GOSPODARSTVO

Slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

  Objavljeno 07.06.2023
  Darija Kovačić

  Scalable Global Solutions d.d. zapošljava Full-Stack Developera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave se zaprimaju do 11.06.2023. Potreban je kandidat s iznimno razvijenim analitičkim vještinama koji je neovisan i pouzdan u poslu te je spreman raditi u timu. Prijavite se putem linka. 

  Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Agent u call centru (m/ž). Poslodavac nudi pokrivene troškove prijevoza i prehrane, Simpa pretplatu i priliku za stručno usavršavanje. Mjesto rada uključuje Osijek, Zagreb, Split i Rijeku. Prijave se zaprimaju do 01.07.2023. putem brze prijave.

  Thermo Stone d.o.o. traži kandidata za poziciju Voditelj prodajnog područja (m/ž). Za ovaj je posao potrebno aktivno korištenje mađarskog jezika, poznavanje građevinskih materijala i komunikacijske vještine. Mjesto rada je Slavonija. Prijaviti se možete do 02.07.2023. putem linka.

  Metro Cash & Carry d.o.o. traži Prodavača (m/ž). Traže se kandidati sa srednjom stručnom spremom i željom za stjecanje novih znanja. Poslodavac nudi atraktivna primanja i bonuse, dva slobodna dana u tjednu i raspored smjena mjesec dana unaprijed. Mjesto rada je Zagreb-Jankomir i Osijek, a prijaviti se možete do 12.06.2023. putem linka.

  Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Agenta u korisničkoj podršci (m/ž) u Osijeku. Za ovaj je posao potrebno znanje engleskog jezka i poznavanje rada u MS Office paketu te minimalno srednja stručna sprema. Možete se prijaviti do 12.06.2023. putem brze prijave.

  ANCONA GRUPA d.o.o. traži Spremača – Čistača (m/ž). U opisu posla nalazi se održavanje čistoće i urednosti unutrašnjih prostorija, kao i vanjskog prostora. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i djelomično plaćene troškove prijevoza. Mjesto rada je Đakovo, a prijaviti se možete do 18.06.2023. putem brze prijave.

  CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

  TIMAREX d.o.o. traži Konobara (m/ž) u Osijeku. U opisu posla nalazi se posluživanje pića i napitaka u caffeteriji „RTF“. Poslodavac nudi puno radno vrijeme i u potpunosti plaćene troškove prijevoza. Možete se prijaviti do 12.06.2023. putem portala.

  Algorithmics zapošljava Predavača (m/ž) u školi programiranja za djecu. Posao se obavlja online ili na užem području grada Zagreba. Poslodavac nudi mogućnost prelaska na full-time posao, materijale za edukaciju i rad te raspored predavanja prema dogovoru. Možete se prijaviti do 18.06.2023. putem brze prijave.

  T.A.F. GRADITELJSTVO d.o.o. traži Tesara (m/ž). Mjesto rada je Osijek te prijave traju do 30.06.2023. Traže se 2 radnika za poslove šalovanja i betoniranja. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i puno radno vrijeme te u cijelosti plaćene troškove prijevoza. Prijaviti se možete putem linka.

   

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Udruga Pobjede koja se brine za Azil za pse u Nemetinu traži radnika, novog vrijednog člana ekipe, a oglas za posao detaljno opisuje kakvu osobu traže. Javite se ako ste zaineresirani!

  Udruga Pobjede traži novog člana ekipe

  Voditelji udruge Pobjede su na svoj orginalni ali i detaljan način pojasnili u svom oglasu na Facebook stranici Azil Osijek Više…

  Ovoga tjedna nude se poslovi voditelja hotela, prodajnih predstavnika i menadžera, tehničara za komunikacije, specijalista ekspanzije... pronađite nešto i za sebe!

  Nova ponuda poslova u OBŽ

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam još 10 ponuda za posao. Pročitajte o kakvim se poslovima radi te možda Više…

  Ovoga tjedna posao nude Scalable Global Solutions, Deltron, Gi Group Staffing Solutions, Tehnomont-Gradnja, Bubanj-Niskogradnja...

  Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta

  Aktivno tražite posao? I ovog tjedna donosimo vam 10 primamljivih poslovnih prilika. Sretno! Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Sigurno ste se bar jednom našli u situaciji da vam na zabavi ponestane pića, grickalica ili leda. Ili možda nešto od higijenskih ili kozmetičkih sitnica, Store2Door je rješenje za vas!

  Store2Door otvoren u Osijeku

  Ugovor o zakupu državnog prostora sklapa se s najboljim ponuditeljem na vrijeme od 10 godina, a natječaj je otvoren do 27. listopada 2023. do 12 sati. 

  Državne nekretnine daju u zakup 34 poslovna prostora na deset godina

  Udruga Pobjede koja se brine za Azil za pse u Nemetinu traži radnika, novog vrijednog člana ekipe, a oglas za posao detaljno opisuje kakvu osobu traže. Javite se ako ste zaineresirani!

  Udruga Pobjede traži novog člana ekipe