GOSPODARSTVO

Slobodna radna mjesta u OBŽ

Donosimo vam ovotjedne aktualne ponude atraktivnih poslodavaca! Pročitajte više u nastavku.

    Objavljeno 07.12.2023
    Darija Kovačić

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o.  zapošljava na poziciji Referent knjigovodstva (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Nude se usavršavanje znanja talijanskog jezika i znanja potrebnih za administrativne poslove. U opis posla ulazi kontrola i raspoređivanje računovodstvene dokumentacije. Kandidat treba imati SSS ili VSS ekonomskog usmjerenja i jednu godinu radnog iskustva. Prijavite se do 01.01.2024. na link.

    ANCONA GRUPA d.o.o. traži osobu na poziciji Specijalist obračuna plaća i administrativnih poslova (m/ž). Mjesto rada je Đakovo. Poslodavac nudi kontinuirano profesionalno usavršavanje i mogućnost napredovanja. Kandidat treba imati završenu četvregodišnju srednju školu i dvije godine radnog iskustva. U opis posla spada zaprimanje i kontrola dokumentacije za obračun plaće. Prijavite se do 17.12.2023. na link.

    M CLUB zapošljava na poziciji Prodajni savjetnik (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Kandidat treba imati završenu četvregodišnju srednju školu i tri godine radnog iskustva. U opis posla spada rad u salonu gdje je primarna zadaća i odgovornost da se kuhinja koja se proda kupcu napravi tehničko ispravna. Prijavite se do 17.12.2023. na link.

    FRIZERSKI SALON BARIŠIĆ traži osobu na poziciji Frizer za muškarce(m/ž). Mjesto rada je Đakovo. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i rad na određeno. Kandidat treba imati završenu trogodišnju srednju školu. Poželjno radno iskustvo godine godina, ali nije uvjet. Prijavite se do 29.12.2023. na link.

    KARAT D.O.O. KLESARSTVO zapošljava na poziciji Radnik u proizvodnom pogonu Mjesto rada je Piškorevci. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Kandidat treba imati završene niže razrede osnovne škole.  Prijavite se do 31.12.2023.  na link.

    ROMOS-COMMERCE d.o.o. traži osobu na poziciji Kuhar (m/ž). Mjesto rada je Osijek.Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno.Kandidat treba imati završenu trogodišnju srednju školu i tri godine radnog iskustva. U opis poslova spada odabir i priprema namirnica. Prijavite se do 31.12.2023. na link.

    PRIVATNE STOMATOLOŠKE ORDINACIJE ANASTAZIJA AŠČIĆ zapošljava na poziciji Dentalni asistent (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Kandidat treba imati završenu četvregodišnju srednju školu. Radno iskustvo nije važno. U opis posla ulazi priprema i planiranje terapijskog postupka. Prijavite se do 31.12.2023. na link.

    Atalian Global Services Croatia d.o.o. traži osobu na poziciji Čistač (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Nude se radno vrijeme od 20 sati tjedno i rad na određeno. Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Kandidat treba imati imati završene niže razrede osnovne škole.  Opis poslova je čišćenja poslovnih prostora. Prijavite se do 15.12.2023. na link.

    OMNIA SLEEP traži osobu na poziciji Šivač (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. U opis posla spada rad na strojevima šteperica i endlerica.  Kandidat treba imati završenu osnovnu školu i godinu dana radnog iskustva. Prijavite se do 11.12.2023. na link.

    DINO TRANSPORT zapošljava na poziciji Vozač teretnog motornog vozila iznad 7,5 t (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno.Kandidat treba imati završenu osnovnu školu i vozačke dozvole C i E kategorije .Radno iskustvo nije važno. U opis posla spada prijevoz tereta u domaćem i međunarodnom transportu. Prijavite se do 31.12.2023. na link.

    Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Rekonstrukcija i izgradnja vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici u Osijeku - od Ulice Stjepana Radića do Vukovarske ulice te dio Vukovarske ulice i Ulice kardinala A. Stepinca

    Potpuno se za promet zatvara dio Gundulićeve ulice

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike