GOSPODARSTVO

Slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

  Objavljeno 07.06.2023
  Darija Kovačić

  Scalable Global Solutions d.d. zapošljava Full-Stack Developera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave se zaprimaju do 11.06.2023. Potreban je kandidat s iznimno razvijenim analitičkim vještinama koji je neovisan i pouzdan u poslu te je spreman raditi u timu. Prijavite se putem linka. 

  Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Agent u call centru (m/ž). Poslodavac nudi pokrivene troškove prijevoza i prehrane, Simpa pretplatu i priliku za stručno usavršavanje. Mjesto rada uključuje Osijek, Zagreb, Split i Rijeku. Prijave se zaprimaju do 01.07.2023. putem brze prijave.

  Thermo Stone d.o.o. traži kandidata za poziciju Voditelj prodajnog područja (m/ž). Za ovaj je posao potrebno aktivno korištenje mađarskog jezika, poznavanje građevinskih materijala i komunikacijske vještine. Mjesto rada je Slavonija. Prijaviti se možete do 02.07.2023. putem linka.

  Metro Cash & Carry d.o.o. traži Prodavača (m/ž). Traže se kandidati sa srednjom stručnom spremom i željom za stjecanje novih znanja. Poslodavac nudi atraktivna primanja i bonuse, dva slobodna dana u tjednu i raspored smjena mjesec dana unaprijed. Mjesto rada je Zagreb-Jankomir i Osijek, a prijaviti se možete do 12.06.2023. putem linka.

  Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Agenta u korisničkoj podršci (m/ž) u Osijeku. Za ovaj je posao potrebno znanje engleskog jezka i poznavanje rada u MS Office paketu te minimalno srednja stručna sprema. Možete se prijaviti do 12.06.2023. putem brze prijave.

  ANCONA GRUPA d.o.o. traži Spremača – Čistača (m/ž). U opisu posla nalazi se održavanje čistoće i urednosti unutrašnjih prostorija, kao i vanjskog prostora. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i djelomično plaćene troškove prijevoza. Mjesto rada je Đakovo, a prijaviti se možete do 18.06.2023. putem brze prijave.

  CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

  TIMAREX d.o.o. traži Konobara (m/ž) u Osijeku. U opisu posla nalazi se posluživanje pića i napitaka u caffeteriji „RTF“. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i u potpunosti plaćene troškove prijevoza. Možete se prijaviti do 12.06.2023. putem portala.

  Algorithmics zapošljava Predavača (m/ž) u školi programiranja za djecu. Posao se obavlja online ili na užem području grada Zagreba. Poslodavac nudi mogućnost prelaska na full-time posao, materijale za edukaciju i rad te raspored predavanja prema dogovoru. Možete se prijaviti do 18.06.2023. putem brze prijave.

  T.A.F. GRADITELJSTVO d.o.o. traži Tesara (m/ž). Mjesto rada je Osijek te prijave traju do 30.06.2023. Traže se 2 radnika za poslove šalovanja i betoniranja. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i puno radno vrijeme te u cijelosti plaćene troškove prijevoza. Prijaviti se možete putem linka.

   

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna i započnite svoju novu karijeru! Sretno!

  Nova ponuda slobodnih radnih mjesta za naše sugrađane

  Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu Više…

  Poslove nude Vetti group, Konzum plus, Amrest Adria d.o.o., Vital Group d.o.o., Gi Group Staffing Solutions budite prvi koji će se javiti na ove oglase!

  Poslodavci traže djelatnike – slobodna radna mjesta

  Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za Više…

  Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

  Poslodavci traže radnike, javite se!

  Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Potpuno se zatvara za promet Kapelska ulicu, u dijelu od od Mlinske do Kolodvorske, a radovi i nova privremena regulacija prometa će trajati do 31. srpnja 2024.

  Obavijest o promjeni u privremenoj regulaciji prometa u Kapelskoj ulici koja se zatvara za promet

  Riječ je o inženjerskom uredu u kojemu Infobipovi zaposlenici primarno razvijaju najnovija SaaS cloud komunikacijska rješenja za globalno tržište.

  [FOTO] Infobip predstavio novootvoreni ured u Osijeku

  Nova je to manifestacija namijenjena upravo maturantima kako bi im se pomoglo i usmjerilo u odabiru daljeg obrazovanja ili na tržištu rada

  [FOTO] Održan “Sajam mogućnosti – putokaz budućnosti” koji pomaže maturantima u odabiru studija i(li) posla