OSJEČANI

Stiže nam sedmi po redu Fantasy Day

Poslastica za sve ljubitelje D&D-a, Pathfindera, Call of Cthulhu-a i općenito fantasyja, RPG-a, SF-a pa čak i horora

    Objavljeno 27.08.2019
    Ivona Amidžić

    U subotu 7. rujna 2019. godine, od 10,00 do 20,00 sati u prostorijama GČ Retfala, Strossmayerova 200, Klub Titan Atlas održat će sedmi po redu Fantasy Day!

    Klub Titan Atlas neprofitna je osječka udruga ljubitelja znanstvene fantastike i fantazije koja svakim danom postaje sve veća. Za kraj ljeta pripremili su vam nezaboravan bijeg od stvarnosti kako biste još malo uživali u zrakama sunca i pripremili se za nadolazeće jesenske obaveze.

    Subota 7. rujna je dan kada ćete ponovno moći zaigrati RPG igre poput Dungeons & Dragons-a, Pathfindera, Call of Cthulhu-a i mnogih drugih naslova. Iako sam događaj nosi naziv “fantasy”, obuhvaća brojne RPG igre koje svojim žanrom spadaju i u znanstvenu fantastiku te horor.

    Game Masteri pripremili su avanture prilagođene za igrače svih razina iskustva od onih koji već godinama igraju Roleplaying igre do onih koji će se po prvi puta upustiti u istraživanje dalekih fantasy svjetova u ulogama veličanstvenih heroja, podlih zlikovaca ili drugih (ne)običnih stvorenja.

    Broj mjesta je ograničen i zato požurite s prijavom OVDJE, a sve dodatne informacije potražite na službenoj Facebook stranici događaja.

    Ulaz na sva događanja je besplatan!

    fantasy_day_plakat_27082019_osijeknews

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

    Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

    Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

    Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?

    Šetnja obiluje zanimljivostima za koje sigurno niste znali te pokojim iznenađenjem (op.a. pandur Mirko u lovu na vesele prolaznike).

    Nova storytelling tura osječkom Tvrđom