KULTURA

Stiže Coca-Colin blagdanski kamion!

I ove godine Djedica nosi pregršt slatkih poklona i igračaka za naše najmlađe!

    Objavljeno 08.12.2019
    Mirela Belaj

    Naš neumorni Djedica i ovog prosinca stiže u svom dobro poznatom crvenom Coca-Cola blagdanskom kamionu! Djedica i njegovi pomagači pripremili su pregršt slatkih poklona i igračaka za mališane.

    Dođi 9. prosinca na Trg Svetog Trojstva od 17 do 20 sati i pomozi širiti blagdansku čaroliju. Zagrli svoje najbliže, iskoristi priliku za fotkanje kraj velikog božićnog drvca s Djedicom, ali i osvoji vrijedne slatke poklončiće. Najbolji će biti nagrađeni! 🎁

    Djedica voli činiti dobra djela, stoga ih čini i ti – pokloni nekome osmijeh, zagrljaj, poljubac, lijepu riječ ili bočicu Cole za najbolje osvježenje ovih blagdana!

    FOTO: Facebook (Screenshot/Coca-Cola)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Djedica voli činiti dobra djela, ali možeš ih činiti i ti te pokloniti nekome ono što mu najviše treba: poljubac, zagrljaj, druženje ili bočicu Coca-Cole za najbolje osvježenje ovih blagdana! 

    Coca-Colin blagdanski kamion stiže!

    I ove godine naš neumorni Djedica stiže u grad s velikom vrećom krcatom šarenih poklona! Rudolf je na godišnjem, pa Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posjetitelji koncerta su dugotrajnim pljeskom nagradili sve izvođače, a zbor je zajedno sa svim nazočnima otpjevao skladbu Gospodin slavno uskrsnu

    Uskrsni koncert Pjevačkoga društva sv. Josipa Osijek

    U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

    Kino Urania – Back to Black

    Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

    Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova