ŽIVOT

Surduk trek mijenja naziv u Baranja trail

Trkačka manifestacija se održava ove subote

Objavljeno 12.06.2018
Nikolina Ćosić

 7. Izdanje legandarnog Surduka u 2018. godini mijenja naziv u Baranja Half Marathon trail, a održat će se u subotu. Organizatori, Zelena točka Baranje iz Šećerane, tvrde kako unatoč promjenama avanture neće nedostajati. Organizirane su dvije trkačke distance, Baranja Half Marathon trail i 10k Trail Run.

Baranja Half Marathon trail je utrka ukupne duljine 21km. Cijela staza je trail koncept što znači da je označena službenim oznakama organizatora, i nije potrebno čitanje niti posjedovanje karte. Predviđeno vrijeme pobjednika je 02:00h, a svi natjecatelji koji prođu stazu ispod toga vremena dobivaju povrat startnine.

10K Trail Run je utrka ukupne duljine 10 km. Cijela staza je trail koncept i vrijedi isto kao i za Half Marathon trail. Predviđeno vrijeme pobjednika je 01:05h te svi koji prođu stazu ispod toga vremena dobijaju povrat startnine.

Kreće se u Popovcu, u subtou u 10:00h za sve kategorije. Trasa polumaratona ide Popovac – Karanac- Popovac, a organizirana je okrijepa svakih 5 km.
Sve informacije saznajte u prilogu u nastavku:

 

 

VIŠE IZ KATEGORIJE

Prošla Osječka ljetna noć je nažalost morala biti odgođena, ali zato će se ovog puta sve duplo nadoknaditi! Pripremljen je izuzetno bogat i rasplesan program!

Bliži se bliži… Čagica na Osječkoj ljetnoj noći

Vjetar na kopnu slab, povremeno umjeren sjeveroistočni ...

Sunčano i vruće, u Osijeku do 33 stupnja

Ivana Soldo Čabraja jednostavno 'rastura' pole dance. Kakvi pokreti, kakve akrobacije - to ne može svatko! Trenira čak i na godišnjem odmoru, gdje ima volje ima i načina! :)

Izvrsna gluma nije jedini talent Ivane Soldo Čabraje