GOSPODARSTVO

Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u našoj županiji

Posao nude Astellas, Studenac, ViveLaCar Zagreb, Stribor oprema d.o.o., Workforce...

    Objavljeno 16.08.2023
    Matija Ivanković

    Pronađite aktualna i primamljiva radna mjesta baš za vas!

    Astellas traži kandidata na poziciji KeyAccount Manager (m/ž). Glavne odgovornosti ove pozicije su održavanje odnosa s grupama doktora i HC profesionalcima te razvijanje strategija za popularizaciju farmaceutskih proizvoda kompanije. Mjesto rada uključuje Više lokacija u Hrvatskoj. Prijaviti se možete do 02.09.2023. putem linka.

    B for Business d.o.o. zapošljava Vozača kamiona s labudicom za specijalne terete (m/ž) za rad u cijeloj Hrvatskoj. Ako imate vozačku dozvolu C i E kategorije te radno iskustvo od 1 do 3 god u vožnji na teškim teretnim vozilima u domaćem i međunarodnom prijevozu, prijavite se putem linka. Rok za prijavu je 15.9.2023.

    Studenac d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž) na raznim lokacijama u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima te dinamičan rad u stabilnoj rastućoj kompaniji s mogućnošću profesionalnog razvoja. Možete se prijaviti do 31.08.2023. putem brze prijave.

    ViveLaCar Zagreb d.o.o. zapošljava na poziciji PHP – Backend Developer (m/ž) u Zagrebu – rad od kuće. Poslodavac nudi konkurentnu plaću, besplatne edukacije, dodatne dane godišnjeg odmora te teambuilding aktivnosti i druženja. Prijavi se do 12.09.2023. putem linka.

    Atena – Smart Care zapošljava na poziciji HR Regruter (m/ž) u Osijeku. Kandidatu nude konkurentnu plaću, stimulativne bonuse, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja unutar organizacije, dinamično radno okruženje, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada iz udaljenosti. Prijave traju na linku do  01.09.2023.

    Ad Management Services zapošljava na poziciji TikTok Media Buyer (Entry-level) (m/ž) za rad od kuće – remote work. Ako se dobro snalazite na TikToku, imate razvijene vještine kreiranja i uređivanja video sadržaja te razumijete kako funkcionira oglašavanje i digitalni marketing, prijavite se na linku do 22.8.2023.

    Workforce za klijenta zapošljava na poziciji Monter/serviser (m/ž) u Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj. Za ovu je radnu poziciju potrebno obrazovanje tehničkog smjera, vozačka dozvola B kategorije te osnove rada na računalu. Poslodavac nudi rad u uspješnom poduzeću, stimulativna primanja, dodatke na plaću te mogućnost osobnog rasta, napredovanja i obrazovanja. Prijaviti se možete do 31.12.2023. putem linka.

    Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) na raznim lokacijama u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, mjesečne stimulacije za ostvarene ciljeve, dodatke na plaću te mogućnost profesionalnog razvoja.  Možete se prijaviti do 31.08.2023. putem brze prijave.

    Workforce za klijenta zapošljava na poziciji Agent za dolazne pozive na talijanskom jeziku (m/ž) diljem Hrvatske te remote. Poslodavac omogućuje rad i trening od kuće, kompetitivnu plaću, motivirajuće bonuse, plaćen trening prije početka rada, mogućnost napredovanja te ugovor na neodređeno. Prijavite se putem linka do 24.08.2023.

    Stribor oprema d.o.o.  zapošljava na poziciji Stolar/Stolarica u mjestu Bilje – Osijek. Očekuju od kandidata razumijevanje tehničkih crteža, točnost i pouzdanost, radno iskustvo te vozačku dozvolu B kategorije. Prijave traju do 30.11.2023. na linku.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Poslove nude Vetti group, Konzum plus, Amrest Adria d.o.o., Vital Group d.o.o., Gi Group Staffing Solutions budite prvi koji će se javiti na ove oglase!

    Poslodavci traže djelatnike – slobodna radna mjesta

    Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za Više…

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za sugovornika smo odabrali čovjeka koji građevinske radove ima u malom prstu. Saša Perko je magistar inženjer građevinarstva te direktor u DOMinvest grupi.

    Otkrivamo što je glavni razlog visokih cijena nekretnina! Ovako detaljno još vam nitko nije objasnio!

    Poslove nude Vetti group, Konzum plus, Amrest Adria d.o.o., Vital Group d.o.o., Gi Group Staffing Solutions budite prvi koji će se javiti na ove oglase!

    Poslodavci traže djelatnike – slobodna radna mjesta

    Iskoristite svibanjsku Portastičnu srijedu i shopping obavite po najpovoljnijim cijenama! Koji će popusti biti aktualni u ovu Portastičnu srijedu pogledajte u našoj objavi

    Danas je Portastična srijeda u Portanovi