TJEDAN MORSKE RIBE U RESTORANU CLUB WALDINGER
S dolaskom proljeća i sunca, pomalo počinjemo razmišljati o moru i morskim delicijama. Pripremite svoja nepca za uživanje u jelima od morske ribe i buteljirana vina uz posebne popuste.
Na sva dolje navedena jela kao i ostala jela od morske ribe iz redovnog jelovnika u tjednu od 29.02. – 05.03.2016. restoran Waldinger odobrava 20% popusta.
U istom periodu je i 20% popusta na sva buteljirana vina.
Couvert na račun kuće (razni riblji zalogaji)
Hladno predjelo
- Carpaccio od hobotnice
Juhe
- Juha od mesa škampa
- Riblja juha
Glavna jela
- Srijeda
- Riblji file s pireom od tikvica i pečenom palentom
- Domaće šurlice sa škampima, cherry rajčicom i rukolom
- Četvrtak
- Ribljifile punjen blitvom i kozicama na podlozi od krumpira na maslacu sa začinskim biljem
- Tuna steak na podlozi od šalše
- Petak
- Marinirani riblji file sa šurlicama i povrćem na crveno
- Riba u ”škartocu” sa krumpirom i povrćem
- Subota
- Riblji file u vinu i maslinama na podlozi od slanog krumpira
- Riblji file punjen rukolom i tikvicama na podlozi od zelenog rižota