KULTURA

The Frajle u Županji!

Posle rasprodanih letnjih koncerata širom regije i jadranske obale, Frajle ovu zimu stižu u Županju a koncert će se održati u petak, 11.01. u dvorani Mladost.

Objavljeno 06.01.2019
Marko Leskovar

Četiri žene koje publika naprosto obožava, The Frajle, najpoznatije po sloganu „Četiri dame, jedan show“, napokon stižu i u Županju!

Svi koji su bili na njihovim koncertima znaju koja se čarolija tamo događa, jer Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča na svoje nastupe donose nezaboravno muzičko iskustvo, zabavu i smeh koji se teško može opisati rečima.

Posle rasprodanih letnjih koncerata širom regije i jadranske obale, Frajle ovu zimu stižu u Županju a koncert će se održati u petak, 11.01. u dvorani Mladost.

Između koncerata i ulaska u novu godinu, Frajle su izdale album LIVE u koji su se potrudile utkati atmosferu s njihovih nastupa uživo, kao večni podsetnik na ‘koncert koji publika može poneti sa sobom’. Potreba za takvim albumom pokazala se prirodnom, jer koncerti The Frajli mahom su rasprodni, a domaćini kažu da se ne pamti kada je publika na nekom koncertu bila toliko rasplesana, raspevana i tako dobro raspoložena.

Trenutno Frajle provode dane u studiju gde su počele raditi na novom studijskom albumu koji bi svetlo dana trebao ugledati u prvim mesecima 2019. godine.

Do tada, Frajle su ispunile kalendar koncertima pa ih tako publika može slušati i gledati 24.12. u Zagrebu, za doček Nove godinu u Šibeniku, 02.01. u Palasu (Petrovac, Crna Gora), a samo desetak dana posle, 11.01. u Županji.

Karte za koncert u dvorani Mladost u Županji su u prodaji, na lokaciji: Stanobiro, Trg Republike 7 (od 7 do 14 sati), online na www.ticketshop.hr i na dan koncerta na blagajni dvorane.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

''Do sada nam je uspijevalo prenijeti pozitivnu energiju u publiku, a ovaj put će to biti i žešće jer je to ipak moj grad tako da će to dodatno pojačati sve emocije'' - rekao je Igor. Dolazite na Trg? :)

Razgovarali smo s Igorom Delačem o dočeku Nove godine

Doček samo što nije pokucao na naša vrata… Već se uveliko smišljaju odjevne kombinacije, detaljčići, nakit, što piti, što jesti, Više…

Badnjak na Adventu počinje koncertom Valeri&Toth u 19:00 sati, a u ponoć na scenu stupa DJ Noisy Boy. Dobre atmosfere neće nedostajati, grijat će vas ljubav i topao blagdanski duh :)

Badnjak na Adventu uz božićne melodije i čarobnu atmosferu

Na Adventu u Parku možete se zabaviti i na Badnjak. Veselje i slavlje u blagdanskom duhu danas je u punom Više…

Božićno - novogodišnji će se koncert održati u Valpovu večeras - ako još niste stigli vidjeti valpovački Advent, ovo vam je idealna prilika!

Božić pred vratima – idete li na koncert večeras?

Božić je pred vratima, zapaljena je četvrta svijeća, a sada je došao red na prigodni koncert, s kojim će se Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Uživat ćete u njegovoj predstavi 'Na komadiću Europe' - trk po ulaznice! :)

Pervan dolazi u Osijek! I nasmijat će vas do suza!

Muzej Okusa je sinoć bio poprište otvaranja festivala, a osim ponude vina bilo je tu i ukusnih sirnih kao i suhomesnatih delicija, rakije i meda.

Započeo je peti Osijek Wine fest – najveći vinski festival na istoku Hrvatske

10. Sajam vjenčanja u Osijeku

Sajam vjenčanja u Osijeku