ŽIVOT

Techno spektakl: Modeplex na Streljani Pampas

Modeplex premijerno u Hrvatskoj na Osijek Summer Adventure - Tri godine smo čekali, napokon se vraća na velika vrata!

Objavljeno 14.06.2019
Ivona Amidžić

Osijek Summer Adventure se nakon trogodišnje pauze vraća na scenu i to na jedno od omiljenih party destinacija osječkih partijanera – streljanu Pampas, a ovog puta premijerno u Hrvatskoj slušamo njemačkog ethereal i melodic techno predstavnika u usponu: talentiranog DJ-a i producenta koji se krije iza imena Modeplex.

Modeplex je jedan od producenata koji svojom glazbom predstavlja priču prožetu modernim pristupom melodičnog techno zvuka po kojemu je i postao prepoznatljiv. Vrlo brzo pokazao se kao osvježenje među njemačkim kolegama, ali i na međunarodnoj sceni, ponajviše zbog jedinstvene konstrukcije vlastitih kompozicija i savršenog sklada hipnotičkih ritmova, bogatih tekstura i očaravajućih melodija koje zadiru duboko ispod površine.

Ako bi morao opisati svoj stil, tada bi to bila kombinacija deep i melodičnog (ethereal) techno zvuka koji nakon slušanja čvrsto ostaje u podsvijesti.

Kao potvrda kvalitete, Modeplex produkciju uočili su Oliver Koletzki i mentor Soul Button te ga uvrštavaju u kataloge svojeg Stil Vor Talent odnosno Steyoyoke labela, trenutno jedne od najjačih etiketa iz melodic techno domene.

Naporan rad u studiju konačno se isplaćuje jer brojna izdanja iza kojih stoji Modeplex dobivaju samo pozitivne reakcije publike, ali i kolega koji bez sumnje garantiraju da njegovo vrijeme tek dolazi.

Start zabave je sutra, u subotu, 15. lipnja u 23 sata, a traje do 6 sati ujutro. Cijena ulaznice je 40 kn u pretprodaji u Campus Caffeu te 60 kn na ulazu. Vidimo se!

foto: Facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

DJ Omer će se pobrinuti za dobru glazbu, a vi se pobrinite za dobro društvo!

Kvartovski “sofa party” na Sjenjaku

Dan Gradske četvrti Novi grad i Crkveni god Sv. Ćirila i Metoda, 5. srpnja, tradicionalno će biti obilježen sportskim aktivnostima Više…

Mi smo za vas izdvojili cijeli popis najboljih zabava u Osijeku, a vas sada slijede slatke muke - koje mjesto izabrati?!

Kamo večeras na party?

Hoćete li Božić dočekati u krugu najbližih i u toplom domu ili pak na ludom i nezaboravnom tulumu? Nećete pogriješiti Više…

Secession Showcase, održat će se 10. studenog na prostorima osječke streljane Pampas - Vidimo li se?!

TRAUM na Pampasu: novi osječki “label” Secession

“Nešto divlje, nešto novo”: TRAUM u suradnji s Red Bull Music-om predstavlja nešto drukčije za osječku techno scenu – Novi Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Građanska inicijativa "Zasadi drvo, ne budi panj" prava je prilika za započeti divan sunčani vikend

Akcija sadnja drveća (19.10. u 10.00 sati) EDUKACIJA i DEMOSTRACIJA

Uvijek se nešto događa u našem divnom gradu...

Što Vas danas očekuje u Osijeku?

U prvom dijelu dana umjerena naoblaka, vjetar većinom slab...

Prognoza danas: I dalje sunčano