ŽIVOT

Tamara Horvat u Top 20 natjecatelja svjetski poznatog natjecanja

Zar ne bi bilo sjajno da zaštitno lice svjetski poznatog brenda bude upravo lice Hrvatice i Osječanke? Pomozite joj i glasajte DANAS!

Objavljeno 31.07.2019
Ivona Amidžić

Tamara Horvat, 20-godišnja je Osječanka i make up umjetnica o kojoj smo već pisali ranije.

Završila je Isusovačku klasičnu gimnaziju s pravom javnosti u Osijeku, a nedavno se preselila u njemački gradić blizu Stuttgarta. Tamarin je rad prepoznat izvan granica Hrvatske pa je tako ušla u uži izbor na NYX Face Awards Balkan natječaju 2018. godine. Ono čime se ona bavi nije klasično šminkanje – Tamara je majstorica optičkih iluzija.

„Sam proces šminkanja zna trajati i po par sati. Za fotke je najvažnija vanjska svjetlost, tako da svaki „look“ pokušavam završiti prije nego se smrači. Nekada više puta počnem ispočetka, bilo je dosta neuspješnih radova, a proces snimanja zna trajati i do osam sati“, objašnjava Tamara.

I ove godine sudjeluje u natjecanju!

Ove godine sudjeluje u Nyx Face Awards 2019. natjecanju u Njemačkoj. “NYX Professional MakeUp” brend je koji je diljem svijeta poznat po visoko kvalitetnoj profesionalnoj šminki dostupnoj po vrlo pristupačnim cijenama. Glavne odlike brenda, a i razlozi zbog kojih ga svi toliko vole, su proizvodi vrlo bogati pigmentima koji su postali oruđe profesionalnih i samoukih makeup vizažista i umjetnika.

Tamara je gornjim videom izabrana kao jedna od Top 20 umjetnika i tako ušla u prvi krug koji se sužava 50% odlukom žirija, te 50% glasanjem publike.

Zadatak, tj. tema ovoga kruga bila je “LIVING ART”. Njena je ideja bila naslikati trenutak najstajanja Van Goghove Zvjezdane noći, što možete pogledati u videu ispod.

Glasanje je internacionalno tako da svi mogu glasati, a trajat će od 30. do 31. srpnja. Održat će se na službenoj stranici Face Awards-a.

Ovim glasanjem se bira top 10, dolazi novi zadatak te se nakon toga ponovno glasanjem publike i žirija bira top 5. To se događa sve dok se ne odabere pobjednik. Pobjednik dobiva novčanu nagradu od 10.000 €, put u Los Angeles u SAD na finale istog natjecanja, te šansu da bude zaštitno lice Nyx Cosmetics.

Zar ne bi bilo sjajno da zaštitno lice svjetski poznatog kvalitetnog brenda bude upravo lice Hrvatice i Osječanke?

Pomozite da se to ostvari te glasajte za našu Osječanku na službenoj stranici NYX Cosmetics.

Kliknite ovdje ili slijedite link: https://www.nyxcosmetics.de/face-awards/faceawards-challenge-current.html

Ako vam ni to nije dovoljno, pogledajte neke od njezinih fantastičnih radova ispod:

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Ovogodišnje državno prvenstvo RH dolazi upravo u Osijek

Međunarodno natjecanje u slaganju Rubikove kocke

Ljudi se bave različitim hobijima, no jeste li znali da se u Hrvatskoj već duže vrijeme organiziraju natjecanja u brzom Više…

Mislite da je upravo Vaša tehnika najbolja? Dođite i ukradite simpatije svih prisutnih mirisima Vašeg paprikaša :D

Natjecanje u kuhanju pilećeg paprikaša u Belom Manastiru

U subotu, 3. kolovoza 2019. u 17 sati, MKU Pelmonostor u suradnji s Turističkom zajednicom Baranje organizira mađarsku gastro-kulturalnu manifestaciju, čiji Više…

Tema zaštite prirode i borbe protiv klimatskih promjena

Globalno video natjecanje za mlade

Pozivaju se mladi iz cijelog svijeta za prijavu radova na video natjecanje za 2019. godinu koje organizira Razvojni program Ujedinjenih Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Čestitamo našim mladim sportašima na svim medaljama! Samo tako i dalje!

Mladi kataši/ce KK Hrvatski sokol u Osijek donijeli 5 odličja

Tražimo dodatnih dvoje lega/legica koji će nam pomoći u kreiranju sadržaja na portalu OsijekNews.hr kroz zabavne, aktualne i zanimljive fotke iz grada Osijeka.

Voliš fotkat lega?

Novi datum nije poznat - Provjerite mogućnosti vraćanja kupljenih ulaznica

City Show ODGOĐEN!