ŽIVOT

Tamara Horvat u Top 20 natjecatelja svjetski poznatog natjecanja

Zar ne bi bilo sjajno da zaštitno lice svjetski poznatog brenda bude upravo lice Hrvatice i Osječanke? Pomozite joj i glasajte DANAS!

Objavljeno 31.07.2019
Ivona Amidžić

Tamara Horvat, 20-godišnja je Osječanka i make up umjetnica o kojoj smo već pisali ranije.

Završila je Isusovačku klasičnu gimnaziju s pravom javnosti u Osijeku, a nedavno se preselila u njemački gradić blizu Stuttgarta. Tamarin je rad prepoznat izvan granica Hrvatske pa je tako ušla u uži izbor na NYX Face Awards Balkan natječaju 2018. godine. Ono čime se ona bavi nije klasično šminkanje – Tamara je majstorica optičkih iluzija.

„Sam proces šminkanja zna trajati i po par sati. Za fotke je najvažnija vanjska svjetlost, tako da svaki „look“ pokušavam završiti prije nego se smrači. Nekada više puta počnem ispočetka, bilo je dosta neuspješnih radova, a proces snimanja zna trajati i do osam sati“, objašnjava Tamara.

I ove godine sudjeluje u natjecanju!

Ove godine sudjeluje u Nyx Face Awards 2019. natjecanju u Njemačkoj. “NYX Professional MakeUp” brend je koji je diljem svijeta poznat po visoko kvalitetnoj profesionalnoj šminki dostupnoj po vrlo pristupačnim cijenama. Glavne odlike brenda, a i razlozi zbog kojih ga svi toliko vole, su proizvodi vrlo bogati pigmentima koji su postali oruđe profesionalnih i samoukih makeup vizažista i umjetnika.

Tamara je gornjim videom izabrana kao jedna od Top 20 umjetnika i tako ušla u prvi krug koji se sužava 50% odlukom žirija, te 50% glasanjem publike.

Zadatak, tj. tema ovoga kruga bila je “LIVING ART”. Njena je ideja bila naslikati trenutak najstajanja Van Goghove Zvjezdane noći, što možete pogledati u videu ispod.

Glasanje je internacionalno tako da svi mogu glasati, a trajat će od 30. do 31. srpnja. Održat će se na službenoj stranici Face Awards-a.

Ovim glasanjem se bira top 10, dolazi novi zadatak te se nakon toga ponovno glasanjem publike i žirija bira top 5. To se događa sve dok se ne odabere pobjednik. Pobjednik dobiva novčanu nagradu od 10.000 €, put u Los Angeles u SAD na finale istog natjecanja, te šansu da bude zaštitno lice Nyx Cosmetics.

Zar ne bi bilo sjajno da zaštitno lice svjetski poznatog kvalitetnog brenda bude upravo lice Hrvatice i Osječanke?

Pomozite da se to ostvari te glasajte za našu Osječanku na službenoj stranici NYX Cosmetics.

Kliknite ovdje ili slijedite link: https://www.nyxcosmetics.de/face-awards/faceawards-challenge-current.html

Ako vam ni to nije dovoljno, pogledajte neke od njezinih fantastičnih radova ispod:

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Uz ekipe iz Osječko-baranjske, Ličko-senjske i Primorsko-goranske županije, sudjelovale su i 3 ekipe iz zemalja regije i to Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne gore. Ukupno osam ekipa odnosno 50 učenika i učenica osnovnoškolske i srednjoškolke dobi natjecalo se u sastavljanju antenskog stupa te demonstriralo timski rad kao i vještine primjenjive u kriznim situacijama. 

7. Nacionalni CB kup za djecu i mlade u Osijeku

Hrvatski savez CB radioklubova u suradnji s CB radioklubom „Lega“ Osijek organizirao je 7. Nacionalni CB kup za djecu i Više…

Učenici su na praktičnim radilištima prve pomoći, kroz unaprijed pripremljene scenarije i realistično prikazane ozlijede, pokazali visoku razinu pripremljenosti iz tog područja

Održano 12. međužupanijsko natjecanje Mladih Hrvatskog Crvenog križa

U subotu 01. travnja 2023. godine u OŠ Dore Pejačević u Našicama održano je 12. Međužupanijsko natjecanje Mladih Hrvatskog Crvenog Više…

AI Hackathon događaj je koji će okupiti 45 studenata iz raznih dijelova Hrvatske, a organizira ga osječki Odjel za matematiku...

Studenti iz cijele Hrvatske natjecat će se u programiranju

Odjel za matematiku u Osijeku 28. i 29. listopada organizira još jedno izdanje Hackathona ove godine tema će biti Artificial Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša