SPORT

Sportsko-zabavni kamp za školarce

Ostalo je još nekoliko mjesta, stoga požurite s prijavom Vaših mališana! :D

Objavljeno 13.06.2019
Ivona Amidžić

I ove praznike Telastic, centar za zabavu i rekreaciju, osmislio je pet dana sportsko-zabavnog kampa za djecu školskog uzrasta.

Vrlo se često, završetkom škole, naši klinci ulijene i, uz svu tu tehnologiju, zatvore u kuće. Cilj naših kampova je potaknuti djecu na kontinuirano bavljenje sportskim aktivnostima, gdje im uvijek pokušamo pokazati da je zdravije i bolje živjeti u ovom duhu.

Kamp traje pet dana, u periodu od 17. do 21. lipnja u vrijeme od 9 do 10.30. Osim osnovne gimnastike, proći ćemo i osnove samoobrane, te trening na otvorenom gdje ćemo prvi puta razvući slackline – gurtnu za hodanje koja od sudionika zahtjeva potpunu koncentraciju i povezanost uma i tijela.

Nakon sportsko-zabavnog dijela, jedan će dio biti posvećen izradi jednostavnih origami modela. Origami je tradicionalna japanska vještina kreiranja modela od jednog komada papira – bez rezanja, samo tehnikama savijanja koristeći jednstavne geometrijske oblike i zakone. Origami pomaže razvijati motoričke vještine, uči nas rješavanju problema, ali i strpljenju.

Adresa mjesta održavanja kampa je ulica Nikole Šubića Zrinskog 11, a prijave možete izvršiti pozivom na broj mobitela 0977958868 (Tihana) ili na e-mail adresu tihana.majer@gmail.com.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Dođite u Otvorenu školu i trenirajte, zabavite se, otkrijte svoj talent - javljaju iz nogometne Akademije :)

Dani Otvorenih vrata na Akademiji Krpan&Babić

Akademija Krpan&Babić poziva svu djecu 2013. i 2014. godište na besplatne treninge povodom Dana otvorenih vrata, 28. 8. i 30. Više…

Dakle, Kamp počinje 2.7., u ponedjeljak, od 17.30 sati. Svakog dana treninzi će se, do završetka Kampa, održavati od 17.30 do 19.30 sati

Kamp Akademije Krpan&Babić počinje u ponedjeljak, zbog 1/8 finala SP-a

Kamp Akademije Krpan&Babić počinje u ponedjeljak, zbog 1/8 finala SP-a, javljaju s Akademije. Naime, Kamp je trebao početi u nedjelju, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Vrlo je riskantno kad se dijete neprestano bavi napornim sportom

Njemački ortopedi: Preintenzivno bavljenje sportom djeci može škoditi

Nastup za reprezentaciju izborio je osvajanjem 2. mjesta na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u krosu

Lovro Nedeljković nastupio na prvenstvu Balkana u krosu

Ako imate sportskog duha i željni ste atraktivnih karate borbi, dobrodošli ste! Podržite naše klince i klinceze :)

SD Gradski vrt: Otvorena županijska karate liga sezone 2018./2019. (10.11. u 9 sati)