GOSPODARSTVO

Stiže deset novih prilika za posao!

Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom!

    Objavljeno 25.10.2019
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

    Workforce traži za klijenta Optima Telekom d.d. agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Posao se sastoji od proaktivne prodaje telekomunikacijskih usluga, odgovora na korisničke upite i zahtjeve i razne dnevne zadatke. Poželjno je da kandidat poznaje tematiku telekomunikacijskog poslovanja i poznaje rad na računalu (osobito MS Office). Nudi se mogućnost dodatne zarade kroz bonuse i rad u smjenama. Ukoliko ste zainteresirani, svakako se prijavite do 21.11.

    LPP Croatia d.o.o. dio je međunarodne grupacije LPP S.A. koja zapošljava više od 22 000 ljudi u 18 zemalja svijeta u prodajnoj mreži s preko 1700 prodavaonica. Za trgovine u Osijeku traži prodavača (m/ž), i to na nepuno ili puno radno vrijeme. Nudi nagrađivanje prema rezultatima i mogućnost napredovanja. Uvjet za prijavu je završena srednja škola, spremnost na rad u smjenama i vikendom, komunikativnost i sposobnost za timski rad. Prijaviti se možete do 22.11.

    Triglav savjetovanje u Osijeku traži dva izvršitelja voditelja grupe zastupnika u osiguranju (m/ž). Rok prijave je 24.11. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na računalu, komunikacijske vještine, energičnost i usmjeravanje na ciljeve. Nude profesionalnu obuku u ugodnoj radnoj atmosferi uz mogućnost napredovanja. Aplicirajte još danas.

    Nado centar j.d.o.o. u potrazi je za novim fizioterapeutom (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete do 31.10. Radno iskustvo nije važno, a novi će radnik prvo imati obuku s vlasnikom centra. Sve detalje potražite na linku.

    Eurokamen nudi poslove zidara (m/ž), injženjera strojarstva (m/ž), bravara (m/ž), pomoćnog građevinskog radnika (m/ž), armirača (m/ž) i tesara (m/ž), a prijave traju do 31.10.  Mjesto rada je Osijek i potrebno je više izvršitelja za ova radna mjesta. Radno iskustvo nije važno i od kandidata se očekuje vozačka dozvola B kategorije. Prijave su otvorene do 31.10., stoga požurite vidjeti kako se prijaviti.

    Ofir d.o.o. traži web dizajnera u Osijeku do 31.10. Nije važno radno iskustvo, ali je poželjno. Novi zaposlenik će izraživati prijedloge web stranica i aplikacija, a očekuje se poznavanje alata Photoshop, Ilustrator i što više Adobe rješenja. Zainteresirani mogu saznati kako se prijaviti putem linka.

    Max Metal korpe i servis traži novog tokara (m/ž) u Osijeku, koji treba raditi na univerzalnoj tokarilici, razumjeti tehničke i tehnološke dokumentacije, imati relevantna znanja i iskustva u obavljanju tokarskih poslova. Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo. Na ovaj se posao možete prijaviti do 18.11., a kako aplicirati, pogledajte ovdje.

    Primaris d.o.o. nudi posao komercijalista – htz oprema – tekstil (m/ž) s mjestom rada u Osijeku. Potrebno je radno iskustvo od pet godina. Od kandidata se očekuje iskustvo u prodaji zaštitne odjeće i obuće (HTZ oprema), kao i vatrogasne opreme. Rok prijave je 31.10., a kako se prijaviti pogledajte putem linka.

    Kyros je raspisao natječaj u potrazi za voditeljem društvenih mreža (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Potrebno je radno iskustvo od šest mjeseci, a od novog se radnika očekuje kreiranje i upravljanje sadržajem na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Pinterest, ažuriranje web stranice i pisanje bloga. Možete se prijaviti najkasnije do 11.11., stoga pogledajte kako se prijaviti.

    Emax d.o.o. traže dva bravara (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 4.11. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i samostalnost u radu. Zainteresirani kandidati mogu pogledati kako se prijaviti ovdje.

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: pixabay (ilustracija)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ