ŽIVOT

Tjedna ponuda poslova u Osječko-baranjskoj županiji

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi novih 10 poslovnih prilika za prijavu s njihovom mogućnosti brze prijave. Sretno!

Objavljeno 13.06.2023
Darija Kovačić

Metro Cash & Carry d.o.o. traži Prodavača (m/ž). Traže se kandidati sa srednjom stručnom spremom i željom za stjecanje novih znanja. Poslodavac nudi atraktivna primanja i bonuse, dva slobodna dana u tjednu i raspored smjena mjesec dana unaprijed. Mjesto rada je Zagreb-Jankomir i Osijek, a prijaviti se možete do 12.07.2023. putem linka.

Thermo Stone d.o.o. traži kandidata za poziciju Voditelj prodajnog područja (m/ž). Za ovaj je posao potrebno aktivno korištenje mađarskog jezika, poznavanje građevinskih materijala i komunikacijske vještine. Mjesto rada je Slavonija. Prijaviti se možete do 02.07.2023. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Agent u call centru (m/ž). Poslodavac nudi pokrivene troškove prijevoza i prehrane, Simpa pretplatu i priliku za stručno usavršavanje. Mjesto rada uključuje Osijek, Zagreb, Split i Rijeku. Prijave se zaprimaju do 01.07.2023. putem brze prijave.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Savjetnika u telefonskoj prodaji (m/ž) u Osijeku i Zagrebu. Za ovaj je posao potrebno znanje engleskog jezika i poznavanje rada u MS Office paketu te minimalno srednja stručna sprema. Možete se prijaviti do 20.06.2023. putem brze prijave.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Specijalista za terensku prodaju (m/ž). Mjesto rada je Osijek, Split, Rijeka i Zagreb. Prijave se zaprimaju do 23.06.2023. Traži se osoba koja ima dobre komunikacijske vještine i motivaciju za rad s ljudima. Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijavite se putem linka. 

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na poziciji Senior Sales Specialist with French (m/ž). Traže se kandidati koji govore francuski jezik na profesionalnoj razini te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.07.2023. putem linka.

Bio Technology & Genetics d.o.o. traži Stručnog suradnika u prodaji (m/ž) u Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj. U opisu posla nalazi se održavanje poslovnih odnosa s postojećim klijentima i akvizicija novih. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i mogućnosti stručnog usavršavanja. Možete se prijaviti do 19.06.2023. putem portala.

Barrage d.o.o. traži Voditelja računovodstva (m/ž) u Osijeku. U opisu posla nalazi se upravljanje i organizacija odjela i nadziranje dnevnih transakcija. Od kandidata se traži viša stručna sprema i 7 godina radnog iskustva. Možete se prijaviti do 25.06.2023. putem portala.

EUROKAMEN d.o.o. zapošljava Vozača viličara (m/ž). Posao se obavlja u Sarvašu. Posao uključuje rukovanje viličarom, utovar, istovar i prijevoz robe. Poslodavac nudi, ugovor na neodređeno, puno radno vrijeme i u cijelosti plaćene troškove prijevoza. Možete se prijaviti do 30.06.2023. putem brze prijave.

B-P održavanje i upravljanje d.o.o. traži Čistača (m/ž). Mjesto rada je Osijek te prijave traju do 30.06.2023. Posao uključuje čišćenje trgovačkih prostora u jutarnjim satima 12 sati tjedno. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja umirovljenika i u potpunosti plaćene troškove prijevoza. Prijaviti se možete putem linka.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Radna mjesta ovaj tjedan nude; Gi Group Staffing Solutions, Konzum, Tvrtka "From Sarajevo To Red Africa, Kristal... provjerite, možda se u ovim ponudama nalazi vaše buduće radno mjesto!

Ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ – pogledajte!

Gi Group Staffing Solutions traži Agente u call centru za privatne korisnike u Rijeci i Osijeku. Kvalifikacije uključuju poznavanje rada Više…

Ovaj tjedan poslove nude Konzum, Studenac, Adecco, Kokor d.o.o., Vetti Group, Hervis, opcija ima puno a pogledajte koja odgovara baš vama.

Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

Posjetite posao.hr i otkrijte 10 pozicija koje su istaknute za vas ovaj tjedan. Vaša nova karijera može biti samo nekoliko Više…

Udruga Pobjede koja se brine za Azil za pse u Nemetinu traži radnika, novog vrijednog člana ekipe, a oglas za posao detaljno opisuje kakvu osobu traže. Javite se ako ste zaineresirani!

Udruga Pobjede traži novog člana ekipe

Voditelji udruge Pobjede su na svoj orginalni ali i detaljan način pojasnili u svom oglasu na Facebook stranici Azil Osijek Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Iločke zidine su najveći i najbolje očuvan fortifikacijski kompleks u kontinentalnoj Hrvatskoj. Obilazak obnovljenih zidina, radionice za djecu, izložbu u Muzeju grada Iloka i otvorena vrata iločkih vinarija, posjetitelji se od 17 sati u petak, subotu i nedjelju mogu i besplatno voziti turističkim vlakićem na ruti Stari podrum – Principovac – Stari podrum

[FOTO] Dobra ideja za izlet – Iločke zidine otvorene, posjetitelje do nedjelje očekuje bogat program

Iz Udruge kažu da će biti još šareniji, veseliji nego travanjski, a da ćete moći pronaći odlične stvari za sebe ili sebi drage osobe - odjeću, obuću, knjige, ploče, nakit...

Posh store – svibanjsko izdanje!

Cipelcugom po osječkim storytelling turama. Ima ih ukupno četiri u šest izvedbi. Na ovaj način se promovira kultura grada Osijeka ali i šetanje po našem lijepom gradu

Cipelcugom po Osijeku u svibnju