SPORT

Sutra nas očekuju biciklijada, romobilijada, aerobik, zdravi kutak… I to nije sve!

Dejan Lovren dolazi u Osijek :D

  Objavljeno 14.06.2019
  Ivona Amidžić

  Rezervirajte subotu, 15. lipnja za sebe i svoje zdravlje. Na jednom mjestu saznate sve što vas zanima, sudjelujete u odličnom programu, vježbate, zabavite se i uz to sve osvojite i odlične nagrade!

  Program kreće u subotu u 9 sati prijavama za biciklijadu na Trgu Ante Starčevića, a u 10 sati vesela ekipa biciklista kreće laganini do Portanove. Najmlađeg sudionika, najstarijeg sudionika i najbrojniju obitelj na cilju čekaju vrijedne nagrade.

  U 11 sati na parkiralištu Portanove održat će se romobilijada, natjecanje u vožnji romobila, a romobili za natjecanje kao i kacige za sve male natjecatelje bit će osigurani. Više informacija o romobilijadi saznajte ovdje.

  Sve natjecatelje očekuje majica romobilijade, a natjecateljI s najbržim prolaznim vremenom u svakoj kategoriji osvojit će vrijedne nagrade. Dodatno, svi natjecatelji će sudjelovati i u nagradnoj igri čije izvlačenje će biti u 12 sati, a imat će dva dobitnika – jedna djevojčica i jedan dječak osvojit će novi romobil!

  Od 11 sati započinje i aerobik uz Irenu Slovaček. Očekuje vas jedan ciljani funkcionalni trening na otvorenom koji razvija percepciju, koordinaciju i snagu i to trening bez rekvizita koji možete odraditi kod kuće.

  Vježbat će i oni najmlađi, a u vježbanju će ih voditi Gimnastičko društvo Osijek-Žito i maskota Gymi koje će ih od 12 sati učiti kako napraviti zvijezdu.

  Kako bi ponešto i naučili MUP će za najmlađe od 11.30 sati održati kratku edukaciju o sigurnosti u prometu, a svi će moći provjeriti svoje zdravlje i saznati korisne informacije o zdravom načinu života u zdravom kutku od 10 do 13 sati.

  Cjelokupni program možete pogledati na plakatu ispod.

  Kao šlag za kraj, u ponedjeljak 17. lipnja ispred dm prodavaonice u Portanovi održati promocija mirisa Vetiver Rock brenda Rock Filius te ćete imati priliku osobno upoznati svog omiljenog nogometaša Dejana Lovrena!

  dejan_lovren_14062019_osijeknews

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Sav prihod humanitarne utrke bit će darovan Klinici za pedijatriju - KBC Osijek

  Osijek trči – I ti to možeš, daruj svoje kilometre (1.12.) PRIJAVA

  U nedjelju 1. prosinca održat će se humanitarna utrka na pet i deset kilometara povodom proslave Dana grada, pod nazivom Više…

  Vrlo je riskantno kad se dijete neprestano bavi napornim sportom

  Njemački ortopedi: Preintenzivno bavljenje sportom djeci može škoditi

  Djeci i adolescentima tijekom tjedna bi trebalo omogućiti najmanje dva dana bez treninga, ne bi smjeli trenirati više od tri ili četiri Više…

  Trkači će istrčati između 250 i 750 stepenica

  Utrka Osječanka 250 (9.11. u 10 sati) UVJETI, PRIJAVA, VOLONTIRANJE

  Udruga neboderskih trkača organizira Osječanku, prvo prvenstvo u run up u TWA u kategoriji do 20 katova. 16 katova – Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Damjan Sedić: "Naši atletičari moraju ostvarivati osobne ili nacionalne rekorde kako bi bili konkurentni"

  Hrvatski paraatletičari vratili se kući sa četiri medalje

  U gotovo svim utrkama plivačice i plivači ostvarili su osobne rekorde. Čestitke svima!

  Na Višnjiku u Zadru 17 plivača i plivačica ostvarilo odlične rezultate

  Sav prihod humanitarne utrke bit će darovan Klinici za pedijatriju - KBC Osijek

  Osijek trči – I ti to možeš, daruj svoje kilometre (1.12.) PRIJAVA