Predivnu sortu imamo, imamo znanja, imamo izuzetne rezultate, imamo struku koja nas podržava, ali na koncu, moramo se najviše uzdati u sebe"

Konferencija “GO – Graševina Osijek”: Graševina – lokomotiva koja će vući sve hrvatske sorte!

Spektakularne letjelice, koreografije vještih pilota i izložena oprema spremna je opet privući Osječane i ostale posjetitelje i ispuniti im poslijepodne dobrom zabavom

Ovog ljeta na nebo iznad Slavonije vraća se Osijek Air Show

Upozorenje DHMZ-a za osječku regiju: "BUDITE NA OPREZU zbog mogućih jačih grmljavinskih nevremena. Posebno pripazite u izloženim područjima"

JOŠ JEDNO UPOZORENJE za sjever, sutra i istok, Hrvatske, prijete velika tuča i jaki udari vjetra!