SPORT

Taekwondo Prvenstvo Hrvatske 2023. za juniore

U odlično pripremljenoj i osvijetljenoj dvorani osnovne škole “Dragutina Domjanića” u zagrebačkim Gajnicama nastupio je i taekwondo klub „Osijek“ sa svoje dvije juniorke

    Objavljeno 24.04.2023
    Mihael Šilac

    U Zagrebu je 22.4.2023. održano Prvenstvo Hrvatske 2023. za juniore, koje je ujedno bilo kriterijski turnir za nacionalnu juniorsku selekciju koja će Hrvatsku predstavljati na nadolazećim ovosezonskim turnirima. Na natjecanju je nastupio 161 natjecatelj iz 42 kluba diljem zemlje. U odlično pripremljenoj i osvijetljenoj dvorani osnovne škole “Dragutina Domjanića” u zagrebačkim Gajnicama nastupio je i taekwondo klub „Osijek“ sa svoje dvije juniorke: Dorom Dragovan  (-49kg) i Ninom Vicković (-63kg) kojima je ovo bilo prvo juniorsko prvenstvo.

    Dora se u svojoj prvoj borbi borila s iskusnijom predstavnicom „Imotskog“ Anđelom Brnas od koje je izgubila 2:0 (9:4;13:6).

    Na žalost isti učinak je imala i druga predstavnica Nina koja je u svojoj prvoj borbi izgubila 2:0 (6:2;13:1) od predstavnice splitskog „Montera“ Lare Franić, koja je na kraju turnira zauzela 3. mjesto.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    KK Esseker su predstavljale kadetkinje i juniorke pojedinačno i ekipno

    Karate klub Esseker na prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore u katama

    U Zagrebu je u subotu 13. 4. 2024. održano Prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore u katama. KK Esseker su Više…

    Na natjecanju sudjelovali su predstavnici sveučilista i veleučilišta iz cijele Hrvatske.

    Studentsko prvenstvo Hrvatske u Taekwondo-u

    U nedjelju 07.04.2024. u Zagrebu je održano Studentsko prvenstvo Hrvatske u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza i Hrvatskog akademskog sportskog saveza Više…

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 4 natjecatelja. Mlađi kadet  Domagoj Ljevar, juniorka Dora Dragovan, seniorke Nina Vicković i Laura Zahirović.

    Taekwondo – Tehničko prvenstvo Hrvatske 2024.

    Dana 18.02.2024. održano je tehničko prvenstvo Hrvatske za sve uzraste, u Zaprešiću pod pokroviteljstvom Hrvatskog taekwondo saveza i domaćinstvom taekwondo Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kao uvijek, veselja neće nedostajati: iako je primat zabava, najbolji pojedinci bit će nagrađeni medaljama i nagradama sponzora, dok prvih dvoje iz svake discipline/kategorije u rujnu putuje u Zagreb na veliko finale gdje će, u sklopu World Athletics Continental Tour Zagreb Gold 2024. - 74. Hanžekovićevog memorijala, imati priliku predstaviti sebe i svoju Regiju

    Erste plava liga Osijek započinje danas u 14:00 sati

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.