ŽIVOT

Svirka: Juraj Jurlina u Hir-u

Naša preporuka je, naravno, ne propustiti nikako ;)

Objavljeno 22.01.2019
Marko Leskovar

Prava rock-blues poslastica ovaj petak (25.1.), u goste nam dolazi dečko izuzetnih vokalnih sposobnosti koji nas svakom svojom svirkom sve više oduševljava.

Eric Clapton, Jimi Hendrix, The Rolling Stones, John Mayer, Bon Jovi, Bad Company, U2, Whitesnake, Bryan Adams, Majke, Urban samo su dio njegovog repertoara, Juraj nam garantira izvrsnu svirku i odličnu zabavu do ranih jutarnjih sati.

Naša preporuka je, naravno, ne propustiti nikako 😉

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Tako već u četvrtak, 3. rujna, s početkom u 21.00 sat, Echoes dolazi pokazati svoje umijeće

Žestoki treći tjedan Nove Rupe: Na pozornicu stižu osječki rock sastavi – PROGRAM

Treći tjedan Nove Rupe bit će žestok, jer nam na pozornicu stižu osječki rock sastavi. Tako u četvrtak (3. rujna) Više…

Danas, 14. siječnja u Osječkom Caffe Night baru Hir održava se pub kviz

Glazbeni Pub Kviz “Pogodi Pjesmu”

OSNOVNA PRAVILA PUB KVIZA „POGODI PJESMU“ 1. Svaki tjedan u Caffe-Night Bar „Hir“, od 20:00h 2. Broj članova tima, 2-4 Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje