SPORT

Taekwondo Osijek – polaganje za majstorska zvanja

Svaki ispit za DAN i POOM zvanje zastoji se od ispita taekwondo tehnike, formi ili obaveznih sastava, samoobrane, sportske borbe i za DAN zvanja lomljenja tvrdih predmeta tj. dasaka od 2,5cm debljine

    Objavljeno 30.06.2024
    Matija Ivanković

    Dana 29.06.2024. u osnovnoj školi „Draguitin Domjanić“ Gajnice u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza održano je polaganje za majstorska zvanja crne pojaseve od 1. do 6. DANA. Polaganje se održavalo pred komisijom od pet članova: Anđelko Vučenik 8.DAN, Antun Maras 7.DAN,  Mladen Uskok 7.DAN, Viktor Romančuk 6.DAN te demonstrator Davor Prđun 7.DAN.

    Svaki ispit za DAN i POOM zvanje zastoji se od ispita taekwondo tehnike, formi ili obaveznih sastava, samoobrane, sportske borbe i za DAN zvanja lomljenja tvrdih predmeta tj. dasaka od 2,5cm debljine.

    Ispitu je pristupilo 73 polaznika, od kojih njih 20 nije uspjelo položiti za viša zvanja. Taekwondo klub „Osijek“ imao je dvije članice na tom polaganju, za crni pojas 1.DAN Maju Mulić i Ninu Vicković koje su uspješno položile ispit za majstorsko taekwondo zvanje.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Svaki ispit za DAN i POOM zvanje zastoji se od ispita taekwondo tehnike, formi ili obaveznih sastava, samoobrane, sportske borbe i za DAN zvanja lomljenja tvrdih predmeta tj. dasaka od 2,5cm debljine.

    Taekwondo Osijek – polaganja za majstorska zvanja

    Dana 27.01.2024. u osnovnoj školi „Draguitin Domjanić“ Gajnice, a u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza održano je polaganje za majstorska zvanja Više…

    Na natjecanju su nastupila mnoga poznata imena ovog sporta, osvajači medalja s Olimpijskih igara, svjetskih i europskih prvenstava. Na turniru su nastupile i 2 osječke juniorke Dora Dragovan (-49kg) i Nina Vicković (-59kg)

    Taekwondo – Croatia open 2023.

    Ovog vikenda 14. i 15. 10.2023 u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu, Zagreb održan je Croatia open 2023. G-1 statusa Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kup Borovik i ove je godine oduševio brojne posjetitelje i ljubitelje uzbudljivih nadmetanja u utrkama lađa

    [FOTO] Četvrto izdanje Kupa Borovik ponovno oduševilo mnogobrojnu publiku

    Obojica su dvadesetogodišnjaci, Ivan je imao odličnu sezonu u Šibeniku dok je Tin uspješno branio za Jarun

    Cvijanović i Sajko ponovno među Bijelo-plavima

    Prvenstvo Hrvatske u 3X3 košarci održati će se u Osijeku. To je jedan od 10 turnira koji će se održati u cijeloj Hrvatskoj.

    Raspored Prvenstva Hrvatske u 3×3 košarci – Osijek