GOSPODARSTVO

Tjedna ponuda poslova u Osječko-baranjskoj županiji

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

  Objavljeno 11.01.2023
  Darija Kovačić

  Fagron Hrvatska d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Pharmaceutical Sales Representative (m/f). Mjesto rada Slavonija. Potpune prijave poslati putem linka do 19.01.2023.

  Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Agent za dolazne pozive na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada Cijela Hrvatska (home office). Potpune prijave poslati putem linka do 01.03.2023.

  GRAWE Hrvatska d.d. zapošljava osobu na radnom mjestu Prodajni predstavnik (m/ž). Mjesto rada Osijek, Vukovar, Županja. Potpune prijave poslati putem linka do 15.01.2023.

  Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava osobu na radnom mjestu  Student/ica za rad u restoranu. Mjesto rada više lokacija. Potpune prijave poslati putem linka do 29.01.2023.

  Dolium d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Komercijalist (m/ž). Mjesto rada Područje Slavonije. Potpune prijave poslati putem linka do 18.01.2023.

  ISC-CX zapošljava Evaluatora / Mystery Shoppera / Tajnog kupca (m/ž) u svim većim hrvatskim gradovima. Ako imate oko za detalje i htjeli biste pomoći u kontinuiranom unapređenju usluge, ovo je super prilika za vas! Prijavite se do 13.1.2023. na linku.

  CCPORTER Sp. z.o.o. zapošljava na poziciji Sales Advsor with Croatian (m/ž) za remote rad u Hrvatskoj. Za prijavu potrebno je poznavanje hrvatskog i engleskog jezika, a svi detalji dostupni su na linku. Prijavite se do 24.1.2023.

  Mamut Fortis d.o.o., poznatiji kao Arena sportska kladionica u Čepinu zapošljavaju Operatera / Blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Poslodavac nudi obuku za kandidate bez prethodnog iskustva, dodatne za noćni rad, blagdane i nedjelju, stalni radni odnos, te priliku za dodatnim stimulativnim primanjima. Prijavite se putem linka do 31.1.2023.

  ŠKOJO d.o.o. zapošljava Autoelektričara / Autoelektričarku – Automehaničara / Automehaničarku za rad u Osijeku. Prethodno iskustvo na istim ili sličnim radnim mjestima je poželjno, ali nije uvjet. Kako se prijaviti provjerite na linku ovdje, a natječaj je otvoren do 22.1.2023.

  Obrt Aura Beauty u potrezi je za Nail tehničarom / Tehničarkom – Manikerom / Manikerkom – Pedikerom / Pedikerkom u Osijeku. Poslodavac nudi naknadu troškova za prijevoz, ugovor na neodređeno s punim radnim vremenom, stimulativna primanja na početku mjeseca i mnogo drugih pogodnosti. Sve detalje provjerite klikom na link ovdje, a prijaviti se možete do 27.1.2023.

  Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Ofir d.o.o. je tvrtka čije područje rada obuhvaća web dizajn i programiranje, marketing, razvoj informacijskih sustava i održavanje te IT savjetovanje i podršku

  IT tvrtka OFIR – Natječaj za zapošljavanje djelatnika u IT podršci

  Osječka IT tvrtka Ofir d.o.o. traži pojačanje u svom odjelu IT podrške! Traže osobu za: – rad na terenu i Više…

  Posao nude: Tehnomont-Gradnja, FIC rješenja, Ancona Grupa, McDonalds... Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

  Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

  Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Kranist (m/ž). Mjesto rada terenski rad – Hrvatska, Njemačka. Potpune prijave poslati putem Više…

  Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

  Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

  FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Osječko-baranjska županija posljednjih godina prednjači u povlačenju sredstva iz Europskih fondova prije svega zbog strateškog planiranja i kvalitetne pripreme projekata koji su odmah po otvaranju javnog poziva spremni za aplikaciju.

  Osječko-baranjska županija ima spremne projekte i za nove europske programe

  Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 30 dana od dana objave, a zadnji dan za prijavu je 2. ožujka 2023. Ukupni iznos raspoloživih sredstava iznosi 163.824,00 eura.

  Objavljen je Javni natječaj za financiranje projekata i programa udruga iz Proračuna Grada Osijeka u 2023.

  Na pomolu je vjerojatno najveća pojedinačna investicija stranog ulagača ikada u Hrvatskoj. Američki industrijski gigant koji ima godišnji prihod veći od 30 milijardi dolara zapošljavati će 4500 osoba a proizvoditi će medicinske protetske dijelove, mikročipove i matične ploče za autoindustriju

  SENZACIJA! U Osijeku se počinje graditi visokotehnološka tvornica s 4500 zaposlenih!