ŽIVOT

Svađa Plenkovića i Milanovića u središtu pozornosti na jednom od najvećih svjetskih portala

Dobar glas daleko se čuje, a loš još dalje? Svaka reklama je dobra reklama? Nešto o politici...? - Koja bi poslovica ovdje odgovarala?

  Objavljeno 04.05.2022
  Ivona Amidžić

  Svađa Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića jutros je najčitanija vijest na Bloombergu, jednom od najvećih svjetskih portala, prenosi Index.

  “Rat je duboko podijelio hrvatsko vodstvo oko budućnosti NATO-a”, stoji u naslovu koji se našao na prvom mjestu najčitanijih Bloombergovih članaka ovog jutra. Na drugom mjestu su novosti s bojišta u Ukrajini.

  U članku autorice Jasmine Kuzmanović čitatelje Bloomberga se upoznaje sa svađom između hrvatskog predsjednika i premijera.

  U uvodu autorica prepričava jučerašnje Milanovićeve riječi o tome kako će svakoga tko u saboru bez ikakvih uvjeta ratificira sporazum o ulasku Švedske i Finske u NATO smatrati izdajnikom. Nadalje, donosi se Plenkovićev odgovor o tome kako je svatko tko je protiv širenja NATO-a ruski igrač.

  U nastavku se prepričavaju korijeni svađe dvojice hrvatskih lidera.

  “Milanovićeva uloga je da stabilizira rad institucija, ali on radi potpuno suprotno”, prenosi Bloomberg na kraju članka riječi Žarka Puhovskog.

  foto: screenshot

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Također će se produžiti radno vrijeme ugostiteljskih objekata s postojećeg ograničenja do 2 sata ujutro...

  Plenković: Povećava se broj ljudi na okupljanjima, ukida samotestiranje djece

  Premijer Andrej Plenković najavio je kako epidemiološka situacija omogućava daljnje popuštanje epidemioloških mjera pa se tako povećava broj osoba na Više…

  "Rusija je napravila ono što nije smjela, hoće li ih sankcije pogoditi, ne znam... Dolazi do sljubljivanja Rusije i Kine, to nije ugodno"

  Milanović: Ukrajinu ne treba pustiti u NATO

  Predsjednik Zoran Milanović se obratio javnosti, prenosi Index. Milanović je zadnjih tjedana bio dosta kritičan prema politici NATO-a te je Više…

  Objavljene su mjere pomoći zbog vala poskupljenja, posebice kad je riječ o cijenama energenata...

  Ovo su mjere: Niži rast cijena plina i struje, trajno se smanjuje PDV na hranu

  Premijer Andrej Plenković i ministri objavili su mjere pomoći zbog vala poskupljenja, posebice kad je riječ o cijenama energenata, prenosi Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Na jedinstveni teniski turnir prijavile su se ukupno 32 poslovne žene rekreativke iz cijele Hrvatske

  Osijek u znaku sporta – započeo DNNA Ladies Tennis Tournament

  Za oko 2.600 učenika osmih razreda osnovnih škola za koje je Osječko-baranjska županija organizirala „Sajam obrazovanja“ je prezentirala sve na jednom mjestu te ponudila detaljne informacije o svim mogućnostima daljnjeg školovanja, kao i o zapošljavanju i stanju na tržištu rada.  

  [FOTO] Sajam obrazovanja ponudio osmašima sve informacije o srednjim školama

  U pratnji animatora, i profesora, djeca će se zabavljati te uz poučan sadržaj provoditi ljetne praznike.

  Francuska alijansa – Ljeto s Franom