GOSPODARSTVO

Slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

    Objavljeno 07.06.2023
    Darija Kovačić

    Scalable Global Solutions d.d. zapošljava Full-Stack Developera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave se zaprimaju do 11.06.2023. Potreban je kandidat s iznimno razvijenim analitičkim vještinama koji je neovisan i pouzdan u poslu te je spreman raditi u timu. Prijavite se putem linka. 

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Agent u call centru (m/ž). Poslodavac nudi pokrivene troškove prijevoza i prehrane, Simpa pretplatu i priliku za stručno usavršavanje. Mjesto rada uključuje Osijek, Zagreb, Split i Rijeku. Prijave se zaprimaju do 01.07.2023. putem brze prijave.

    Thermo Stone d.o.o. traži kandidata za poziciju Voditelj prodajnog područja (m/ž). Za ovaj je posao potrebno aktivno korištenje mađarskog jezika, poznavanje građevinskih materijala i komunikacijske vještine. Mjesto rada je Slavonija. Prijaviti se možete do 02.07.2023. putem linka.

    Metro Cash & Carry d.o.o. traži Prodavača (m/ž). Traže se kandidati sa srednjom stručnom spremom i željom za stjecanje novih znanja. Poslodavac nudi atraktivna primanja i bonuse, dva slobodna dana u tjednu i raspored smjena mjesec dana unaprijed. Mjesto rada je Zagreb-Jankomir i Osijek, a prijaviti se možete do 12.06.2023. putem linka.

    Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Agenta u korisničkoj podršci (m/ž) u Osijeku. Za ovaj je posao potrebno znanje engleskog jezka i poznavanje rada u MS Office paketu te minimalno srednja stručna sprema. Možete se prijaviti do 12.06.2023. putem brze prijave.

    ANCONA GRUPA d.o.o. traži Spremača – Čistača (m/ž). U opisu posla nalazi se održavanje čistoće i urednosti unutrašnjih prostorija, kao i vanjskog prostora. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i djelomično plaćene troškove prijevoza. Mjesto rada je Đakovo, a prijaviti se možete do 18.06.2023. putem brze prijave.

    CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

    TIMAREX d.o.o. traži Konobara (m/ž) u Osijeku. U opisu posla nalazi se posluživanje pića i napitaka u caffeteriji „RTF“. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i u potpunosti plaćene troškove prijevoza. Možete se prijaviti do 12.06.2023. putem portala.

    Algorithmics zapošljava Predavača (m/ž) u školi programiranja za djecu. Posao se obavlja online ili na užem području grada Zagreba. Poslodavac nudi mogućnost prelaska na full-time posao, materijale za edukaciju i rad te raspored predavanja prema dogovoru. Možete se prijaviti do 18.06.2023. putem brze prijave.

    T.A.F. GRADITELJSTVO d.o.o. traži Tesara (m/ž). Mjesto rada je Osijek te prijave traju do 30.06.2023. Traže se 2 radnika za poslove šalovanja i betoniranja. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i puno radno vrijeme te u cijelosti plaćene troškove prijevoza. Prijaviti se možete putem linka.

     

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ