Arhiva

Škola za obuku pasa Prias – Agility tečaj

    Objavljeno 14.04.2017
    OsijekNews redakcija

    Škola za obuku pasa Prias u Višnjevcu ima u svojoj ponudi novu zabavnu aktivnost za vaše ljubimce. Radi se o agility-u, odnosno sportskoj disciplini u kojoj pas pod čovjekovim vodstvom svladava prepreke prema točno zadanom redoslijedu i u što kraćem vremenu.

    Tečaj će biti organiziran za štence, odrasle i reaktivne pse pod stručnim vodstvom licencirane trenerice pasa.

    GRUPA ZA ŠTENCE (psi od 5 do 11 mjeseci starosti) će raditi na prilagođenoj opremi koja neće naštetiti njihovom pravilnom razvoju kostiju te će naglasak biti na razvoju koordinacije i izgradnji vodljivosti i usredotočenosti na vodiča.

    GRUPA ZA ODRASLE PSE podrazumijeva rad sa psima starosti od 12 mjeseci na dalje. Poželjno je da psi imaju izgrađenu osnovnu poslušnost, ali nije uvjet.

    GRUPA ZA REAKTIVNE PSE uključuje rad sa psima koji reže, laju i nasrću na druge pse. Oni imaju posebno osmišljeni program rada koji će pomoći psima da se fizički i mentalno umore te brže izgrade usredotočenost na vodiča bez bojazni da ozlijede druge pse.

    TERMINI: srijedom prijepodne/ srijedom poslijepodne/ nedjeljom poslijepodne (grupe će biti raspoređene prema prethodnom dogovoru s polaznicima)
    MJESTO: Višnjevac (ograđena livada)
    TRAJANJE: 6 sati (1 x tjedno/60 min)
    CIJENA: 300 kn; 10 % popust za udomljene pse (plaćanje u 2 rate)

    Broj polaznika je ograničen.

    Dobrodošli ste pridružiti  se!

    Za detalje i rezervacije obratite se jednom od sljedećih kontakata:
    mob: 091 562 7986
    e-mail: info@obuka-pasa-prias.hr
    facebook: obuka.pasa.prias