ŽIVOT

Surduk trek mijenja naziv u Baranja trail

Trkačka manifestacija se održava ove subote

Objavljeno 12.06.2018
Nikolina Ćosić

 7. Izdanje legandarnog Surduka u 2018. godini mijenja naziv u Baranja Half Marathon trail, a održat će se u subotu. Organizatori, Zelena točka Baranje iz Šećerane, tvrde kako unatoč promjenama avanture neće nedostajati. Organizirane su dvije trkačke distance, Baranja Half Marathon trail i 10k Trail Run.

Baranja Half Marathon trail je utrka ukupne duljine 21km. Cijela staza je trail koncept što znači da je označena službenim oznakama organizatora, i nije potrebno čitanje niti posjedovanje karte. Predviđeno vrijeme pobjednika je 02:00h, a svi natjecatelji koji prođu stazu ispod toga vremena dobivaju povrat startnine.

10K Trail Run je utrka ukupne duljine 10 km. Cijela staza je trail koncept i vrijedi isto kao i za Half Marathon trail. Predviđeno vrijeme pobjednika je 01:05h te svi koji prođu stazu ispod toga vremena dobijaju povrat startnine.

Kreće se u Popovcu, u subtou u 10:00h za sve kategorije. Trasa polumaratona ide Popovac – Karanac- Popovac, a organizirana je okrijepa svakih 5 km.
Sve informacije saznajte u prilogu u nastavku:

 

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

''Znači umirem.... ne vjerujem da ću dočekati jutro... i nemojte mi sad pričat o bolovima pri porodu jer od ove boli ne postoji jača!!!!'' - napisao je Prnjat na svojem Facebook profilu uz fotografiju toplomjera koji pokazuje 37,8...

Je li Alen Prnjat dočekao jutro?

Treći ponedjeljak u siječnju još od 2005. ustanovljen je kao 'plavi ponedjeljak' ili najdepresivniji dan u godini. Kako se vi osjećate danas?

Danas je najdepresivniji dan u godini

Najavljuje DHMZ malu mogućnost za tračak sunca, ali dan će uglavnom biti oblačan uz najvišu dnevnu temperaturu do 2°C.

Vrijeme za ponedjeljak: Pretežno oblačno