GOSPODARSTVO

Tjedna ponuda radnih mjesta u OBŽ

Portal posao.hr i ovog tjedna donosi vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda. Ugrabite priliku i pronađite svoj posao iz snova!

    Objavljeno 21.06.2023
    Mihael Šilac

    Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži Operatera / Blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću. Mjesto rada je Čepin. U opisu posla nalazi se vršenje uplata i isplata novca, komunikacija s gostima kluba, rad s automatima za igre na sreću i briga o čistoći opreme. Možete se prijaviti do 20.07.2023. putem portala.

    Gastro Gerila d.o.o. traži Konobara (m/ž) u Osijeku. U opisu posla nalazi se rad u restoranu brze hrane (azijska kuhinja), naplata te posluživanje hrane i pića. Poslodavac nudi 850€ neto plaću, popust na dnevni obrok i prigodne nagrade. Možete se prijaviti do 04.07.2023. putem portala.

    CRAS d.o.o. zapošljava Strojarskog inženjera (m/ž). Posao se obavlja u Osijeku. Posao uključuje menadžment u izvođenju strojarskih instalacija. Poželjno je iskustvo na sličnim poslovima i poznavanje HVAC opreme i postrojenja. Možete se prijaviti do 21.07.2023. putem brze prijave.

    ALPHA SCORE d.o.o. traži Programera (m/ž). Mjesto rada je Osijek te prijave traju do 26.06.2023. Traži se pripravnik sa srednjom stručnom spremom za puno radno vrijeme. Poslodavac nudi plaćene troškove prijevoza u cijelosti. Prijaviti se možete putem linka.

    GRADNJA d.o.o. zapošljava Građevinskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Prijave se zaprimaju do 20.07.2023. Potrebno je 10 radnika za rad na neodređeno i puno radno vrijeme. Poslodavac nudi u cijelosti plaćen prijevoz. Prijavite se putem linka.                                                                                                                   

    Metro Cash & Carry d.o.o. traži Prodavača (m/ž). Traže se kandidati sa srednjom stručnom spremom i željom za stjecanje novih znanja. Poslodavac nudi atraktivna primanja i bonuse, dva slobodna dana u tjednu i raspored smjena mjesec dana unaprijed. Mjesto rada je Zagreb-Jankomir i Osijek, a prijaviti se možete do 12.07.2023. putem linka.

    Thermo Stone d.o.o. traži kandidata za poziciju Voditelj prodajnog područja (m/ž). Za ovaj je posao potrebno aktivno korištenje mađarskog jezika, poznavanje građevinskih materijala i komunikacijske vještine. Mjesto rada je Slavonija. Prijaviti se možete do 02.07.2023. putem linka.

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Agent u call centru (m/ž). Poslodavac nudi pokrivene troškove prijevoza i prehrane, Simpa pretplatu i priliku za stručno usavršavanje. Mjesto rada uključuje Osijek, Zagreb, Split i Rijeku. Prijave se zaprimaju do 01.07.2023. putem brze prijave.

    Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Savjetnika u telefonskoj prodaji (m/ž) u Osijeku i Zagrebu. Za ovaj je posao potrebno znanje engleskog jezika i poznavanje rada u MS Office paketu te minimalno srednja stručna sprema. Možete se prijaviti do 20.06.2023. putem brze prijave.

    CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na poziciji Senior Sales Specialist with French (m/ž). Traže se kandidati koji govore francuski jezik na profesionalnoj razini te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.07.2023. putem linka.

    Na portalu posao.hr. nalazi se još mnogo poslova koji čekaju samo na vas. Želimo vam sreću prilikom prijave!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Poslove nude Vetti group, Konzum plus, Amrest Adria d.o.o., Vital Group d.o.o., Gi Group Staffing Solutions budite prvi koji će se javiti na ove oglase!

    Poslodavci traže djelatnike – slobodna radna mjesta

    Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za Više…

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za sugovornika smo odabrali čovjeka koji građevinske radove ima u malom prstu. Saša Perko je magistar inženjer građevinarstva te direktor u DOMinvest grupi.

    Otkrivamo što je glavni razlog visokih cijena nekretnina! Ovako detaljno još vam nitko nije objasnio!

    Poslove nude Vetti group, Konzum plus, Amrest Adria d.o.o., Vital Group d.o.o., Gi Group Staffing Solutions budite prvi koji će se javiti na ove oglase!

    Poslodavci traže djelatnike – slobodna radna mjesta

    Iskoristite svibanjsku Portastičnu srijedu i shopping obavite po najpovoljnijim cijenama! Koji će popusti biti aktualni u ovu Portastičnu srijedu pogledajte u našoj objavi

    Danas je Portastična srijeda u Portanovi