KULTURA

Subota na Srednjiki s Pannonianom

Sutra će Osijek biti prepun sportskih događaja, Dechatlonov festival smo već spomenuli, a svoj sportski 'event' sutra održava i udruga Pannonian.

Objavljeno 07.09.2018
Antonela Verković

Toliko je najavljenih sportskih događanja u Osijeku, ponosni smo na svijest našeg grada koji se na razne načine trudi podizati svijest građana o važnosti sporta. Sutra po pitanju sporta – nema čega nema, stoga znate što vam je činiti. Iako je vikend, mjesta ljenčarenju nema!

Sutra od 10 do 12 sati se na poznatoj osječkoj Srednjiki obilježava Hrvatski olimpijski dan. Ta tradicionalna sportska manifestacija organizira se širom zemlje s ciljem podizanja svijesti o olimpijskom pokretu i njegovu značaju u svijetu.

PANNONIAN PREZENTIRA SVOJE TRIKOVE

Udruga Pannonian okupit će svoje članove i prijatelje – osječke skatere i bikere koji će prezentirati svoje najzanimljivije trikove i tako najaviti brojne aktivnosti koje Udruga planira organizirati s ciljem razvoja sporta i urbane kulture u Osijeku.
Posjetitelji Hrvatskog olimpijskog dana moći će se posjetiti Pannonian Challenge štand na kojemu će se naći zanimljivi promotivni materijali festivala, a svi zainteresirani moći će se fotografirati s velikim simbolom Olimpijskih igara te fotografije objaviti na svojim društvenim mrežama uz #tokyo2020 i #pannonian.
Osim toga, obilježavanje HOD-a podržat će i poznati osječki BMX vozač – Igor Vukadinović Poki koji će na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Airesu u listopadu ove godine sudjelovati kao sudac.
Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Kustos Numizmatičkog odjela Muzeja Slavonije, Branislav Miličić održat će predavanje u sklopu još jednog muzejskog četvrtka...

Tematsko predavanje o nogmetnim značkama i markama

Sve ljubitelje kulture i sporta Muzej Slavonije poziva na tematsko predavanje o nogometnim značkama i markama, koje se nalaze unutar Više…

Zlatko Dalić dolazi u Osijek na projekciju dokumentarnog filma

Svečano prikazivanje filma “Hrvatske sportske legende: 120 godina hrvatskoga sporta”

Dan uoči utakmice naše nogometne vrste u Osijeku, pravo je vrijeme za promociju izuzetnog dokumentarnog filma u Osijeku. Svečana premijera Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Posjetitelji koncerta su dugotrajnim pljeskom nagradili sve izvođače, a zbor je zajedno sa svim nazočnima otpjevao skladbu Gospodin slavno uskrsnu

Uskrsni koncert Pjevačkoga društva sv. Josipa Osijek

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova