KULTURA

Susret ugode s Vukom Ognjenovićem

U subotu, 5. svibnja u zgradi Glavne straže u Tvrđi

Objavljeno 30.04.2018
OsijekNews

Vuk Ognjenović na Susretu ugode! Muzej Slavonije u Osijeku poziva sve građanke i građane na Susret ugode s  doc. art. Vukom Ognjenovićem, koji će se održati u subotu 5. svibnja 2018. godine s početkom u 12 sati, zgrada Glavne straže, Trg Svetog Trojstva 2, Osijek. Svi su dobrodošli.

susret ugode vuk ognjenović plakat

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Susret ugode će voditi Vlado Pest, veliki zaljubljenik u priče grada Osijeka. Gospodin Pest spaja već duži niz godina, u suradnji s Muzejom Slavonije posjetitelje s raznolikim temama o gradu, kulturi i životu.

Susret ugode u društvu Damira Doležala

Damir Doležal je Osječanin. Školovao se iradni vijek proveo u Osijeku. Po struci jepravnik i u struci je najveći dio Više…

Susret ugode održat će se u subotu 5. siječnja 2019., s početkom u 12:00 sati, u Muzeju Slavonije, na adresi Trg Sv. Trojstva 6.

Susret ugode uz Božidara Šnajdera

Poštovani prijatelji, srdačno vas pozivamo na “Susret ugode” u društvu  intendanta Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku gosp. Božidara Šnajdera i Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Posjetitelji koncerta su dugotrajnim pljeskom nagradili sve izvođače, a zbor je zajedno sa svim nazočnima otpjevao skladbu Gospodin slavno uskrsnu

Uskrsni koncert Pjevačkoga društva sv. Josipa Osijek

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova