KULTURA

The Frajle u Županji!

Posle rasprodanih letnjih koncerata širom regije i jadranske obale, Frajle ovu zimu stižu u Županju a koncert će se održati u petak, 11.01. u dvorani Mladost.

Objavljeno 06.01.2019
Marko Leskovar

Četiri žene koje publika naprosto obožava, The Frajle, najpoznatije po sloganu „Četiri dame, jedan show“, napokon stižu i u Županju!

Svi koji su bili na njihovim koncertima znaju koja se čarolija tamo događa, jer Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča na svoje nastupe donose nezaboravno muzičko iskustvo, zabavu i smeh koji se teško može opisati rečima.

Posle rasprodanih letnjih koncerata širom regije i jadranske obale, Frajle ovu zimu stižu u Županju a koncert će se održati u petak, 11.01. u dvorani Mladost.

Između koncerata i ulaska u novu godinu, Frajle su izdale album LIVE u koji su se potrudile utkati atmosferu s njihovih nastupa uživo, kao večni podsetnik na ‘koncert koji publika može poneti sa sobom’. Potreba za takvim albumom pokazala se prirodnom, jer koncerti The Frajli mahom su rasprodni, a domaćini kažu da se ne pamti kada je publika na nekom koncertu bila toliko rasplesana, raspevana i tako dobro raspoložena.

Trenutno Frajle provode dane u studiju gde su počele raditi na novom studijskom albumu koji bi svetlo dana trebao ugledati u prvim mesecima 2019. godine.

Do tada, Frajle su ispunile kalendar koncertima pa ih tako publika može slušati i gledati 24.12. u Zagrebu, za doček Nove godinu u Šibeniku, 02.01. u Palasu (Petrovac, Crna Gora), a samo desetak dana posle, 11.01. u Županji.

Karte za koncert u dvorani Mladost u Županji su u prodaji, na lokaciji: Stanobiro, Trg Republike 7 (od 7 do 14 sati), online na www.ticketshop.hr i na dan koncerta na blagajni dvorane.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

13.travanj - Gradski vrt!

Potvrđeno je! Halid Bešlić stiže u Osijek!

Nakon dva najavljena koncerta – uskoro (1.3.) Saša Matić i u listopadu Željko Samardžić – evo i ‘treće sreće’. Regionalna Više…

Ovo je nešto nikad viđeno na našim prostorima, a emocije koje su preplavile Cinestar osjećale su se u zraku :D

VIDEO: Emotivan nastup grupe ‘Pravila igre’ raspametio publiku u Cinestaru!

Sinoć je u osječkom Cinestaru održan spektakularan, prvi koncert grupe Pravila igre. Pozitivna atmosfera mogla se rezati škarama, a zabave i iznenađenja nije Više…

3D koncert - nešto drugačije, novo, kreativno!! :D

Pravila Igre svoju ‘CineStar turneju’ započinju upravo u Osijeku!

Glazbenici iz grupe Pravila igre, svojom turnejom po CineStar kinima, predstavit će svoj novi album pod nazivom “Kako nam stvari stoje” na vrlo maštovit, drugačiji i Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Nakon više od 150 izvedbi, predstava Velika zvjerka u produkciji zagrebačkog Planet Arta izvest će se i treći put u kinu Urania

Velika zvjerka i Ljubavna pisma Staljinu u kinu Urania

Ovoga vikenda za male gledatelje predstave su na rasporedu i u subotu i u nedjelju!

Veseli vikend u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića!

"Riječ je o 23 slike koje su otuđene iz Iloka u razdoblju od 1988. do 1998. godine, od čega najveći dio za vrijeme Domovinskog rata i procesa mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja“

U sklopu „Dana frankofonije“ u Osijeku otvorena izložba „Ukradena baština“ i nove prostorije “Francuske alijanse”