ŽIVOT

Solidarni s migrantima – tribina za Filozofskom fakultetu

Studenstki zbor FFOS-a organizira javnu tribinu s ciljem prikazivanja trenutne situacije u prihvatnim kampovima

Objavljeno 31.12.2019
Ivona Amidžić

Potaknuti situacijom s izbjeglicama u našoj i okolnim državama te kao nastavak inicijative udruge studenata psihologije Psihos, studenstki zbor FFOS-a odlučio je organizirati javnu tribinu s ciljem prikazivanja trenutne situacije u prihvatnim kampovima.

Tribina je na rasporedu u utorak, 14. siječnja s početkom u 12.00 sati na Filozofskom Fakultetu u Osijeku (Lorenza Jaegera 9, 31000 Osijek).

Na tribini će sudjelovati profesori Fakulteta te članovi organizacija Are You Syrious?, No Name Kitchen i Volonterski Centar Osijek, koji se ovom tematikom bave već neko vrijeme te su i sami bili na terenu i vidjeli kakvo je stvarno stanje.

“Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže i zajedno pokažu solidarnost prema onima koji su napustili svoj dom sa željom bolje i mirnije budućnosti”, pozivaju organizatori.

Saznati više detalja ili kontaktirati direktno organizatora možete na službenoj Facebook stranici događaja.

foto: pixabay (ilustracija)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

U nedjelju, 28. travnja 2024. održat će se tradicionalna FFOS-ova biciklijada na ruti Osijek – Kopački rit. Biciklijada se i ove godine Više…

Što bi jedan pas mogao raditi u nastavi engleskog jezika? Isto ono što pas radi bilo gdje drugdje – donosi radost, stvara pozitivno ozračje, smiruje nas i nikad nas ne osuđuje ako pogriješimo.

Otvoreni četvrtak na FFOS-u – Terapijski pas u nastavi engleskog jezika

U četvrtak, 14. prosinca 2023., održat će se treće popularno-znanstveno događanje u sklopu 12. ciklusa Otvorenog četvrtka kao dijela projekta Više…

22.11. u srijedu održat će se popularno-znanstveno događanje u okviru projekta popularizacije znanosti FUZ&JA Filozofskog fakulteta u Osijeku, naslovljeno 130 godina Parčićeva misala (1893.–2023.)

FFOS: Najava radionice i izložbe 130 GODINA PARČIĆEVA MISALA (1893.–2023.)

U srijedu, 22. studenoga 2023., održat će se popularno-znanstveno događanje u okviru projekta popularizacije znanosti FUZ&JA Filozofskog fakulteta u Osijeku, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje