OSJEČANI

Stiže nam sedmi po redu Fantasy Day

Poslastica za sve ljubitelje D&D-a, Pathfindera, Call of Cthulhu-a i općenito fantasyja, RPG-a, SF-a pa čak i horora

  Objavljeno 27.08.2019
  Ivona Amidžić

  U subotu 7. rujna 2019. godine, od 10,00 do 20,00 sati u prostorijama GČ Retfala, Strossmayerova 200, Klub Titan Atlas održat će sedmi po redu Fantasy Day!

  Klub Titan Atlas neprofitna je osječka udruga ljubitelja znanstvene fantastike i fantazije koja svakim danom postaje sve veća. Za kraj ljeta pripremili su vam nezaboravan bijeg od stvarnosti kako biste još malo uživali u zrakama sunca i pripremili se za nadolazeće jesenske obaveze.

  Subota 7. rujna je dan kada ćete ponovno moći zaigrati RPG igre poput Dungeons & Dragons-a, Pathfindera, Call of Cthulhu-a i mnogih drugih naslova. Iako sam događaj nosi naziv “fantasy”, obuhvaća brojne RPG igre koje svojim žanrom spadaju i u znanstvenu fantastiku te horor.

  Game Masteri pripremili su avanture prilagođene za igrače svih razina iskustva od onih koji već godinama igraju Roleplaying igre do onih koji će se po prvi puta upustiti u istraživanje dalekih fantasy svjetova u ulogama veličanstvenih heroja, podlih zlikovaca ili drugih (ne)običnih stvorenja.

  Broj mjesta je ograničen i zato požurite s prijavom OVDJE, a sve dodatne informacije potražite na službenoj Facebook stranici događaja.

  Ulaz na sva događanja je besplatan!

  fantasy_day_plakat_27082019_osijeknews

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  36 mladih osoba iz Hrvatske, Španjolske i Poljske osmislili su aktivnost javnog događanja u Osijeku...

  Uspješno završen još jedan europski projekt za mlade

  Policijski moto klub Osijek osigurao je nagrade za najbolje, a prva nagrada je ROBMIL PRO :D

  Sigurna vožnja za djecu osnovnih škola!

  Grad Osijek ovime je obogatio sadržaje produženih boravaka, a sve je to dio godišnjeg plana koji je rezultirao uvođenjem radionica robotike

  Roboti dolaze u sve osnovne škole grada Osijeka