KULTURA

The Frajle u Županji!

Posle rasprodanih letnjih koncerata širom regije i jadranske obale, Frajle ovu zimu stižu u Županju a koncert će se održati u petak, 11.01. u dvorani Mladost.

Objavljeno 06.01.2019
Marko Leskovar

Četiri žene koje publika naprosto obožava, The Frajle, najpoznatije po sloganu „Četiri dame, jedan show“, napokon stižu i u Županju!

Svi koji su bili na njihovim koncertima znaju koja se čarolija tamo događa, jer Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča na svoje nastupe donose nezaboravno muzičko iskustvo, zabavu i smeh koji se teško može opisati rečima.

Posle rasprodanih letnjih koncerata širom regije i jadranske obale, Frajle ovu zimu stižu u Županju a koncert će se održati u petak, 11.01. u dvorani Mladost.

Između koncerata i ulaska u novu godinu, Frajle su izdale album LIVE u koji su se potrudile utkati atmosferu s njihovih nastupa uživo, kao večni podsetnik na ‘koncert koji publika može poneti sa sobom’. Potreba za takvim albumom pokazala se prirodnom, jer koncerti The Frajli mahom su rasprodni, a domaćini kažu da se ne pamti kada je publika na nekom koncertu bila toliko rasplesana, raspevana i tako dobro raspoložena.

Trenutno Frajle provode dane u studiju gde su počele raditi na novom studijskom albumu koji bi svetlo dana trebao ugledati u prvim mesecima 2019. godine.

Do tada, Frajle su ispunile kalendar koncertima pa ih tako publika može slušati i gledati 24.12. u Zagrebu, za doček Nove godinu u Šibeniku, 02.01. u Palasu (Petrovac, Crna Gora), a samo desetak dana posle, 11.01. u Županji.

Karte za koncert u dvorani Mladost u Županji su u prodaji, na lokaciji: Stanobiro, Trg Republike 7 (od 7 do 14 sati), online na www.ticketshop.hr i na dan koncerta na blagajni dvorane.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Radionice za mališane i velišane, koncerti i predstave ;) Dosad programom najbogatiji dan Osječkog ljeta kulture 2019.!

Što nas danas očekuje u gradu?

Polako je došao i taj vikend, a OLJK još uvijek traje! Nakon što smo posjetili stvarno puno i radionica, priredbi, Više…

Karte od odgođenog koncerta vrijede za novi datum!

Veliki koncert T.B.F.-a u Valpovu

Ustanova za kulturne djelatnosti „Ante Evetović Miroljub” Valpovo zajedno s TZ Valpovo organizira koncert legendi hrvatske hip-hop glazbene scene: The Više…

Četvrti dan OLJK-a donosi neke neobične stvari ;)

Akvarel održava koncert, a prije toga pogledajte Pop Art

Imati u svome gradu Akademiju za umjetnost i kulturu, a ne iskoristiti to u predstavljanju kulturnih potencijala domaće scene, bio Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Za Srce Sarajeva u kategoriji dokumentarnog filma natjecat će se šesnaest ostvarenja a među njima su hrvatski

Na 25. Sarajevo Film Festivalu hrvatska ostvarenja u utrci za nagrade

Ovogodišnje Ljeto mladih obuhvaća šest događanja koja se protežu od 26. srpnja pa sve do 4. kolovoza

Započinje šesto Belomanastirsko ljeto mladih

Ovaj tjedan Urania donosi od animiranih klasika do igranih horora...

Tjedni kino program Urania