SPORT

Sutra nas očekuju biciklijada, romobilijada, aerobik, zdravi kutak… I to nije sve!

Dejan Lovren dolazi u Osijek :D

  Objavljeno 14.06.2019
  Ivona Amidžić

  Rezervirajte subotu, 15. lipnja za sebe i svoje zdravlje. Na jednom mjestu saznate sve što vas zanima, sudjelujete u odličnom programu, vježbate, zabavite se i uz to sve osvojite i odlične nagrade!

  Program kreće u subotu u 9 sati prijavama za biciklijadu na Trgu Ante Starčevića, a u 10 sati vesela ekipa biciklista kreće laganini do Portanove. Najmlađeg sudionika, najstarijeg sudionika i najbrojniju obitelj na cilju čekaju vrijedne nagrade.

  U 11 sati na parkiralištu Portanove održat će se romobilijada, natjecanje u vožnji romobila, a romobili za natjecanje kao i kacige za sve male natjecatelje bit će osigurani. Više informacija o romobilijadi saznajte ovdje.

  Sve natjecatelje očekuje majica romobilijade, a natjecateljI s najbržim prolaznim vremenom u svakoj kategoriji osvojit će vrijedne nagrade. Dodatno, svi natjecatelji će sudjelovati i u nagradnoj igri čije izvlačenje će biti u 12 sati, a imat će dva dobitnika – jedna djevojčica i jedan dječak osvojit će novi romobil!

  Od 11 sati započinje i aerobik uz Irenu Slovaček. Očekuje vas jedan ciljani funkcionalni trening na otvorenom koji razvija percepciju, koordinaciju i snagu i to trening bez rekvizita koji možete odraditi kod kuće.

  Vježbat će i oni najmlađi, a u vježbanju će ih voditi Gimnastičko društvo Osijek-Žito i maskota Gymi koje će ih od 12 sati učiti kako napraviti zvijezdu.

  Kako bi ponešto i naučili MUP će za najmlađe od 11.30 sati održati kratku edukaciju o sigurnosti u prometu, a svi će moći provjeriti svoje zdravlje i saznati korisne informacije o zdravom načinu života u zdravom kutku od 10 do 13 sati.

  Cjelokupni program možete pogledati na plakatu ispod.

  Kao šlag za kraj, u ponedjeljak 17. lipnja ispred dm prodavaonice u Portanovi održati promocija mirisa Vetiver Rock brenda Rock Filius te ćete imati priliku osobno upoznati svog omiljenog nogometaša Dejana Lovrena!

  dejan_lovren_14062019_osijeknews

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Cijeli bi se program trebao održati na Trgu slobode, a donosimo i cjelokupni raspored

  Nismo zaboravili ni na drugi ovogodišnji bikeOS festival!

  Ako ste ljubitelj ljeta, zabave, osvježenja i fizičkih aktivnosti, uključujući i vožnju biciklom, za Vas ovaj put imamo pravu poslasticu. Više…

  Weekend Warriors organiziraju biciklijadu, a pripremili su i neke nagrade za sudionike - Treba vam samo bicikl!

  Bic, bajs, bicikl – Prvi Pump Track Jam u Bilju!

  U suradnji s udrugom Srce Slavonije i Baranje, Policijskom upravom Osječko-baranjske županije te Savjetom mladih Osječko-baranjske županije, Biciklistički Klub Weekend Više…

  Utrci će prethoditi polaganje vijenaca u Dravu

  47. utrka čamaca MNK Neptun na Dravi

  Povodom Dana državnosti u utorak, 25. lipnja, MNK Neptun (Pampas 31) organizira 47. utrku čamaca na vesla s početkom u Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Pozivamo sportaše, ali i rekreativce i ljubitelje dobre zabave te sve građane Osijeka i okolice :D

  Večeras svi na Kopiku na City Games!

  "Utakmice s Bugarskom pokazat će da smo spremne za sve izazove"

  Hrvatske odbojkašice u Osijeku učekuje prvi ispit ususred Europskom prvenstvu

  "Grad Osijek omogućio nam je korištenje prijevoza, a mi smo na najbolji način to opravdali donošenjem zlatnih odličja"

  Potpora Grada Osijeka za uspjehe Športske udruge slijepih „Svjetlost“