GOSPODARSTVO

Stiže 10 novih prilika za posao!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Objavljeno 11.09.2019
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

  Tempus Octo d.o.o. za klijenta traži 3 odgovorne osobe za rad na poziciji: monter opreme za ventilaciju i klimatizaciju (m/ž) u Đakovu. Za ovaj posao trebate srednju školu, trogodišnje radno iskustvo, sposobnost samostalnog čitanja i montaže prema tehničkom crtežu. Plaća koju možete ostvariti u rasponu je od 4.000 kn do 6.000 kn. Ako ste zainteresirani, znate što trebate napraviti – klik na brzu prijavu!

  Inservio d.o.o., kompanija je koja se bavi pružanjem usluga čišćenja te je vodeći pružatelj usluga upravljanja objektom, a uz to visoko je specijalizirana za čišćenje i održavanje velikih trgovačkih objekata, kao što su trgovački centri, poslovne zgrade i gradilišta. U njihovom timu vjeruju da je veliki dio njihovog uspjeha rezultat procesa odabira i obuke kadrova. Zato traže pojačanje, kako bi nastavili u istom „ritmu“, te zapošljavaju čistača (m/ž) u Rijeci i u drugim gradovima diljem Hrvatske. Uvjete natječaja možete provjeriti na linku i aplicirati na vrijeme.

  SOS Dječje selo Hrvatska, koje brine za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, trenutno nudi posao „sa srcem“ i zapošljava SOS predstavnika u Osijeku. Od kandidata se očekuje pozitivan stav i motiviranost, odgovornost, komunikativnost i otvorenost prema ljudima, rad na terenu s kolegama te sklonost timskom radu. Ako se pronalazite u ovom humanom zanimanju, javite se.

  Dekra, za svog klijenta, traži više motiviranih i odgovornih osoba za rad na poziciji: radnik na radnom stroju (m/ž). Nude vam se stimulativna primanja s početkom rada od rujna 2019. godine. Mjesto rada je Osijek, pa ukoliko ste zainteresirani, kliknite na brzu prijavu.  

  Workforce, regionalna HR tvrtka za svog klijenta – Optimu Telekom d.d., zapošljava na poziciji: agent u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslovi koji vas očekuju obuhvaćaju proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve, odrađivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od voditelja tima, sudjelovanje u izgradnji tima i odrađivanje trenutnih akcija (Excel baze). Ako vas zanima stimulativno i dinamično radno okruženje, provjerite uvjete natječaja na linku. 

  Boxmark Leather d.o.o., uspješna multinacionalna kompanija i jedan od vodećih proizvođača kožnih sjedala za europsku automobilsku industriju, zapošljava skladišnog radnika – viličarista (m/ž), šivača (m/ž), radnika u proizvodnji u odjelu krojarne (m/ž). Pogon Trnovec Bartolovečki vapi za ovim radnicima, pa ako se pronalazite u nekoj od navedenih pozicija – aplicirajte zaključno s 31.08.

  Gromela Centar d.o.o. traži dva izvršitelja za poziciju dipl. ing. građevinarstva (m/ž) na području cijele Hrvatske, tj. na terenu i u uredu. Od budućeg djelatnika traži se položen stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, iskustvo u organizaciji gradilišta i na poslovima poslovođe gradilišta, poznavanje materijala za rad na gradilištu, kao i minimalno četiri godine iskustva rada u visokogradnji. Uklapate li se u ovaj opis, svakako provjerite detalje na linku.

  Roman d.o.o., veterinarska ljekarna, zapošljava veterinarskog tehničara/ku u ambulanti. Za ovo radno mjesto trebate vozačku dozvolu B kategorije, osnovna informatička znanja, poznavanje engleskog i njemačkog jezika. Prethodno iskustvo iz traženog područja nije uvjet za prijavu.

  Transfer Bebek d.o.o. u Lastovu zapošljava tehnologa/tehnologinju, koji će šivati odjevne predmete te izrađivati tehnološke i operacione listove.  Ako imate jednogodišnje iskustvo te završenu srednju školu, vi ste kandidat koji ispunjava uvjete – prijavite se.

  Baguette zapošljava pekara/pekaricu, za izradu i pečenje pekarskih proizvoda. Mjesto rada je Đakovo, pa ako vam odgovaraju opis posla i navedena lokacija, svakako više informacija oko prijave doznajte klikom na oglas za posao.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

  Sretno u pronalaženju posla.

  foto: pixabay (ilustracija)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Stiže 10 novih prilika za posao!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  Vrijeme nikoga ne čeka, ne čekajte ni vi! Zgrabite svoj idealan posao odmah!

  Tražite posao? Donosimo 10 noviteta s portala posao.hr

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Tražite posao? Donosimo novitete iz posao.hr ‘kuhinje’

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Rekonstrukcijom školske zgrade omogućeno je nesmetano odvijanje nastave za 16 razrednih odjeljenja

  Područna škola Briješće u novom ruhu

  Privremeno zaustavljanje u planu je zbog Miholjske regate

  Privremeno zaustavljanje prometovanja kompom

  Iako je prošlo skoro dva mjeseca, Turistička zajednica primila je samo jednu ponudu za organizaciju ovog događanja

  Ove godine ništa od Adventa u Tvrđi?