ŽIVOT

Sportovi moje mladosti: Žitopolo iliti Vaterpolo u žitu i Odojka na pijesku

Vaterpolo u žitu predviđa amatere u bazenu, a odbojka (odojka) jednu djevojku u sastavu. Urnebes!

Objavljeno 08.08.2018
Alan Srčnik

Na Bazenu Belišće u petak 10. kolovoza od 18 sati održat će se vaterpolo turnir praćen ritmovima DJ techno house glazbe. Bit će to Vaterpolo u žitu!

U petak predvečer na Bazenu Belišće održat će se sada već tradicionalni amaterski vaterpolo turnir „Vaterpolo u žitu“. Kao i do sada igrat će se na skraćenom terenu prilagođenom slavonskim plivačima, 2*4 minute, 6+1 igrač.

Kotizacija iznosi 100kn po ekipi (prijave: Mislav 0989373256).

Za zabavni dio biti će zaduženi DJ Damian i Yolo uz klasičnu ponudu hrane i pića.

VATERPOLO

Turnir je pokrenut 2013. godine od strane belišćanskih studenata, a danas je pod organizacijskom palicom Karašicke Republike i uz podršku Hrvatskog vaterpolskog saveza, Grada Belišća, Turističke zajednice grada Belišća, Bazena Belišće.

ODBOJKA

Dan poslije, u subotu 11. kolovoza na Bazenu Belišće od 11h održat će se 2. mješoviti amaterski turnir 3 na 3 u odbojci „Odojka na pijesku“.

Kotizacija iznosi 40kn (prijave: Matko 0916037752), a svaka ekipa mora imati barem jednu djevojku.

S obzirom na velike vrućine, organizatori poručuju kako nema boljeg osjećaja nego doći i zaplutati na vaterpolu odnosno iznojiti tijelo u odbojci na podnevnoj sunjari.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

... igrat će se na skraćenom terenu prilagođenom slavonskim plivačima, 2*4 minute, 6+1 igrač, a možda bude i 5+1 zbog deficita dobrih plivača ;)

Vaterpolo u žitu – u petak u Belišću!

Ovog vikenda Bazen Belišće okupirat će sportaši rekreativci – u petak 9. kolovoza od 18 sati održati će se vaterpolo Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Ovaj događaj namijenjen je širokom spektru sudionika - od odgojitelja, učitelja, pedagoga i psihologa do sportskih djelatnika i roditelja, kao i svima onima koji se bave odgojem i edukacijom djece

[NAJAVA] Svjetski priznati stručnjak dr. Ranko Rajović ponovno u Osijeku (dijelimo kotizaciju)

Record store day će se održati ispred jedine osječke prodavaonice gramofonskih ploča VinylMania Osijek

Record store day u Osijeku