SPORT

Stiže Sportska zima na Sokolu s novim sadržajima za najmlađe!

Klizalište na osječkom Sokolu tek što je otvoreno, a već nam stiže prva najava za još jedno izdanje sportskog kampa za sve osječke vrtićarce i osnovnoškolce!

    Objavljeno 03.12.2022
    Darija Kovačić

    Iako još nisu tu, zimske praznike svi nestrpljivo iščekuju kada će se svi roditelji i djeca odmoriti  od vrtićkih i školskih obaveza. Svi znanju da je pravi odmor onaj pun zabave, druženja, igre i veselja, ali i učenja novih vještina, a upravo su to obilježja zimskog kampa na Sokolu.

    Sportska zima na Sokolu zimski je kamp namijenjen djeci od 5 do 12 godina, a provodi se kroz petodnevni boravak u vrhunskom sportsko – rekreacijskom objektu Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5 u Osijeku).

    Ovogodišnja Sportska zima na Sokolu je, uz već od prije odlično prihvaćene aktivnosti klizanja, gimnastike i plivanja, obogaćena sa nizom novih sadržaja poput:

    • osnova pružanja prve pomoći,
    • osnova samoobrane,
    • radionicom „Čime se hranimo?“ i sl.

    Osim navedenog, unaprjeđen je i kreativni dio kampa na koji su dodane radionice „Gdje žive Eskimi“, „Izrada hranilice za ptice“, „I matematika može biti zabavna“ i druge. 

    „Sportska zima na Sokolu već je tradicionalan zimski kamp za sve osječke mališane, no ono što nas posebno veseli ove godine, a ne sumnjamo da će se tomu obradovati i svi osječki mališani, je osvježenja programa Sportske zime na Sokolu sa nizom novih sadržaja koje nestrpljivo čekamo provoditi. Pozivam sve roditelje da iskoriste ovaj kamp kao priliku da njihovi najdraži kvalitetno, zabavno, ali i edukativno provedu zimske praznike.“, izjavila je Ivana Maltašić ispred Centra Sokol.

    Sportska zima na Sokolu provodi u dva termina:

    • TERMIN I: 26. – 30. prosinca 2022. godine
    • TERMIN II: 2. – 6. siječnja 2022. godine

    Kotizacija za kamp iznosi 450,00 HRK (5 dana – poludnevni boravak do 12h) ili 700,00 HRK (5 dana – cjelodnevni boravak do 15h) – u cijenu je uključeno korištenje svih planiranih sportskih sadržaja, materijali za kreativne radionice te obroci.

    Prijava je moguća i to putem poveznice: https://forms.gle/Sh54negmmcHvWhVU8

    Dodatne informacije o programu moguće je dobiti na broj 099 536 4753 (Viber, WhatsApp, sms).

    Program_Sportska Zima Na Sokolu 2022-2023 by OsijekNews on Scribd

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Program je nastao iz uočene potrebe da se djeci u dobi od 6 do 11 godina osigura besplatno pohađanje aktivnog  programa za vrijeme ljetnih praznika, te da se na taj način potakne njihov kvalitetan psihofizički rast i razvoj, stvaranje zdravih navika, socijalizacija, osjetljivost za različitosti, senzibilizacija na vršnjačko nasilje i spremnost na timski rad

    Pametna sportska priča u Osijeku – paralelni svemir u kojemu igraće konzole i usamljenost ne postoje

    Kada u slavonskoj ravnici temperature zakuhaju, a gradovi i sela se isprazne, prava je rijetkost na nekoj urbanoj lokaciji začuti Više…

    I ovo Sportsko ljeto biti će obogaćeno odlično prihvaćenim aktivnostima poput posjete ZOO vrta, igre u Drvenparku, radionicom „Mali graditelji – izrada 3D karte grada“ i sl.

    Ispunite kraj ljeta zabavom i učenjem – tri tjedna Sportskog ljeta na Sokolu je pred nama

    Sportsko ljeto na Sokolu tradicionalno obilježava kraj ljeta idealnim omjerom zabave, učenja i kvalitetno provedenih praznika. Sportsko ljeto na Sokolu Više…

    Plazma Sportske igre mladih, najveća su sportsko amaterska manifestacija u Europi, pružaju djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da se natječu u 10 sportskih disciplina

    2000 djece u Osijeku sudjelovalo na Danu sporta

    Na Srednjoškolskom igralištu – Srednjika u Osijeku, održan je Dan sporta – veliki sportsko-edukativni dan, a 2.000 djece natjecalo se Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Mačevalački klub Dmitar Zvonimir Osijek uživa status ponajboljeg organizatora mačevalačkih natjecanja kako u zemlji tako i u cijeloj regiji

    7. Osijek Fencing Cup ponovo okuplja mačevalačku elitu u 7 kategorija: U9, U11, U14 EFC, U17, U21, seniori i veterani 

    Na natjecanju je sudjelovalo 28 plivačkih klubova sa gotovo 500 natjecatelja. Odličnim nastupima isplivani su osobni rekordi i norme za nastup na Kadetskom prvenstvu Hrvatske.

    PK Osijek na “Festivalu plivanja” u Zagrebu

    KK Esseker su predstavljale kadetkinje i juniorke pojedinačno i ekipno

    Karate klub Esseker na prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore u katama