KULTURA

Stand-Up predavanje o parenju i razmnožavanju – veteran domaće stand-up komedije dolazi u Osijek!

Prema riječima ovog komičara to je predavanje o nadmoći ženskog roda, protkano instrukcijama za muškarce - kako sve to preživjeti te usput i uživati!

Objavljeno 18.04.2023
Darija Kovačić

U četvrtak, 27. travnja u prostoru kina Urania, Pedja Bajović će pred osječku publiku izaći sa svojom najuspješnijom tematskom predstavom stand-up komedije, naslova MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju). Prema riječima ovog komičara to je predavanje o nadmoći ženskog roda, protkano instrukcijama za muškarce – kako sve to preživjeti te usput i uživati!

– Ne znam zašto mi je trebala toliko vremena da ponovo dođem u Osijek i nastupim u Uraniji, što je već napravilo dosta mojih kolega iz Hrvatske i regije! Istina, puno sam na terenu, domaćem i inozemnom, ali to mi i nije neka izlika. Zato sam sad baš nabrijan da sve to ovaj put nadoknadim!, poručuje Pedja.

Bajović je jedan od pokretača scene stand-up komedije u Hrvatskoj i regiji, a koji je talent prema komediji s nogu brusio i kroz međunarodnu karijeru tijekom koje je u 18 godina nastupio u 35 zemalja svijeta na pet kontinenata! Upravo zahvaljujući svom stand-up showu ”The Balkan Brain” koji je predstavio i putem videoformata, poznata svjetska produkcijska kuća specijalizirana za stand-up komediju, Comedy Dynamics iz Los Angelesa, uvrstila ga je u svoj katalog. Iako je završio nekoliko fakulteta; od sociologije sve do mastera komunikacija u Americi, ljubav prema komediji – točnije ironiziranju svega što ga okružuje, uključujući tu i samoga sebe – bila je jača od svih diploma!

– Mislim da sam najbliži publici koja sebe smatra zrelom, bez obzira na godine! One koji bi se samo smijali, a da pritom niša ne nauče prepuštam svojim kolegicama i kolegama. Ja želim da ljudi koji će doći na ovo moje „predavanje”, odu i sa smiješkom i s ponešto novog znanja!

Na web stranici ove predstave (https://www.pedjabajovic.com/) stoji da je on oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško, voljno da svoja iskustva i zaključke podijeli s drugima koje će se sve vrijeme glasno smijati.

Ulaznice za ovu predstavu mogu se kupiti na blagajni kina Urania te putem online platforme www.Entrio.hr gdje se u pretraživanju treba staviti naziv predstave – MUŠKARAC.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

U režiji Sama Taylor-Johnsona, glazbena biografija Back to Black prati život i glazbu Amy Winehouse (Marisa Abel) kroz njezino putovanje Više…

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! Počinjemo već u četvrtak kada nam se u goste vraća Kazalište Planet Više…

Kviz će biti moguće pratiti na hrvatskom, ali i engleskom jeziku, uživo ili online putem Google obrasca. U uskrsnom filmskom tjednu premijerno na film kina Urania stižu i 2 nova naslova

Filmski kviz kao poklon za Uskrs

Uoči Uskrsa, Urania vas poziva na 2. po redu Cinema4YOU(th) filmski kviz, koji će se održati u Kino klubu kina Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Posjetitelji koncerta su dugotrajnim pljeskom nagradili sve izvođače, a zbor je zajedno sa svim nazočnima otpjevao skladbu Gospodin slavno uskrsnu

Uskrsni koncert Pjevačkoga društva sv. Josipa Osijek

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova