GOSPODARSTVO

Tjedna ponuda poslova u Osječko-baranjskoj županiji

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

  Objavljeno 11.01.2023
  Darija Kovačić

  Fagron Hrvatska d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Pharmaceutical Sales Representative (m/f). Mjesto rada Slavonija. Potpune prijave poslati putem linka do 19.01.2023.

  Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Agent za dolazne pozive na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada Cijela Hrvatska (home office). Potpune prijave poslati putem linka do 01.03.2023.

  GRAWE Hrvatska d.d. zapošljava osobu na radnom mjestu Prodajni predstavnik (m/ž). Mjesto rada Osijek, Vukovar, Županja. Potpune prijave poslati putem linka do 15.01.2023.

  Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava osobu na radnom mjestu  Student/ica za rad u restoranu. Mjesto rada više lokacija. Potpune prijave poslati putem linka do 29.01.2023.

  Dolium d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Komercijalist (m/ž). Mjesto rada Područje Slavonije. Potpune prijave poslati putem linka do 18.01.2023.

  ISC-CX zapošljava Evaluatora / Mystery Shoppera / Tajnog kupca (m/ž) u svim većim hrvatskim gradovima. Ako imate oko za detalje i htjeli biste pomoći u kontinuiranom unapređenju usluge, ovo je super prilika za vas! Prijavite se do 13.1.2023. na linku.

  CCPORTER Sp. z.o.o. zapošljava na poziciji Sales Advsor with Croatian (m/ž) za remote rad u Hrvatskoj. Za prijavu potrebno je poznavanje hrvatskog i engleskog jezika, a svi detalji dostupni su na linku. Prijavite se do 24.1.2023.

  Mamut Fortis d.o.o., poznatiji kao Arena sportska kladionica u Čepinu zapošljavaju Operatera / Blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Poslodavac nudi obuku za kandidate bez prethodnog iskustva, dodatne za noćni rad, blagdane i nedjelju, stalni radni odnos, te priliku za dodatnim stimulativnim primanjima. Prijavite se putem linka do 31.1.2023.

  ŠKOJO d.o.o. zapošljava Autoelektričara / Autoelektričarku – Automehaničara / Automehaničarku za rad u Osijeku. Prethodno iskustvo na istim ili sličnim radnim mjestima je poželjno, ali nije uvjet. Kako se prijaviti provjerite na linku ovdje, a natječaj je otvoren do 22.1.2023.

  Obrt Aura Beauty u potrezi je za Nail tehničarom / Tehničarkom – Manikerom / Manikerkom – Pedikerom / Pedikerkom u Osijeku. Poslodavac nudi naknadu troškova za prijevoz, ugovor na neodređeno s punim radnim vremenom, stimulativna primanja na početku mjeseca i mnogo drugih pogodnosti. Sve detalje provjerite klikom na link ovdje, a prijaviti se možete do 27.1.2023.

  Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne ponude atraktivnih poslodavaca! Pročitajte više u nastavku.

  Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

  Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava na poziciji Operater / Blagajnik u automat klubu (m/ž). Nude se prilike za napredovanje,razne Više…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne ponude atraktivnih poslodavaca! Pročitajte više u nastavku.

  Ponuda slobodnih radnih mjesta u Osijeku i okolici

  Žito d.o.o. Zapošljava na poziciji Medicinski tehničar (m/ž). Mjesto rada je Čepin. Poslodavac nudi vrhunske uvjete rada, ugovor na neodređeno Više…

  Donosimo vam najnovije vijesti s tržišta rada koje dolaze s portala posao.hr. U nastavku se nalazi 10 izdvojenih radnih pozicija. Pogledajte!

  Nova slobodna radna mjesta u OBŽ

  Mahtel d.o.o. zapošljava na poziciji Prodajni predstavnik poslovne prodaje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i Osijek. Traže kvalificiranog prodajnog predstavnika Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Danas broje više od 30 zaposlenih, od čega 8 stomatologa te brojnih tehničara, asistenata, higijeničara i administrativnog osoblja. Regionalni su lider, kako po broju djelatnika i pacijenata, tako i po dijagnostičkoj aparaturi.

  [FOTO] Čes Dental&Estetic otvorio vrata novih ordinacija u osječkom Eurodomu

  Planirani početak predmetnih radova je 05.12.2023. (utorak), a završetak istih 09.12.2023. (subota).

  Zatvara se dio Pejačevićeve ulice – privremena regulacija prometa

  Nagradu Suncokret ruralnog turizma Hrvatske osvojila su 82 dobitnika iz Republike Hrvatske, tri iz Bosne i Hercegovine, te jedan iz Republike Srbije.

  Dodijeljene nagrade Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award 2023.