GOSPODARSTVO

Stižu svježe prilike za posao

Tražite posao? Provjerite tko sve traži radnike!

  Objavljeno 21.11.2019
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

  Klemm sigurnost d.o.o. traže zaštitare/ čuvare (m/ž) u Osječko – baranjskoj županiji. U obzir dolaze i umirovljenici. Nudi se radni odnos na neodređeno u punom radnom vremenu i plaća po određenom satu rada. Licenca je prednost, ali nije uvjet. Bonusi, nagrade, besplatne dodatne edukacije, grupni treninzi borilačkih vještina i korištenje dvorane sa spravama za vježbanje neke su od posebnih pogodnosti ovog posla. Rok prijave je 29.11. Prijavite se putem linka.

  Agencija Workforce za klijenta Optimu Telekom d.d. traži agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Potrebno je poznavanje rada na računalu, znanje engleskog jezika, a radno je iskustvo potrebno. Moguće je dodatno zaraditi i kroz bonuse te dobiti stalno zaposlenje u Optimi. Posao obuhvaća proaktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovore na korisničke želje i zahtjeve i ostalo. Prijavite se do 19.12. putem linka.

  Ljekarne Tripolski iz Osijeka traže magistra farmacije (m/ž). Poslodavac podržava timski rad i interes za dodatne edukacije. Potrebna stručna sprema je visoka stručna sprema s odobrenjem za samostalni rad i položen stručni ispit u Republici Hrvatskoj.  Rok prijave je 11.12. Prijavite se putem linka.

  Comcross Croatia d.o.o. zapošljava više izvršitelja na poziciji monter (m/ž) integrator protupožarne zaštite, monter (m/ž) penjač mobilnih mreža, monter (m/ž) integrator mobilnih mreža, mjerač (m/ž) na projektu podzemnih mreža monter, mjerač (m/ž) na projektu mobilnih mreža i asistent (m/ž) na projektu u Osijeku. Rok prijave je 30.11. Poslodavac nudi smještaj, stimulativna primanja, ulaganje u obrazovanje i profesionalni razvoj. Na terenu je osiguran prijevoz. Uvjeti za ovaj posao su spremnost na terenski rad i učenje, tehnička struka, vozačka dozvola B kategorije i napredno poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo. Pogledajte kako se prijaviti.

  Smart Flex d.o.o. zapošljava agenta za teleprodaju telekomunikacijskih usluga u Osijeku. Traži se više novih radnih snaga. Rok prijave je 26.11. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje, a radno iskustvo u teleprodaji je prednost. Očekuju se izražene komunikacijske, pregovaračke i prezentacijske vještine. Potražite kako ostvariti prijavu ovdje.

  Transcom WorldWide d.o.o. zapošljava četiri izvršitelja na poziciji agent (m/ž) u službi za korisnike na njemačkom jeziku – projekt: europska online banka. Mjesto rada je Osijek. Postoji mogućnost zapošljavanja osobe s invaliditetom i umirovljenika. Potrebno je znanje njemačkog jezika na B2/ C1 razini, kao samostalni i napredni korisnik, osnovno korištenje MS Office paketa te razvijene komunikacijske i interakcijske vještine. Prijavite se na ovaj posao najkasnije s 30.11., a putem linka doznajte kako poslati prijavu.

  Nado centar j.d.o.o. zapošljava na poziciji viši fizioterapeut (m/ž) u Osijeku. Prijavite se najkasnije do 30.11. Nova će zaposlena osoba prvo imati obuku s vlasnikom centra. Doznajte više i kako aplicirati potražite ovdje.

  Dijagnostika, mehaničarski obrt, traži: autoelektričara (m/ž), autolakirera (m/ž) i autolimara (m/ž). Prijave su otvorene do 30.11., a posao se odvija u Osijeku. Poslodavac nudi naknadu za prijevoz po dogovoru. Pogledajte detalje i kako ostvariti prijavu ovdje.

  Perfetto j.d.o.o. zapošljava kuhinjskog radnika (m/ž) u Osijeku. Prijavite se najkasnije do 18.12. Rad se odvija u kuhinji u palačinkarnici i waffle caffee-u Rocher. Potrebno je minimalno radno iskustvo od šest mjeseci. Pogledajte kako se prijaviti na linku.

  Mako d.o.o. zapošljava u Osijeku na poziciji tekstualni tehnolog – konstruktor (m/ž). Rok prijave je 17.12. Posao obuhvaća sudjelovanje u izradi novih modela odjeće, konstrukcija i šabloniranje. Postoji mogućnost napredovanja. Potrebno je obrazovanje tekstilnog usmjerenja, a poželjna je vozačka dozvola B kategorije i poznavanje njemačkog ili engleskog jezika. Saznajte kako aplicirati ovdje.

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: pixabay (ilustracija)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Radnike traže raznovrsne tvrtke, pronađite idealnu za sebe!

  Nova ponuda poslova – stižu nove prilike!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi Više…

  Zapošljavaju: Workforce, Comcross Croatia, Transcom WorldWide, Panturist, Staklo-dom...

  Prepoznajte veliko dok je još malo – Hrpa novih poslovnih prilika

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi Više…

  Nova ponuda poslova zadovoljit će svačije snove :D

  Držite budućnost u svojim rukama!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Mall Osijek - na više od 15 štandova u prizemlju Centra pripremljeni je veliki izbor eko-etno proizvoda, tradicionalnih jela i pića..

  Mall Osijek – Božićni sajam i radno vrijeme za blagdane

  Dovoljno je da otvorite i-Račun u svojoj poslovnoj banci

  Plaćajte Unikom račun na ekološki prihvatljiv način

  Božićnicu će dobiti umirovljenici s prebivalištem na području Grada Osijeka, ako im ukupna mirovinska primanja sa svim dodatcima i primitkom iz radnoga odnosa u prethodnom mjesecu ne prelaze iznos od 2.000,00 kuna.

  Grad Osijek osigurao božićnice umirovljenicima i socijalno ugroženim sugrađanima