GOSPODARSTVO

Stiže 10 novih prilika za posao!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

    Objavljeno 19.09.2019
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Neprestanim ulaganjem u razvoj, ubrzo je postala međunarodni lanac s pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki – Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito. Za svoje postojeće i nove trgovine u Osijeku i drugim hrvatskim gradovima zapošljava prodavača (m/ž). Ako ste modno osviješteni i imate prodajne afinitete, prijavite se. 

    Totić instalacije d.o.o. zapošljava montera centralnog grijanja, vode i kanalizacije, klimatizacije, ventilacije i plinoinstalacija (m/ž). Ako imate vozačku dozvolu i poželjno radno iskustvo, svakako aplicirajte na ovaj natječaj. Područje rada su Hrvatska i EU.

    Workforce, regionalna HR tvrtka za svog klijenta – Optimu Telekom d.d., zapošljava na poziciji: agent u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslovi koji vas očekuju obuhvaćaju proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve, odrađivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od voditelja tima, sudjelovanje u izgradnji tima i odrađivanje trenutnih akcija (Excel baze). Ako vas zanima stimulativno i dinamično radno okruženje, provjerite uvjete natječaja na linku. 

    Božić gradnja j.d.o.o. zapošljava dva radnika niskogradnje (m/ž) u Osijeku. Potrebno je da imate vozačku dozvolu B kategorije, a radno iskustvo je poželjno, no nije uvjet za prijavu na ovaj natječaj. Kontakt podatke potražite u oglasu i aplicirajte na vrijeme.

    Energos d.o.o. ima raspisan natječaj za čak 20 električara (m/ž) u Osijeku. Glavna zadaća na ovom poslu uključuje elektroinstalacijske radove na gradilištu. Posao se obavlja na području Osijeka i bliže okolice. Nudi vam se stalno zaposlenje, uz stimulativna primanja i odlične uvjete rada – prijavite se.

    Farma Tomašanci d.o.o. zapošljava tehnologa stočarstva (m/ž). Traženi kandidat će sudjelovati u organizaciji proizvodnje, bit će odgovoran za točno zaprimanje i razduživanje stoke te za pravovremenu opskrbu stočnom hranom i za slične poslove. Jedan od prvih uvjeta koji morate zadovoljiti, kako biste bili idealan kandidat za ovo radno mjesto, jest da imate završeni Poljoprivredni fakultet. Više detalja oko uvjeta i roka prijave provjerite u natječaju. 

    Transcom WorldWide d.o.o., za svog klijenta – jednog od vodećih njemačkih dostavnih službi, zapošljava tri agenta u službi za korisnike na njemačkom jeziku (m/ž). Kolege koje su zaposleni na ovom projektu, u svom svakodnevnom radu, zaprimaju upite vezane za vrijeme dostave, kašnjenje, slanje, nestanak paketa i sl. Riječ je isključivo o dolaznim pozivima (prodaja nije u opisu posla). U projekt je uključeno gotovo 40 kolega podijeljenih u nekoliko manjih timova, pa postanite i vi dio ovog tima i prijavite se.

    Udruga za pomoć osobama s teškoćama u razvoju „Neven“ zapošljava tri radna terapeuta (m/ž) u Đakovu. Uvjete natječaja zadovoljavaju radni terapeuti ili psiholozi / logopedi / odgojitelji predškolske djece ili pak učitelji razredne nastave. Ako se uklapate u jedno od navedenih zvanja, aplicirajte.

    Inservio d.o.o., kompanija je koja se bavi pružanjem usluga čišćenja te je vodeći pružatelj usluga upravljanja objektom, a uz to visoko je specijalizirana za čišćenje i održavanje velikih trgovačkih objekata, kao što su trgovački centri, poslovne zgrade i gradilišta. U njihovom timu vjeruju da je veliki dio njihovog uspjeha rezultat procesa odabira i obuke kadrova. Zato traže pojačanje, kako bi nastavili u istom „ritmu“, te zapošljavaju čistača (m/ž) u Rijeci i u drugim gradovima diljem Hrvatske. Uvjete natječaja možete provjeriti na linku i aplicirati na vrijeme.

    SOS Dječje selo Hrvatska, koje brine za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, trenutno nudi posao „sa srcem“ i zapošljava SOS mamu / SOS tatu u SOS Dječjem selu Lekenik ili u SOS Dječjem selu Ladimirevci. Tko su i što rade SOS mame/SOS tate? To su zaposlenici SOS dječjih sela u kojima u SOS obiteljima žive djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi bioloških roditelja. Odabir ovog poziva životni je izbor, na koji se možete odlučiti već danas – prijavite se.  

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske  županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

    Sretno u pronalaženju posla.

    foto: pixabay (ilustracija)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Ako želite efikasno pronaći posao, pogledajte ponude u nastavku. Tu vas čeka 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna!

    Nova ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kada završimo modernizaciju tramvajske infrastrukture nećemo stati. Planiramo i radimo na preseljenju remize na Zeleno polje, a uskoro ćemo javnosti predstaviti idejno rješenje – istaknuo je gradonačelnik

    Završetak radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture se očekuje do kraja ove godine

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Ukupno je u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2024. za provedbu ovih mjera osigurano 834.300 eura što je povećanje za 520.000 eura u odnosu na prethodnu godinu.

    Otvoreni javni pozivi iz poljoprivrede i ruralnog razvoja