GOSPODARSTVO

Stiže 10 novih prilika za posao!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Objavljeno 11.09.2019
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

  Tempus Octo d.o.o. za klijenta traži 3 odgovorne osobe za rad na poziciji: monter opreme za ventilaciju i klimatizaciju (m/ž) u Đakovu. Za ovaj posao trebate srednju školu, trogodišnje radno iskustvo, sposobnost samostalnog čitanja i montaže prema tehničkom crtežu. Plaća koju možete ostvariti u rasponu je od 4.000 kn do 6.000 kn. Ako ste zainteresirani, znate što trebate napraviti – klik na brzu prijavu!

  Inservio d.o.o., kompanija je koja se bavi pružanjem usluga čišćenja te je vodeći pružatelj usluga upravljanja objektom, a uz to visoko je specijalizirana za čišćenje i održavanje velikih trgovačkih objekata, kao što su trgovački centri, poslovne zgrade i gradilišta. U njihovom timu vjeruju da je veliki dio njihovog uspjeha rezultat procesa odabira i obuke kadrova. Zato traže pojačanje, kako bi nastavili u istom „ritmu“, te zapošljavaju čistača (m/ž) u Rijeci i u drugim gradovima diljem Hrvatske. Uvjete natječaja možete provjeriti na linku i aplicirati na vrijeme.

  SOS Dječje selo Hrvatska, koje brine za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, trenutno nudi posao „sa srcem“ i zapošljava SOS predstavnika u Osijeku. Od kandidata se očekuje pozitivan stav i motiviranost, odgovornost, komunikativnost i otvorenost prema ljudima, rad na terenu s kolegama te sklonost timskom radu. Ako se pronalazite u ovom humanom zanimanju, javite se.

  Dekra, za svog klijenta, traži više motiviranih i odgovornih osoba za rad na poziciji: radnik na radnom stroju (m/ž). Nude vam se stimulativna primanja s početkom rada od rujna 2019. godine. Mjesto rada je Osijek, pa ukoliko ste zainteresirani, kliknite na brzu prijavu.  

  Workforce, regionalna HR tvrtka za svog klijenta – Optimu Telekom d.d., zapošljava na poziciji: agent u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslovi koji vas očekuju obuhvaćaju proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve, odrađivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od voditelja tima, sudjelovanje u izgradnji tima i odrađivanje trenutnih akcija (Excel baze). Ako vas zanima stimulativno i dinamično radno okruženje, provjerite uvjete natječaja na linku. 

  Boxmark Leather d.o.o., uspješna multinacionalna kompanija i jedan od vodećih proizvođača kožnih sjedala za europsku automobilsku industriju, zapošljava skladišnog radnika – viličarista (m/ž), šivača (m/ž), radnika u proizvodnji u odjelu krojarne (m/ž). Pogon Trnovec Bartolovečki vapi za ovim radnicima, pa ako se pronalazite u nekoj od navedenih pozicija – aplicirajte zaključno s 31.08.

  Gromela Centar d.o.o. traži dva izvršitelja za poziciju dipl. ing. građevinarstva (m/ž) na području cijele Hrvatske, tj. na terenu i u uredu. Od budućeg djelatnika traži se položen stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, iskustvo u organizaciji gradilišta i na poslovima poslovođe gradilišta, poznavanje materijala za rad na gradilištu, kao i minimalno četiri godine iskustva rada u visokogradnji. Uklapate li se u ovaj opis, svakako provjerite detalje na linku.

  Roman d.o.o., veterinarska ljekarna, zapošljava veterinarskog tehničara/ku u ambulanti. Za ovo radno mjesto trebate vozačku dozvolu B kategorije, osnovna informatička znanja, poznavanje engleskog i njemačkog jezika. Prethodno iskustvo iz traženog područja nije uvjet za prijavu.

  Transfer Bebek d.o.o. u Lastovu zapošljava tehnologa/tehnologinju, koji će šivati odjevne predmete te izrađivati tehnološke i operacione listove.  Ako imate jednogodišnje iskustvo te završenu srednju školu, vi ste kandidat koji ispunjava uvjete – prijavite se.

  Baguette zapošljava pekara/pekaricu, za izradu i pečenje pekarskih proizvoda. Mjesto rada je Đakovo, pa ako vam odgovaraju opis posla i navedena lokacija, svakako više informacija oko prijave doznajte klikom na oglas za posao.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

  Sretno u pronalaženju posla.

  foto: pixabay (ilustracija)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Tko kaže da kod nas nema posla? Ovdje se traže radnici na sve strane

  Traže se radnici! – Izašao novi popis radnih mjesta

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  Zapošljavaju: NTH Mobile, Mamut Fortis, Ljekarne Prima Pharme, Autoprijevoznik Tomislav Mauerman, Skripta tisak...

  Držite budućnost u svojim rukama – Otvorena su nova radna mjesta

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  Radnike traže raznovrsne tvrtke, pronađite idealnu za sebe!

  Nova ponuda poslova – stižu nove prilike!

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Navedeni susret bio je izvrsna prilika i za predstavljanje Xiaomi 5G pametnih telefona na testnoj 5G mreži, upravo u srcu Osijeka na Trgu Ante Starčevića

  FOTO U gradu Osijeku, budućem prvom 5 G gradu u Hrvatskoj, predstavljen Xiaomi 5G pametni telefon

  Cjelodnevni boravak u Kopačkom ritu? Završavaju se višemilijunski projekti koji će to omogućiti a uz nove suradnje s Osječkim taksijem i lokalnim restoranima i OPGovima priča će se zaokružiti

  Kopački rit: Proširenje sadržaja, suradnja s Osječkim taksijem, restoranima i OPGovima

  Na Trgu Ante Starčevića, predstaviti će se Xiaomi 5G pametni telefon na testnoj 5G mreži

  Tvrtka Bijelić Co predstavlja Xiaomi 5G pametni telefon na testnoj 5G mreži u Osijeku