ŽIVOT

SRK „ŽUTI ŠEŠIR“ u Osijeku organizira cestovnu utrku Osječki cener

Mjesto utrke je osječka Promenada (šetnica uz rijeku Dravu), a sve sudionike čeka okrjepa na 5. kilometru staze

Objavljeno 13.05.2022
Ivona Amidžić

SRK „ŽUTI ŠEŠIR“ u Osijeku u subotu 21. svibnja 2022. godine organizira Osječki cener, cestovnu utrku na 10 km.

Cestovna utrka na 10 km ima svoju standardnu kružnu stazu koja prolazi osječke mostove i dio uz rijeku Dravu po šetnici Osječka promenada. Pozivamo sve sportašice i sportaše, rekreativke, rekreativce, ljubitelje kretanja u Republici Hrvatskoj i u inozemstvu da nam se pridruže na svibanjskoj trkačkoj manifestaciji.

Dužina staze je 10 km, a visinska razlika iznosi 50 m. Mjesto utrke je osječka Promenada (šetnica uz rijeku Dravu), a sve sudionike čeka okrjepa na 5. kilometru staze.

Limit natjecatelja iznosi 250, a svlačionice je osigurao Veslački klub “Iktus”.

Nagrade:

  • Prva tri mjesta ukupno – medalje (muškarci + žene) + nagrade sponzora Darovi sponzora utrke
  • Za sve natjecatelje (uplate online) majica sa logom + učesničke medalje i osvježavajući napici svi sudionici utrke

PODACI ZA UPLATU STARTNINE

  • Koranska 25a, 31000 Osijek
  • Broj računa: HR3623600001102694170
  • Opis plaćanja: CEN2022 +ime natjecatelja
  • Poziv na broj: 00 ili 99, ovisno o banci preko koje vršite uplatu

Do 1. svibnja 2022. iznos startnine je 120 kn, od 2. svibnja 2022. iznos startnine je 150 kn, a na dan utrke: 150 kn (bez majice sa logom utrke) SRK „ŽUTI ŠEŠIR“, OSIJEK.

SATNICA UTRKE

  • 18:00 – 18:45 h prijave natjecatelja
  • 19:00 h start utrke
  • 19:45 h proglašenje pobjednika

PRIJAVE

Natjecatelji se prijavljuju i uplaćuju startninu zaključno s ponedjeljkom 9. svibnja, 2022. godine. Moguće se prijaviti i kasnije ali organizator ne može osigurati majicu sa logom utrke.

Prijave možete obaviti na stotinka.hr.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Uloga spasioca je ključna za osiguranje sigurnog i ugodnog iskustva na plaži i bazenu, čineći ovaj posao jednim od najboljih izbora za ljeto.

Postani spasilac!

Ljeto je sezona koja nas mami na sunčane plaže, tirkizno more i opuštajuće trenutke uz bazene. No, uz te čari Više…

Sada se radi na drugoj poddionici, ispod Stare luke Tranzit, tu kod KBC-a. Vrijednost cjelokupnog projekta promenade je 13 milijuna eura i podrazumijeva obaloutvrdu, pješačku stazu, biciklističku stazu, sadnju novih drveća, uređenje hortikulture, urbane opreme, rasvjete...

Spoj Gornjeg i Donjeg grada promenadom- u punom jeku radovi na dionici kod stare Luke Tranzit

Radovi na izgradnji druge poddionice šetnice i obaloutvrde u Osijeku, kod Stare luke Tranzit, napreduju planiranom dinamikom, a obišli su Više…

Sve snage civilne zaštite Osječko-baranjske županije su u stanju pripravnosti i spremne intervenirati gdje god je potrebno. Vatrogasci su tako angažirani na nekoliko lokacija na postavljanju i jačanju nasipa, a osobite intervencije provode na nasipu rijeke Karašice kod Satnice

[FOTO] Vrhunac vodenog vala bez većih opasnosti prolazi područjem Osječko-baranjske županije

U vrijeme dok je vodostaj Drave u aktualnom vodenom valu bilježio stalan porast te je kod Belišća iznosio 586 cm Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje