ŽIVOT

Sutra se u Portanovi otvara nova i veća Europa 92, a za vikend stižu tarantule!

Prvih 100 kupaca očekuje prigodan poklon, a svaka kupovina iznad 50 eura ostvarena do kraja tjedna ulazi u izvlačenje poklon bona od čak 500 eura!

Objavljeno 28.02.2024
Darija Kovačić

29.2. u 11.00 sati otvara se još bolja i veća, odnosno najveća Europa 92 u regiji! Omiljena destinacija ljubitelja vrhunskog jeansa. Prvih 100 kupaca očekuje prigodan poklon, a svaka kupovina iznad 50 eura ostvarena do kraja tjedna ulazi u izvlačenje poklon bona od čak 500 eura!

Očekuje vas odabrana ponuda najnovijih kolekcija brendova: Mustang, Salsa Jeans, Scotch & Soda, Wrangler, Lee, Pepe Jeans, Petrol Industries, Gipsy i Redskins, te ponuda modnog brenda omiljenog među ženama — AD twenty. Za odličnu atmosferu i nezaboravan shopping pobrinut će se njihovi Jeans Experti i glazba DJ-a.

A ako ste fascinirani paucima, veselit će vas da od petka u Portanovi gostuje jedinstvena izložba tarantula i insekata. Tarantule i insekti stižu iz cijeloga svijeta: Meksika, Indije, Afrike i Azije; a dodatna zanimljivost ove izložbe svakako će biti i Selfie park u kojem će se najmlađi moći fotografirati sa svojim omiljenim zvijezdama!

Cijene ulaznica bit će 6 € za djecu i 7 € za odrasle, održavat će se u prostoru na 1. katu, odmah pored Müllera, a radno vrijeme izložbe bit će vikendom, i to:

Petak 1.3.: 15 – 18 sati

Subota 2.3. i nedjelja 3.3.: 10 – 18 sati

Petak 8. 3.: 15 – 18 sati

Subota 9.3. i nedjelja 10.3.: 10 – 18 sati

A ukoliko za vikend planirate posjet Portanovi – imajte na umu da u nedjelju, 3. ožujka trgovine neće raditi.

Ali ipak… u nedjelju 3. ožujka moći ćete posjetiti Izložbu tarantula i Drugi kat koji će raditi prema prilagođenom radnom vremenu. Sva radna vremena provjerite na web stranici Portanove. https://portanova.hr/hr/vijesti/2289-radno-vrijeme-u-veljaci

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Trgovci u Portanovi pripremili su bogatu ponudu i prigodne akcije i popuste za blagdansku kupovinu, i to svakako provjerite. Ne Više…

Nije ovo prva ovakva potraga u Portanovi. Prošlih godina je bilo odlično, a ove godine organizatori najavljuju još više zabave i još više nagrada što znači još više nasmijanih dječjih lica.

Više od 150 pisanica bit će sakriveno u Portanovi, a svaka je dobitna

Uoči Uskrsa, u subotu 23. ožujka u 11 sati u osječkoj Portanovi vas očekuje Velika uskršnja potraga za pisanicama koje Više…

Radi velikog interesa, za vikend opet možete pogledati izložbu tarantula na II katu. Ne zaboravite i na dar za svoje omiljene žene!

Danas je portastična srijeda u TC Portanova

Danas, 6. ožujka na rasporedu je Portastična srijeda! Iskoristite prvu srijedu u mjesecu i sve njene pogodnosti te kupite sebi Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

[FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

Projekt je pokrenut s ciljem usmjeravanja darovitih učenika u STEM područja, ali i jačanje kompetencija nastavnog osoblja koje će raditi s darovitim učenicima.

U Osijeku održana Završna konferencija Regionalnog znanstvenog centra Panonske Hrvatske

Budite spremni na pitanja o osnivanju EU-a, njenim članicama, važnim zakonima i propisima,ali i temama slavnih ličnosti. Uskoro nam se bliže izbori za EU parlament pa je ovo prilika da se informiramo  i o ovoj temi.

Kviz večer o znanju povijesti, institucijama, politici, kulturi i zemljama Europske unije