GOSPODARSTVO

Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta i prilika za zapošljavanje

I ovog tjedna vam donosimo 10 aktualnih poslovnih prilika u OBŽ. Sretno pri zapošljavanju!

    Objavljeno 12.07.2023
    Matija Ivanković

    Portal posao.hr pr(a)vo je mjesto u potrazi za poslom. I ovog tjedna donosi vam 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno pri zapošljavanju!

    Thermo Stone d.o.o. traži kandidata za poziciju Voditelj prodajnog područja (m/ž). Za ovaj je posao potrebno aktivno korištenje mađarskog jezika, poznavanje građevinskih materijala i komunikacijske vještine. Mjesto rada je Slavonija. Prijaviti se možete do 11.08.2023. putem linka.

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta iz inudustrije farmaceutskih pripravaka zapošljava Voditelja razvoja (m/ž) u Našicama. Posao uključuje osmišljavanje, projektiranje i razvijanje novih proizvoda. Od kandidata se očekuju minimalno 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se do 14.07.2023. putem brze prijave.

    Adecco Hrvatska d.o.o. za klijenta A1 zapošljava Savjetnika u telefonskoj prodaji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb ili Osijek. Prijave se zaprimaju do 18.07.2023. Poslodavac nudi stimulativne dodatne mjesečne nagrade ovisno o ostvarenim ciljevima i dnevno 7-satno radno vrijeme do rujna pri čemu se isplaćuje puni iznos plaće kao da se radi na puno radno vrijeme. Prijavite se putem linka.                                                                                                                   

    Nabla Slavonija d.o.o. traži Sistem inženjera (m/ž). Benefiti ovog posla su  primanja ovisna o sposobnosti i angažmanu te mogućnost kontinuiranog profesionalnog razvoja i usavršavanja. Mjesto rada je Antunovac, Osijek. Prijave traju do 21.07.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

    Mehanizacija Miler d.o.o. traži Direktora trgovačkog društva (m/ž). Od kandidata se očekuje visoka stručna sprema odgovarajućeg stručno – tehničkog ili pravnog smjera, izvrsne organizacijske sposobnosti, sposobnost vođenja grupa i 5 godina radnog iskustva. Mjesto rada je Valpovo ili Kalinovac, a prijaviti se možete do 17.07.2023. putem linka.

    Gastro Gerila d.o.o. traži Konobara (m/ž). Radi se o posluživanju hrane u restoranu brze azijske hrane. Poslodavac nudi plaću od 850€, 50% popusta na dnevni obrok, nagradu za rođendan, božićnicu i uskrsnicu te ugovor na neodređeno vrijeme. Mjesto rada je Osijek. Prijaviti se možete do 20.07.2023. putem linka.

    Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži Operatera / Blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću. Mjesto rada je Čepin. U opisu posla nalazi se vršenje uplata i isplata novca, komunikacija s gostima kluba, rad s automatima za igre na sreću i briga o čistoći opreme. Možete se prijaviti do 20.07.2023. putem portala.

    Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač / Blagajnik (m/ž). Mjesto rada je kontinentalna Hrvatska. Prijave se zaprimaju do 17.07.2023. Poslodavac nudi plaćene troškove prijevoza, mogućnost dodatnih financijskih nagrada za ostvarene rezultate te mogućnost stalnog zaposlenja i napredovanja unutar firme. Prijavite se putem linka.

    CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na poziciji Senior Sales Specialist with French (m/ž). Traže se kandidati koji govore francuski jezik na profesionalnoj razini te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.07.2023. putem linka.

    Gi Group Staffing Solutions traži Specijalista za terensku prodaju (m/ž). Mjesto rada uključuje Osijek, Split, Šibenik, Rijeku i Zagreb. Prijave traju do 20.07.2023. U opisu posla nalazi se prodaja usluga privatnim korisnicima na terenu i telefonskim putem. Ako imate dobre komunikacijske vještine i motivaciju za rad s ljudima, prijaviti se možete putem linka.

    Razgledajte i ostalu ponudu na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI